Eşimin babası..

Büyükler bazen çok düşüncesizce hareket ediyorlar be.
Uyuz oluyorum.
Üzülme yahu boşver.
Dusuncesizlik iste.
Bence esin söylesin anasına babasına az dikkat etsinler.
Malesef öyle...

Evet herkesin sinavi farkli farkli..Amin , herkes yuvasında mutlu huzurlu olsun insallah.

Görümcen 7-8 yaşlarında mı? Aksi taktirde o Prenses lafları falan da bana biraz abartı geldi. Sen de şimdiye kadar alışmış olman lazımdı bu duruma kolay olmasada. İnsanlar düşüncesiz olabiliyorlar. Mesela anasınıfı ve 1 sınıfta sürekli bir aile anne baba konusu işleniyor. Çocuklara aile fotoğrafları getirtiliyor. Birkaç cümle bir şey yazdırılıyor. Babamın adı Hasan, fabrikada çalışıyor gibi. Kimse babasız çocukları düşünmüyor. Bu konuda bir taktik geliştirin. İnsanlar yumuşak karnınıza vurmasın.

Benim annem ve babam ben cok küçükken ayrıldı ve beni erkek gibi bir anne tek basına büyüttü; birçok babadan da maddi - manevi daha kudretliydi.

Özete gelirsem hislerinizi anlıyorum ancak o insanların bu anlayışı bilebilmesi için sizin onlarla bir şey paylaşmış olmanız gerekirdi ki çyle bir yaplaşım olmadığına göre, bu konuya sebep olan hazan sadece bir alınganlıktan ibaret.

Eşinizle sarın o yarayı, o da evinizin babası değil mi :)

Yaşamayan anlamaz.Benimde babam gitti bu dünyadan... sizi o kadar iyi anlıyorum ki...

35 yaşında. Evet ilk okulda ayninl seyleri çok yasadim. Orta okula giderken okul değişikliği yapmıştım kimse bilmiyordu babamın olmadigini en yakın arkadaşlarımla bile baba konusu acilinca konuşurken bende babam varmış gibi anlatıyordum..

Düşünenemiştir o an. Belki sizin bu konuda bu kadar hassas olduğunuzu tahmin etmiyordur. Eşiniz uyarsın bence. Ben size çok üzüldüm. İçim bir tuhaf oldu. Bu kadar hassas olmanıza. Allah babanızın mekanını cennet etsin.

Alinganlik sanirim. Çok tesekkur ederim..

Kötü bi insan olmadığını biliyorum ama ne bileyim ben orada bi tuhaf oldum.. Tesekkur ederim amin..

Bencede bu durumı yenmelisiniz kimse baba demiyecekmi yanınızda çocuğunuz olunca eşinizle çocuğunuzun arasındaki bağı gördükçe napıcaksınız

Başın saolsun öncelikle bi tramba yaşamışsın bu konuda bence onlar da seni üzmek istememiştir yada bilmiyorum çünkü ortamda değildim ama sana şunu söyleyebilirim eşinle babanla yapamadıklarını yap balık tut top oyna beraber bisiklet binin içinden ne geliyorsa onu yapın ve duygularını içinde tutma kimseye anlatamıyorsan yaz deftere ağla istediğin kadar kendine gelirsin ve baban seninle daima senin kalbinde yaşayacak

Bencede bu durumı yenmelisiniz kimse baba demiyecekmi yanınızda çocuğunuz olunca eşinizle çocuğunuzun arasındaki bağı gördükçe napıcaksınız
Kesinlikle hayir,anlatmak istediğim sey çok farklı kiskanmiyorum ama o an tuhaf oldum , daha anlayışlı olunabilir diye düşünüyorum

Sanirim oyle.. Cok tesekkur ederim ..

K.peder kötü niyetli olmayabilir k.valide kızı.hakkında söylenenler yüzünden gurur duymuş da olabilir. Ama bu.onların DÜŞÜNCESİZ olduğu gercegini degistirmez. Sonuçta hayatında hiç baba sevgisi tatmamis biri var yanlarinda. Gosterisin alemi ne??

Kendimi övmek için demiyorum ama ben anne baba ayrı olan çocukların önünde bile çocuğuma çok yakın ilgili davranmamaya çalışıyorum. Babasina sokulup o benim babam dediginde gözleri dolu dolu bakan arkadasinin.kalbi.daha.da kırılmasın diye konuyu degistirip cocugumu babasından uzaklastiriyorum..

Niye? Çünkü benim de.annem.hayatta değil. Çünkü EMPATİ kurabiliyorum.

Benimde anlatmak istediğim bu tabikide kimse annesi , babası olmayan çocuklar var diye evladiyla mesafeli olacak diye birşey yok keşke herkes siz gibi dusunebilse..

Benimde anlatmak istediğim bu tabikide kimse annesi , babası olmayan çocuklar var diye evladiyla mesafeli olacak diye birşey yok keşke herkes siz gibi dusunebilse..

Herkes benim gibi, sizin gibi düşünemez.. Bunu ancak yaşayan düşünebilir..

Zaten herkes, herkesin acıları ve.hassasiyetleri karşısında duyarlı olabilseydi burası dünya değil cennet olurdu.. Ama malesef burası dünya. Bizler de.buraya bir.nevi itildik.. Sizin de imtihaniniz bu. Allah sabır versin

Onlar sızın zayıf noktanızı bılıyorlar mutlaka..ve barşz ortada ki açık açık nispet yapılmış,herkes annesının babasının prensesi ne gerek var ballandıra ballandıra çiceğim,aşkım,vs.. demeye..tamamen densizlik ama hiç umursamayın lütfen de üzülmeyin,sevdiklerinizle hayatın tarını çıkarın,neticede herkes bir gün ölecek,ölümden kaçış yok.

Aynen öyle,tesekkur ederim ..

Öyle olmadığını düşünmek istiyorum ..... Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…