Eşimin balık sevdası!

Cokopremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
2.605
2.746
133
Aslında anlatması uzun da olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Eşim balığa gitmeyi çok seviyor. Ama bana kalırsa artık iyice takıntı halini aldı. İlk başlarda daha hoşgörülüydüm bu konuda. Beraber gidiyoduk. Birlikte vakit geçiriyoruz deyip ses çıkarmıyordum ben de. Ama baktım ki gittikçe daha da gitmek istiyor. Böyle olunca bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Sürekli bir balık lafı ve balığa gitme planları. Arkadaşlarıyla gitmek istedi. Hadi gitsin bir kerelik dedim. Kuzenim geldi kaldı bizde. Eşim Gece 10 da gitti. Kaç sefer çok geç kalma dememe rağmen sabah 10 u geçiyordu geldiğinde. Üzerinden bir kaç ay geçti. Bundan iki hafta öncesi yine gitmek istedi arkadaşlarıyla. O kadar gitme dememe rağmen gece 12 de beni evde yalnız bırakıp balığa gitti. Sabah 10 gibi geldi yine. O zaman küstüm kavga falan ettik sonra barıştık bir şekilde. Ama bugün yine gelmiş bana yarın balığa gidelim diyo. Defalarca söyledim istemediğimi ama dinleyen yok. Bütün akşam konuşmadık doğru düzgün şimdi yattı horul horul uyuyor. Gerçekten bıktım artık şu balık muhabbetinde ve çok fazla sinirlerimi bozuyor. Özellikle benim istemememe rağmen ısrarla balık balık demesi beni çok rahatsız ediyor. Ne yapicam bilmiyorum. Aslında daha detay çok ama kısaltmaya çalıştım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bende cok severim.siz eslik etseniz bir cesit faliyete çevirirsiniz degisik eglenceli bir sey sonucta.hem siz gittiginizde o kadar uzun saatler kalmazsiniz gule eglenr baliklari yakaliyip keyifli muhabbetlerle yersiniz miss gibi

Her haftasonu gitmiyormuş ya, bırakın gitsin. Ondan hoşlanıyor demekki. Birkaç ayda bir diyorsunuz.

Arkadaşlarıyla gittiği sayılıdır belki ama beraber gittiklerimizin haddi hesabı yok. Haftada iki defa gittiğimiz oluyordu. Ben biraz abartıyor olabilirim ama dediğim gibi sürekli bir balık lafı balık planı. Bıkkınlık geldi artık

Takıntı yapmış sinir bozucu ama bırak gitsin boşver zamanla geçer hevesi

Ben de başlığı okuyunca hergün gidiyor sandım.

Zaman konusunda anlaşın bence.Oturun konuşun.Haftada bir şu saaler arası gibi orta yolu bulun.

Bırakın adamı sevdiği şeyleri yapsın az özel alan tanıyın.Siz kazanırsınız.

Bende cok severim.siz eslik etseniz bir cesit faliyete çevirirsiniz degisik eglenceli bir sey sonucta.hem siz gittiginizde o kadar uzun saatler kalmazsiniz gule eglenr baliklari yakaliyip keyifli muhabbetlerle yersiniz miss gibi
Evlilik terapistleri falan da hep bu şekilde tavsiye veriyor. Birlikte çok fazla gittik zaten. Güzel de vakit geçirdik. Ama ben artık bunu seyrekleştirmek istiyorum biraz. Tadında kalsın.
Not: genelde elimiz boş dönüyoruz

Cok fazlada degilmis ki iste haftada bir gun gidelim hayatim ama bende eslik edeyim munasip saatlerde gidelim diyin.gidincede surat asmayin ama asilin oltaya vira bismillah diyin keyifle neseyle gecsin.belli ki esiniz sevmis bu isi cocuk gibi kendine oyuncak bulmus.erkeklerde oluyor böle takintilar ara ara hevesi gecince birakir.
Aaa ne demek eli bos donmek yok mu yakinda balikci ugrayin alin 1 kilo hamsi tamamdir siz tuttunuz onlari : ))

Napacaksınız eve mı bağlayacaksınız? Ne var yani ayda 1 balığa gitse? Aylar önce yazmışsınız zaten adam hergün gitmiyor ki. Benim eşim de balık tutkunu oldu önceden böyle bir alışkanlığı yoktu geçen sene başladı ama hiç de yedyorsun niye sabahlıyorsun demedim. Adam zaten deli gibi çalışıyor ayda yada bikaç ayda 1 balık tutmaya gitse ne olacak? Bu kadar kısıtlamayın şu adamları.

Eşim 1 senedir gidiyor ama son 2 aydır gittiği yerden balık tutmaya başladı. Normalde halden satın alıp bana balık tuttum diye yutturmaya çalışıyordu..
neyse ki artık tutuyor en azından

Benim gibi olsanız ne yapacaksınız valla bilemedim.benim eşim evlendik evleneli (11 yıllık evliyiz)her pazar gidiyor.kendine küçük bir tekne aldı bayram demez,tatil,dogum günü misafir gelmiş demez gider valla.ne diyeyim adam kışın o soğuğun içinde yazında o sıcağın altında saatlerce calisiyor yirgun olmasına, uykusuz kalmasina rağmen sitres atmak için gidiyor.cogunlukla babamla gider çünkü balık tutkuları aynı bazen de kaynimla,akrabalarla,arkadaslarimizla arasıra da bizle gider.ben onu böyle kabul ettim böyle de geçinip gidiyoruz.

Şimdiye kadar tuttuklarımızı hesaplaşmak kesin ben daha fazla balık tutmuşumdur
Gittik işte birlikte güldük eğlendik ama yüz verdikçe astarını istiyoya döndü bizimki. İşte dediğiniz gibi tam takıntı oldu. Cidden çocuk gibi.
Bir de gece gidiyoruz sabaha kadar duruyoruz falan harap oluyorum

Ayda olan arkadaşlariyla birlikte gittiklerimizin haddi hesabı yok
Kıskanmak değil benimkisi. Bütün aktivitelerimizi sonu balığa bağlanıyor ona sinir oluyorum artık

Ya cok tatli anlatiyorsunuz ama kendinizi kasmayin bu kadar.sabaha kadar kalmayin bir vakitten sonra nazlanin uykusuz kaldiginizi soyleyin mayisin biraz : )
Hem mevsimi ne guzel hergun balik yenir yani aldiklarinizdan ayy pardon tuttuklarinizdan banada yollayin: )
Derdiniz her zaman balik olsun : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…