- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
-
Eminim o konuda bir sıkıntı yokBalığa gittiğinden emin misiniz?
Arkadaşlarıyla gittiği sayılıdır belki ama beraber gittiklerimizin haddi hesabı yok. Haftada iki defa gittiğimiz oluyordu. Ben biraz abartıyor olabilirim ama dediğim gibi sürekli bir balık lafı balık planı. Bıkkınlık geldi artıkAdam keyif alıyor demek ki, gitsin, "Birkaç ay"diyorsunuz yani her hafta her hafta gitse neyse de, bir şey yok bunda. Siz de kendi hobilerinize yönelin, ayrı takılın bazen nolcak ki?
Yani adam balık tutuyor, başka balıkları(!) tutmaya gitmiyor ya.
Bıraksam her hafta gider herhalde onun için sıkıntı olmaz. Her hafta gitmese de her hafta balık muhabbeti dönüyorHer haftasonu gitmiyormuş ya, bırakın gitsin. Ondan hoşlanıyor demekki. Birkaç ayda bir diyorsunuz.
Evlilik terapistleri falan da hep bu şekilde tavsiye veriyor. Birlikte çok fazla gittik zaten. Güzel de vakit geçirdik. Ama ben artık bunu seyrekleştirmek istiyorum biraz. Tadında kalsın.Bende cok severim.siz eslik etseniz bir cesit faliyete çevirirsiniz degisik eglenceli bir sey sonucta.hem siz gittiginizde o kadar uzun saatler kalmazsiniz gule eglenr baliklari yakaliyip keyifli muhabbetlerle yersiniz miss gibi
Evlilik terapistleri falan da hep bu şekilde tavsiye veriyor. Birlikte çok fazla gittik zaten. Güzel de vakit geçirdik. Ama ben artık bunu seyrekleştirmek istiyorum biraz. Tadında kalsın.
Not: genelde elimiz boş dönüyoruz
İnşallah geçerTakıntı yapmış sinir bozucu ama bırak gitsin boşver zamanla geçer hevesi
Şimdiye kadar tuttuklarımızı hesaplaşmak kesin ben daha fazla balık tutmuşumdurCok fazlada degilmis ki iste haftada bir gun gidelim hayatim ama bende eslik edeyim munasip saatlerde gidelim diyin.gidincede surat asmayin ama asilin oltaya vira bismillah diyin keyifle neseyle gecsin.belli ki esiniz sevmis bu isi cocuk gibi kendine oyuncak bulmus.erkeklerde oluyor böle takintilar ara ara hevesi gecince birakir.
Aaa ne demek eli bos donmek yok mu yakinda balikci ugrayin alin 1 kilo hamsi tamamdir siz tuttunuz onlari : ))
+1Adam keyif alıyor demek ki, gitsin, "Birkaç ay"diyorsunuz yani her hafta her hafta gitse neyse de, bir şey yok bunda. Siz de kendi hobilerinize yönelin, ayrı takılın bazen nolcak ki?
Yani adam balık tutuyor, başka balıkları(!) tutmaya gitmiyor ya.
Ayda olan arkadaşlariyla birlikte gittiklerimizin haddi hesabı yokNapacaksınız eve mı bağlayacaksınız? Ne var yani ayda 1 balığa gitse? Aylar önce yazmışsınız zaten adam hergün gitmiyor ki. Benim eşim de balık tutkunu oldu önceden böyle bir alışkanlığı yoktu geçen sene başladı ama hiç de yedyorsun niye sabahlıyorsun demedim. Adam zaten deli gibi çalışıyor ayda yada bikaç ayda 1 balık tutmaya gitse ne olacak? Bu kadar kısıtlamayın şu adamları.
Ya cok tatli anlatiyorsunuz ama kendinizi kasmayin bu kadar.sabaha kadar kalmayin bir vakitten sonra nazlanin uykusuz kaldiginizi soyleyin mayisin biraz : )Şimdiye kadar tuttuklarımızı hesaplaşmak kesin ben daha fazla balık tutmuşumdur
Gittik işte birlikte güldük eğlendik ama yüz verdikçe astarını istiyoya döndü bizimki. İşte dediğiniz gibi tam takıntı oldu. Cidden çocuk gibi.
Bir de gece gidiyoruz sabaha kadar duruyoruz falan harap oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?