Eşimin bakışlarından bile şüpheleniyorum

Bi yanlışını yakaladınız mı ?
Faceden hariç.
Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi,
Adamın niyeti yoksada yapacak bu baskıyla.
Daha önce maaşından para saklamıştı
Ben çok harcamasını istemiyorum diye
Kendine yemek parası olarak ayırmış öyle demişti
Maaşından para sakladığını öğrenince güvenim gitti

Kendi adına Face açıldı yine güvenim gitti

Ben de isim soyisimle bakıyorum
Ama çıkmıyor
Zaten adı ve soyadıyla kayıt olacağını sanmıyorum
İnternette aramaya çalışıyorum
Bir bilgi bulamıyorum
Nasıl arıtacağımı bilemiyorum
SiZin dediğini gibi arayınca birşey bulamıyorum
Hiçbirsey olmayabilir :)) pc varsa link bölümüne facebook yazın orda da açık çıkabiliyor bazen baktığı profiller yuzunden

Daha önce maaşından para saklamıştı
Ben çok harcamasını istemiyorum diye
Kendine yemek parası olarak ayırmış öyle demişti
Maaşından para sakladığını öğrenince güvenim gitti

Kendi adına Face açıldı yine güvenim gitti
Ama bak parayı sen istemiyorsun diye saklamış,
Facede de zaten bi paylaşım yok birşey yok,
Sürekli başına kakmanın anlamı yokki.

adam o zaman yalan atmış. başkası mail adresiyle facebook acamaz çünkü doğrulama mailini onaylamadan hesap açılmıyor. kim neden açsın onun adına hesap. bir şüphe olacaksa 2 sene önce olacaktı. ve bunu sineye çekmeyecektiniz. bugün dile getirmek ancak herşeyi kötü yapar. belki bir niyeti oldu ama adım atmadı bilemeyiz günahını almayın. şüpheyi kurcaladığınızda sonucuna katlanabilecekseniz eşin deşin. ama ortada sadece bu durum var aranız iyiyse sineye çekin. erkekler büyümeyen çocuklar. affedin. mutluluğuna odaklanın. aksi halde siz zarar göreceksiniz dolayısıyla evliliğiniz.

Ne demek istiyorsun
Sen beni ne kadar tanıyorshn da boşanda eşin kurtulsun diyorsun

ben tiye aldım. 2 sene öncesini kurcalıyorsun mevzu bu. sürekli eşip deşme vs. belliki pimpiriklisin. derdin ayrılmaksa devam et. ama yuvanı düzeltmek kurtarmaksa bence bu adama çocuk gibi davranma huyundan vazgeç. adamı kaçırırsın demek istedim. huyuna giderek bişi yazamadım kusura bakma. insanları neleri oluyorda düzeltiyor evliliğini, geçmişi be ufak şeyleri karıştırıp adama evini dar edersen, evet kaybersin. tanımıyorum ama yazdıkların kişiliği ortaya koyuyor. kötü niyetle yazmıyorum. ama birilerinin de sana bunu demesi lazım. yoksa sizin evliliğinizden bizene değil mi? yazmışsınız sormuşsunuz bizde objektif olarak yazıyoruz.

Eski konularınızı okudum, ne kadar zor bir bayansınız, hiç bir hoşgörü, empati, anlayış yok, yazık eşinize. Allah yardımcısı olsun.

Hiçbirsey olmayabilir :)) pc varsa link bölümüne facebook yazın orda da açık çıkabiliyor bazen baktığı profiller yuzunden
Hayır pc yok
Telefondan birşey bulamıyorum
Ama içim içimi yiyor

bekarların başına dadanıyor sonra bu adamlar kusura bakmayın. sizin evini dar ettiğiniz kocalarınızla uğraşıyoruz işte güçte yolda orda burda. adamları evden soğutmayın. çalıştığım yerde evine gitmemek için direnen bir sürü evli erkek var. gereksiz temizlik takıntıları, yok çocuk gibi paranı harcama ne demek? bunlar iyi niyetli sözler umarım anlarsınız. ve sizin gibi yapanlar. sonra terkedildim aldatıldım hikayesi bitmiyor.

adam o zaman yalan atmış. başkası mail adresiyle facebook acamaz çünkü doğrulama mailini onaylamadan hesap açılmıyor. kim neden açsın onun adına hesap. bir şüphe olacaksa 2 sene önce olacaktı. ve bunu sineye çekmeyecektiniz. bugün dile getirmek ancak herşeyi kötü yapar. belki bir niyeti oldu ama adım atmadı bilemeyiz günahını almayın. şüpheyi kurcaladığınızda sonucuna katlanabilecekseniz eşin deşin. ama ortada sadece bu durum var aranız iyiyse sineye çekin. erkekler büyümeyen çocuklar. affedin. mutluluğuna odaklanın. aksi halde siz zarar göreceksiniz dolayısıyla evliliğiniz.
Sonucuna katlanabilirim yani eşimde net birşey olsa bu kadar olmucam
Elimde kanıt yok
Beni kötü yapan da bu zaten

Face açılmış ben açmadım diyor
İspatlayamıyorum
Her şeyde acaba diyorum
Güvenim gitti
Ama net birşey yok elimde
Kafayı yemek üZereyim
Bir insan eşinden gizli Facebook neden açar
Açsa da neden başkası açtı der

ve son kez yazayım. aldatacak adam bir yol yöntem bulur. 2. telefon alır işte bırakır, tüm her şeyini ordan sahte adresten yapar ayakta uyursunuz. adamlara evlerini dar etmeyin küçük çocuk gibi davranmayın. gururlarını kırmayın.

Eşimle 9 yıllık evliyiz.2 sene önce eşimin Mail'inle 2 tane Facebook hesabı açılmış.
Okuduğu okul tuttuğu takım filan yazılı
Baktım herhangi birşey yoktu içinde
Ne arkadaş ne de başka birşey

O zamanlar konuştuk ben açmadım eğitime gittiğim zaman ordan bilgilerimi almışlardı belki onlar açmıştır dedi
Ama başkası niye eşimin Mail'inle eşimin bilgileriyle açsın
Sonuçta ücretsiz olan birşey
Pek inanmadım ama yemin edince kurana el basınca bende konuyu kapattım

Ama 2 senedir içimde hep şüphe
Sürekli bende habersiz mail Facebook yada başka sitelerde kayıt oluyormuş gibi geliyor

Akşam düğündeydik
Konu açıldı ben çok fenayım valla herhangi başka bir mailin filan varsa bulurum dedim
Aşağıya doğru baktı
İnsanlar yalan söylerken aşağıya bakarmış diye biliyorum

Bugün tartıştık
Bakışımdan bile şüphe duyuyorsun sen nasıl bir kadınsın
Aradan 2 sene geçmiş dedi
Telefonumu satıcam dedi

Ama içimde ki şüphe geçmiyor
Haksız mıyım
Söyleyin Allah aşkına

Kafayı yemek üzereyim
Eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum
Ben ne yapıcam
Biran konuyu ben açtım sandım canım...
Bir kac gün sonra 9.yilimiza gireceğiz 8 ay önce tesadüf üzeri esimin arkadasinin face'ine bakarken anam ne göreyim benim akıllı soyismi olmadan face açmış hemde taaa biz nisanliykenden beri saklamış benden.
Cevabı ne ben kızarmışım beni de engellemiş paşam!!!!
Konuşmadım kavga ettik filan derken facebookum hayklendi dedi bende salağım ya.
Kullanmiyormus bilmem ne benimde içimde hala şüphe var asla güvenim yok.
Allah akıl versin Bir şey yaparda bulursam kendi kaybeder.
Seni çok iyi anlıyorum sinir bozucu bir durum gercekten.

Sonucuna katlanabilirim yani eşimde net birşey olsa bu kadar olmucam
Elimde kanıt yok
Beni kötü yapan da bu zaten

Face açılmış ben açmadım diyor
İspatlayamıyorum
Her şeyde acaba diyorum
Güvenim gitti
Ama net birşey yok elimde
Kafayı yemek üZereyim
Bir insan eşinden gizli Facebook neden açar
Açsa da neden başkası açtı der
Bende anlamış değilim hatta sordum eşime sen izin vermiyordun diyor şaka gibi ya deseydi yok diyecektim sanki.
Arkadaşları vs vs herseyi gizli bende de güven sıfır ama ispat edemiyorum senin gibi.

ben tiye aldım. 2 sene öncesini kurcalıyorsun mevzu bu. sürekli eşip deşme vs. belliki pimpiriklisin. derdin ayrılmaksa devam et. ama yuvanı düzeltmek kurtarmaksa bence bu adama çocuk gibi davranma huyundan vazgeç. adamı kaçırırsın demek istedim. huyuna giderek bişi yazamadım kusura bakma. insanları neleri oluyorda düzeltiyor evliliğini, geçmişi be ufak şeyleri karıştırıp adama evini dar edersen, evet kaybersin. tanımıyorum ama yazdıkların kişiliği ortaya koyuyor. kötü niyetle yazmıyorum. ama birilerinin de sana bunu demesi lazım. yoksa sizin evliliğinizden bizene değil mi? yazmışsınız sormuşsunuz bizde objektif olarak yazıyoruz.
Madem objektifsin
Sana sorayım
Benim yerimde olsan ne yapardın

Madem objektifsin
Sana sorayım
Benim yerimde olsan ne yapardın

eşimi seviyorsam, bana karşı kaba kötü davranmıyorsa bu işi kurcalamam. bir hata yapmış olabilir ama ben bunu görmedim, olay büyümesin diye de bana yalan atmak zorunda kaldı derim. sonuçta gördüğüm bir şey yok evet yalan var. bana karşı ne olursa olsun dürüst olması konusunda onunla konuşurum. ve bu olayı bir daha açmam işkillenmem. eşime karşı sevgimi artıracak şeyler yapar ve düşünürüm.

bana kötü kaba ilgisiz davranıyorsa da bu beni mutsuz ediyorsa da böyle hastalıklı olacaksam, kıskanç sürekli şüpheci bunu yürütmezdim.

yenisi daha iyi mi oluyor? evlilik düzen adamda iyiyse bu birlikteliği daha düzgün yapmaya uğraşın bence. ilgisiz kötü davranıyorsa da boşanın gitsin.

Evliliğinizde ve hayatınızda hiç sorun yok sanırım meşgale arıyosunuz

Bende anlamış değilim hatta sordum eşime sen izin vermiyordun diyor şaka gibi ya deseydi yok diyecektim sanki.
Arkadaşları vs vs herseyi gizli bende de güven sıfır ama ispat edemiyorum senin gibi.
Sana söylemiş izin vermiyorsun diye
Benim eşim başkası açmıştır diyor
Saçma bir durum işte
Yaşayan anlar

Sana söylemiş izin vermiyorsun diye
Benim eşim başkası açmıştır diyor
Saçma bir durum işte
Yaşayan anlar
Aynen canım ama sonra bem yıllardır kullanmıyorum hacklendi diyor ama face de hala ara ara paylaşımı oluyor beni engelledigi için görmüyorum sanıyor arkadaşımın faceinden bakıyorum düşün ve hala inkar ediyor ya ben kullanmiyorum diye

ve son kez yazayım. aldatacak adam bir yol yöntem bulur. 2. telefon alır işte bırakır, tüm her şeyini ordan sahte adresten yapar ayakta uyursunuz. adamlara evlerini dar etmeyin küçük çocuk gibi davranmayın. gururlarını kırmayın.
Gururunu kırmak değil ki
Önüme çıktı
Ben de doğal olarak inanmadım
Başkası niye iki hesapla açsın
Neden yalan söylüyor
Yada başkası açmış olsa bile ispat etmesi gerekir

Başıma gelen bişeyi anlatayım.
Bir gün mailime bir face hesabı düşüyor. benim adım benim mailim..
bakıyorum onu ben açmadım. eşime söyledim şifreyi bilmiyoruz ama mail benim. araştırırken benimle aynı isme sahip birisinin mail adresi verirken bir harfe fazla basmasıyla(yani benim mail adresimi yazmasıyla) hesap açılıyor ama aktif etmek için doğrulamayı yapamıyor.

neticede ben hiç böyle bir face açmadım. arkadaş yoksa sadece açılıp bırakılmışsa benim başıma gelen eşinizin başına gelmiş olabilir.

Back
X