Eşimin babası..

ben de pek demiyorum. hatta hiç demiyorum. sevmediğimden değil bana dokunduğundan diyemiyorum
ewt çok fazla benziyoruz..
tek tesellim ölümün bana da gelecek olması..

ben de pek demiyorum. hatta hiç demiyorum. sevmediğimden değil bana dokunduğundan diyemiyorum
ewt çok fazla benziyoruz..
tek tesellim ölümün bana da gelecek olması..
Nedense benim de tek tesellim babamın orada olması. Beni burada bağlayan ciddi bir nedenim var: kızım.

Nedense benim de tek tesellim babamın orada olması. Beni burada bağlayan ciddi bir nedenim var: kızım.

ewt o ciddi neden çok ayrı bişey zaten.. iyi ki varlar.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin onlara.. şu anda gözyaşlarımı çok zor tutuyorum!

Ama bu şekilde hep mutsuz olur. Baba lafını duyunca bile her hangi bir ortamda, kaçıyormuş. Ki bu lafı gün içinde yüz kere bile duyabilir... Kaç yaşına gelmiş kadın, çocuk gibi ağlaması normal bir psikoloji değil. Bence terapi görmeli. Tek babasız kişi o değil...

bende aynı hassasıyetı ben 7 yasında ıken vefat eden dedem ıcın sergılıyorum, konusu açılsa aglarım hemen ; nedenı de vefat ettıgınde evdeydı bende ordaydım son anlarında benı odadan cıkarmıslardı ama olan bıtenın farkında ıdım, herkes feryat fıgan aglarken ben kendımı tutmustum aglamamak ıcın o gun bugundur konusu gecse gozlerım dolar benımkı sadece ozlem....
ama senınkı baba ozlemı daha da yogundur emınım..
kp art nıyet gozeterek konusmamıstır emınım, belkı senın durumunu bıle o an unutmus olabılır..
mesela benım esımın ıkıncı evlılıgı kv bazen agız alıskanlıgı eskı gelınının adı ıle hıtap eder, hemen arkasından ay pardon ozur dılerım vs olur ama ben umursamam olsun der gecerım , dert etmek ıstesem emın ol bu daha buyuk dert
o nedenle duymamaya calıs, senın yasadıgın duyguları onlar yasamadıgından senı anlamalarını da bekleme bence...

ewt o ciddi neden çok ayrı bişey zaten.. iyi ki varlar.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin onlara.. şu anda gözyaşlarımı çok zor tutuyorum!
Ben de canım...
Onsuz hiç yaşamam sanıyordum biliyor musun?
Ben babama çok düşkündüm. Ben küçükken babam işe giderken kokusunu alayım diye atkısını koyardı yastığımın üstüne... Babam burnundan ameliyat olmuştu geniz etiydi sanırım ben 8 yaşlarındaydım. Babamın burnu sarılıydı eve geldiğinde. Aynı şeyleri hissetmek için ben de odamda burnumu peçetelerle sarmıştım. Sonra teyzemin yanına tatile gidince regl olunca ilk babamı aramıştım denize girmem doğru mu diye...Beni istemeye geldiklerinde gözleri dolmuştu. Bense onun gözlerini morgta kapattım.Kendi ellerimle.
Hep dua ediyorum Allah'a, "biz 4 kardeşiz hepimizi okuttu meslek sahibi etti. Biz ondan razıydık Rabbim senden ondan razı ol."

Aynen ben dediginiz gibi oluyorum,bebeklerini cocuklarini sevislerini opuslerini gordukce icim yaniyo parcalaniyor bende evlatlar kaybettim,yasayan bilir acisini kimin neyi yoksa ona ozeniyo istiyo kendininde olsun,ama olmayinca olmuyor isde,kaderin alin yazisinin onune gecilmiyor.

Başınız sağolsun. . Inşallah kucaginiza bir melek alabilirsiniz. Rabbim nasip etsin

Bazi arkadaslar ne kadar acimasiz yorum yapiyor inanamiyorum. Ne demek baba kelimesini her duydugunda aglayacak misin cocuk musun terapiye ihtiyacin var. Yasamayan bilmez de empati de yapamiyorsunuz.. Boyle empatiden yoksun arkadaslar dilerim Allah babalariniza uzun omurler versin ..

Konu sahibi arkadasim ben anliyorum ne demek istedigini kimse yaninda kizini sevmesin demiyorsun senin bu konuda hassas olabilecegini dusunup ona gore davranilmasini bekliyorsun ama herkes senin gibi ince fikirli olamiyor malesef. Uzme kendini belki bosluguna gelmistir kayinpederinin o an dusenememistir say.

Bende babami kaybedeli 11 yil olucak asla dolmayacak bir bosluk ve eksiklik hissi...Allah mekanlarini cennet etsin ..

amin amin..
ben babama snein kadar düşkün değildim sanıyorum. aramızda mesafe tartışma sık sık olurdu ama birgün konuşmadan durmazdık. evlenip barklandım hergün yemek yedin mi diye arardı
canım babm ya.. bazen yanıma gelirdi hadi öğle arası yemeğe götüreyim seni diye..
arardı haftasonu gelin hadi diye. gidemezdim meteyi yolla o zaman sen gelmesen de olur derdi.. babam ölünce anladım ki hayatımın tam merkeziymiş.. bizde 3 kızkardeşiz hepimizi okuttu Allah razı olsun.. namazdan geldim babalarımıza dua ettim Allah kabul etsin inş.. adını bilmediğimden ipeğin babası dedim

Tüylerim diken diken oldu. Allah razı olsun canım.

bu psikolojik bir sorun değil nil..
ben de öyleyim.. oğluma birgün senin baban var ne güzel dedim :) onu neden dedim inan bilmiyorum. bir an sessizlik oldu eşim sustu hiçbir şey demedi. ben de diyemedim. çünkü 100 yaşına gelsen de baba babadır yani...

BENDE PARAMPARÇADAKİ CİHANI GÖRÜNCE KISKANÇLIK YAPIYORUM,

hiç bizi aşkla seven bir babamız olmadı , kız kardeşim filim izlemiyor bile sırf bu sahneleri görmesin diye
düşünün artık
Hayat herkese eşit davranmiyor malesef

tetchy belkı ıstıyorsun ama ıstesende olmaz o senın baban degıl . Ve olmayacakta
bız hepımızın bır tarafı el bunu unutma ve kendını uzme sakın
Evet çok istedim yokluğunu bi nebzede olsun bastırmak aslında çok iyi bir insan ama gerçekleri görünce insan anlıyor malesef..

Doğru diyorsunuz teşekkürler.

Zamanla olur umarım teşekkürler.

Zorda olsa ilk günden beri baba dedim . Babam yerine koymak için değilde bir nebze olsun o duyguyu yasamak istedim. Ama ne ben onları gerçekten kızları nede onlar benim gerçek ailem gibi olamazlar sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…