- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
-
Benim gibi olsanız ne yapacaksınız valla bilemedim.benim eşim evlendik evleneli (11 yıllık evliyiz)her pazar gidiyor.kendine küçük bir tekne aldı bayram demez,tatil,dogum günü misafir gelmiş demez gider valla.ne diyeyim adam kışın o soğuğun içinde yazında o sıcağın altında saatlerce calisiyor yirgun olmasına, uykusuz kalmasina rağmen sitres atmak için gidiyor.cogunlukla babamla gider çünkü balık tutkuları aynı bazen de kaynimla,akrabalarla,arkadaslarimizla arasıra da bizle gider.ben onu böyle kabul ettim böyle de geçinip gidiyoruz.
Evet Allah başka dert vermesin. Benimki dert yanmaktam ziyade birileriyle konuşup rahatlamak çok teşekkür ederim :)Ya cok tatli anlatiyorsunuz ama kendinizi kasmayin bu kadar.sabaha kadar kalmayin bir vakitten sonra nazlanin uykusuz kaldiginizi soyleyin mayisin biraz : )
Hem mevsimi ne guzel hergun balik yenir yani aldiklarinizdan ayy pardon tuttuklarinizdan banada yollayin: )
Derdiniz her zaman balik olsun : )
Ayda olan arkadaşlariyla birlikte gittiklerimizin haddi hesabı yok
Kıskanmak değil benimkisi. Bütün aktivitelerimizi sonu balığa bağlanıyor ona sinir oluyorum artık
Özel alan sıkıntısı yok. İlle yalnız gideyim arkadaşlarla gideyim falan demiyor. Ama ille de balık ille de balıkBen de başlığı okuyunca hergün gidiyor sandım.
Zaman konusunda anlaşın bence.Oturun konuşun.Haftada bir şu saaler arası gibi orta yolu bulun.
Bırakın adamı sevdiği şeyleri yapsın az özel alan tanıyın.Siz kazanırsınız.
İşte bir de o kısmı sıkıcı. Balığa gidince ertesi gün komple iptal bizim. Uykuyla geçiyor:) çok sevimlisiniz..
Balık planı yapmasına fırsat vermeden siz plan yapın ve önceden söyleyin plan yaptım bu hafta bunu yapalım gibi.. En azından arada bir bu şekilde uzaklaştırırsınız :)
Balık tutmak neden bağımlılık yapıyor anlamıyorum bende açıkçası:)
Benimki de geçen hafta gitti,sen ya ben geç gelirim dedi sabah 8 de geldiama kızmıyorum ben. Uykusuz olmasına rağmen o gün 1 saat uyuyup birşeyler yapalım diye dışarı çıkarttı.
Madem ki eliniz de boş dönüyorsunuz birlikte zaman geçiriyorsunuz muhabbetle aslında. Çok sıkılıyorsanız da kitap falan alsanız... Adam da yazık hobisini yapamıyor. Sınır getirin haftada bir falan gibi. Hep arkadaşlarıyla gitmek istese ve sizinle gitmek istemese kesinlikle size hak verirdim ama daha çok siz istemediğiniz için arkadaşlarıyla gidiyor gibi.Evlilik terapistleri falan da hep bu şekilde tavsiye veriyor. Birlikte çok fazla gittik zaten. Güzel de vakit geçirdik. Ama ben artık bunu seyrekleştirmek istiyorum biraz. Tadında kalsın.
Not: genelde elimiz boş dönüyoruz
Zamparalığa gideceğine balığa gitsin. İstanbul'da balıklar çok pahalı. Hiç olmazsa eve maddi katkısı da olur.
Bizim çocuk yok daha belki ondan eşime sarıyorum iyice :))Benim eşimde balığa ya da kamp kurmaya gider arkadaşlarıyla. Ayda bir falan oluyo. Kışın daha seyrek yazın daha sık olabiliyor. Bazen kamp için gittiklerinde 2-3 gün kaldıkları oluyo. Benim iki çocuğum var birde. Çocuk yokken daha rahattım bazen bende gidiyordum. Ama şimdi olmuyor tabi. Bende kendimce plan yapıyorum. Bazen arkadaşlarım gelip bende kalıyo. Bazen evde yalnızlığın tadını çıkarıyorum. Bazen ben bi yerlere gidiyorum. Sizde krizi fırsata çevirin.
Sıkıntı çıkarmıyorum. Bazen diyorum bu hafta biz gezelim haftaya git falan diyorum
Şansa bak nasip işte :))Eğer gerçekten balığa gidiyorsa bence bırakın gitsin ya da siz de eşlik edin ay çok severim bende balık tutmayı ama eşim de bir o kadar ne gerek var canım modunda
Anlayış gösterdikçe iyi niyetim suistimal edeliyor gibi hissediyorum. Sağolsun dahil ediyor. Ama çok abartıyor ya bazen o rahatsız ediyor beni. Bakalım orta bir yol bulucaz artık inşallah :)adamın hobisi bu demek ki. üstelik sizide dahil etmek istiyor. bence sorun sizde biraz anlayış gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?