Eşimin balık sevdası!

Bizimde böyle bir tanıdık var bir tutku gibi herhafta gider önceden eşi eşlik ederdi kadın bıktı artık alıştı artık, adam kendi gidiyor balık zamanı hiçbir Haftasonu evde bulunmaz bunu onu tanıyan herkes bilir.. O sebeple bence üstüne gitmeyin kabullenmeye çalışın zor vazgeçer diye düşünüyorum..

Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki her haftasonu gidiyor.
Siz sevmiyorsunuz diye adam da vazgeçecek hobisinden. Gitsin kafasını dağıtsın..
Benim eşim de gitmek ister 2-3 haftada 1. İşimiz yoksa gitme demem. Sen bilirsin derim sadece..

Söyleyen oldu mı bilmiyorum ama balık tutmak hastalık haline geliyor erkeklerde.

Babam zamanında erkek kardeşime olta almıştı. Kahveye oraya buraya alışmasın diye.
Bizimki işi gücü bırakıp balığa kaçarmış.
Hala daha tutar balık.

Sonradan öğrendik ki bu bir hastalıkmış.
Evini barkını bırakanlar oluyormuş meğersem öyle bir şeymiş.

Anlayış gösterdikçe iyi niyetim suistimal edeliyor gibi hissediyorum. Sağolsun dahil ediyor. Ama çok abartıyor ya bazen o rahatsız ediyor beni. Bakalım orta bir yol bulucaz artık inşallah :)
abartıyor derken. ben sanki ayda 1 yada 2 ayda 1 gitmek istiyor gibi algıladım. sürekli mi istiyor.

İşte benim endişelerimden biri de bu. Çünkü insan bir şeyi sık sık yapınca hevesini alır sıkılır normalde. Ama eşim gittikçe daha da gitmek istiyor. Şu an için belki daha normal seviyede ama bu takıntısı daha da artacak diye korkuyorum.

abartıyor derken. ben sanki ayda 1 yada 2 ayda 1 gitmek istiyor gibi algıladım. sürekli mi istiyor.
Ayda bire razıyım ben artık nerdeyse. Benden yüz bulsa her hafta gideriz. Biraz ondan çekiniyor. İki hafta önce gitti işte. Geçen hafta bı balık lafı yaptı yine. Duymazdan geldim. Ses çıkarmadı. Bu hafta gelmiş balığa gidelim diyo. Ben istemeyince de suçlu oldum

Onca saat ne balığı bu balina mi ton baligimi okadar saat mi sürer yahu ... iyiki Antep'te deniz yok yemin ederim

Dere kenarına bir yere taşının. :) Şaka bir yana.

Gece iyi oluyordur. Ateşide yakarsınız. Çay nescafe. Muhabbet. Oltanın zili çalınca kalkar bakarsınız. Çocukta yoksa. Bence güzel bişey.

Ama sorun giderek artan sıklıkta balığa gitmesi. Benimde dedem balıkçıdır. Anjio oldu kalpten. Kalktı balığa gitti. Takıntı mı hastalık mı bilmem ama bizde kimse yadırgamıyor artık. Sadece evin içinde olta bağlarsa,uğraşırsa çıngar çıkıyor.

ay eskişehirde deniz olsada bizde her hafta balığa gitsek sessiz sakin telefon olmadan başbaşa vakit geçirsek keşke. sonra yakaladığı balığı mangaala atsak yanına bir ufak rakı açsak. özendim vallahi... birde olayı kendinize göre düzenlemeyi deneseniz. ne bileyim. açın biranızı cipsinizi. balık avlarken eşiniz sohbet edin. vs :) piknik havasına çevirrseniz az biraz olmuyor mu?

V

Bıraksam her hafta gider herhalde onun için sıkıntı olmaz. Her hafta gitmese de her hafta balık muhabbeti dönüyor
bazi seyler baxi insanlarda bagimlilik yapar ki Allahtan kotu bir bagimlilik degil bu elinden almayin gitsin cok seviyor demekki ayrica sizede ediyor buda guzel birsey ya sizi istemeseydi

benimki bir ara her gün gidiyordu hafta içi haftasonu görebilene aşk olsunalıştım artık takmıyorum şimdi hamileyim diye iyice serbest bıraktım çünkü sonra her istediğinde gidemicek. çokta güzel bir arkadaş ortamı var işten sıkılıp bunalıyor hava alıyor diye ses etmiyorum.kahvehaneye ya da içmeye gitse daha mı iyi. ama sizede vakit ayırmıyorsa o zaman alın karşınıza konuşun çünkü balık aşkının sonu yok

Bizim burda deniz yok,baraj var.Eşim de çok sever balığa gitmeyi.Karnım burnumda,doğurdum doğuracağım neredeyse gitti sabah 4’te.şok olmuştum.sonraları alıştım.şimdi çocukları da götürüyor.baktım bu sevda bitecek gibi değil,piknik malzemesini alıp ben de düşüyorum peşine.fena da olmuyor

kadinlar evlenince erkegin tapusunu aldi falan mi saniyo acaba.birakin gitsin bu kadar sikmayin erkekleri benim esimde haftada bi gun arkadaslariyla bulusur me olacak gitsin.dediginize gore ayda bir falan gidiyomus bu kadar abartilacak bisey goremedim

Bu balık ve av sevdası nedir ben de anlamıyorum.
Beni kp nin de balık sevdası varmış, kv istemese de gidermiş.
Ben küçükken hatırlıyorum bir ara babam ava merak sardıydı, annemle kavgaları başlamıştı, uzun sürmeden annem engellemişti babamı.

Sanırım gece gidişler aile ilişkilerini yıpratıyor. Hobi olarak erkekler için zevkli olsa da aynı zamanda sorumluluktan da kaçma fırsatı veriyor.

Ben arada kalıyorum. Hobilerin eşler tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum bir yandan, bir yandan da eşimin gece hobisi beni rahatsız ederdi sanırım.

Sınırlı zaman için anlaşsanız buna uyar mı eşiniz?

San

Şansa bak nasip işte :))
Biz de başka birşey olsa ne gerek var denir de henüz balık için öyle birşey duymadım. Balığa her zaman gerek var benimki için

San

Şansa bak nasip işte :))
Biz de başka birşey olsa ne gerek var denir de henüz balık için öyle birşey duymadım. Balığa her zaman gerek var benimki için

Şahsen ben su kenarında çok rahatlarim eşimi bazen zorla götürürüm o ya arkada bankta oturup kitap okur ya kayaliklardan denize taş atar :) bazen elim boş döner ama mutlu olurum :) eşimde bir o kadar mutsuz ahahaha

Adamın zevki bu demek ki. Ya siz eşlik edeceksiniz ya da arkadaşlarıyla gidecek. Hem gitmiyorum, hem göndermiyorum olmaz

Öyle bi anlatmışsınız ki sanki başka bi kadına gidiyor şakası bi yana da balık tutmak hakikaten çok keyifli. Bi ara bende böyle eşimin başının etini yemiştim. Sizin durumda eve geç gelmesi hatta bunun sabahı bulması hoş olmamış ve olmuyor. Karşınıza alıp ciddi bi konuşma yapın. Ya da o evden giderse sizde ailenizin yanına gidin 1 gün 2 gün bakalım ne yapacak.

Benimki de bir ara evde solucan yetiştirme muhabbeti yapmıştı. Ben de onu hatırlayınca sinirlerim bozuldu

Ada'm her gün gitmiyor ya

Bir de evde sizi yalnız bırakması neden sorun

Geç geldi diyorsunuz sabah gelmiş işte

Bana abartıyor gibi geldiniz

2-3 ayda gidiyormuş zaten bırakın gitsin balıkları da atın buzluğa yiyin güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…