Eşimin bakışlarından bile şüpheleniyorum

Nasıl davranıyorsun ki
Ona güvenin gitmedi mi
İnsan nasıl rahat olabilir ki
Tabiki ona güvenmiyorum. Resmen boşanmadık belki ama karı kocalık da kalmadı. Senelerdir ayrı yatıyoruz. Tabi bu hale gelmemizin başka sebepleri de var. Bir kaç kez ayrılmanın eşiğine geldik, vazgeçtik. Böyle iyiyiz şimdilik! Karşılıklı bir beklenti durumu yok.

aklıma geldi :) benimde 3 tane facebook hesabım vardı 3 ayrı da mail hepsi fake. sebebi yıllar önce oyun oynuyordum can kazanmak içindi. bu mutfak çiftlik oyunları. belkş eşinizde o sebeple açmıştır unutmuştur. herkes aklında tutamaz. bir sorununuz yoksa size kötü davranmıyorsa lütfen işkillenmeyi kendiniz ve çocuğunuz için bırakın. gitgide daha takıntılı olursunuz.

benim esimde bu sekil paranoyalarla basladi suan hastanede tedavi oluyor kendine bir iyilik yap tedavini ol

Araştırdım
Elimde net birşey yok ki
Ben açmadım dedi
Çıktı işin içinden
Ben hep şüphe içindeyim
Çünkü sizinle yaşamak çok zor sayın my_angel_86 neden kendinize ve etrafınıza biraz huzur, sakinlik ve şefkat vermiyorsunuz. Hiç espri yapıp gülüyor, eğleniyor musunuz? Yaptıklarınız ve söyledikleriniz hiç aklında olmayan birinin bile aklına kötü şeyler sokabilir inanın ben buradan sadece okurken ruhum sıkıldı. Olur olmadık zamanlarda her an tetikte olmanıza gerek yok siz ne yaparsanız yapın yapmak isteyen istediğini yapacaktır. Biraz kendinize güvenin kızınızla ilgilenin işinize bakın. Biraz rahatlamaya çalışın egzersiz yapın. Hamilelik vb durum yoksa passiflora gibi bitkisel(çarkıfelek çiçeği) yatıştırıcıları yine doktora danışarak alabilirsiniz. Ama artık vakit kaybetmeden bir psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim. O gerek görürse sizi psikologa yönlendirecektir.

Back
X