- Konu Sahibi Cokopremses
-
Sinirli olduğum zamanlarda aklımdan geçmiyor değilOltasını falan kır çöpe at iki konuşur susar
abartıyor derken. ben sanki ayda 1 yada 2 ayda 1 gitmek istiyor gibi algıladım. sürekli mi istiyor.Anlayış gösterdikçe iyi niyetim suistimal edeliyor gibi hissediyorum. Sağolsun dahil ediyor. Ama çok abartıyor ya bazen o rahatsız ediyor beni. Bakalım orta bir yol bulucaz artık inşallah :)
İşte benim endişelerimden biri de bu. Çünkü insan bir şeyi sık sık yapınca hevesini alır sıkılır normalde. Ama eşim gittikçe daha da gitmek istiyor. Şu an için belki daha normal seviyede ama bu takıntısı daha da artacak diye korkuyorum.Söyleyen oldu mı bilmiyorum ama balık tutmak hastalık haline geliyor erkeklerde.
Babam zamanında erkek kardeşime olta almıştı. Kahveye oraya buraya alışmasın diye.
Bizimki işi gücü bırakıp balığa kaçarmış.
Hala daha tutar balık.
Sonradan öğrendik ki bu bir hastalıkmış.
Evini barkını bırakanlar oluyormuş meğersem öyle bir şeymiş.
Ayda bire razıyım ben artık nerdeyse. Benden yüz bulsa her hafta gideriz. Biraz ondan çekiniyor. İki hafta önce gitti işte. Geçen hafta bı balık lafı yaptı yine. Duymazdan geldim. Ses çıkarmadı. Bu hafta gelmiş balığa gidelim diyo. Ben istemeyince de suçlu oldumabartıyor derken. ben sanki ayda 1 yada 2 ayda 1 gitmek istiyor gibi algıladım. sürekli mi istiyor.
ay eskişehirde deniz olsada bizde her hafta balığa gitsek sessiz sakin telefon olmadan başbaşa vakit geçirsek keşke. sonra yakaladığı balığı mangaala atsak yanına bir ufak rakı açsak. özendim vallahi... birde olayı kendinize göre düzenlemeyi deneseniz. ne bileyim. açın biranızı cipsinizi. balık avlarken eşiniz sohbet edin. vs :) piknik havasına çevirrseniz az biraz olmuyor mu?Ayda bire razıyım ben artık nerdeyse. Benden yüz bulsa her hafta gideriz. Biraz ondan çekiniyor. İki hafta önce gitti işte. Geçen hafta bı balık lafı yaptı yine. Duymazdan geldim. Ses çıkarmadı. Bu hafta gelmiş balığa gidelim diyo. Ben istemeyince de suçlu oldum
bazi seyler baxi insanlarda bagimlilik yapar ki Allahtan kotu bir bagimlilik degil bu elinden almayin gitsin cok seviyor demekki ayrica sizede ediyor buda guzel birsey ya sizi istemeseydiV
Bıraksam her hafta gider herhalde onun için sıkıntı olmaz. Her hafta gitmese de her hafta balık muhabbeti dönüyor
San
Şansa bak nasip işte :))
Biz de başka birşey olsa ne gerek var denir de henüz balık için öyle birşey duymadım. Balığa her zaman gerek var benimki için
San
Şansa bak nasip işte :))
Biz de başka birşey olsa ne gerek var denir de henüz balık için öyle birşey duymadım. Balığa her zaman gerek var benimki için
Benimki de bir ara evde solucan yetiştirme muhabbeti yapmıştı. Ben de onu hatırlayınca sinirlerim bozulduBenim eşim asosyal biridir normalde
Ben çok severim balık tutmayı bi defa ağzımdan hadi gidelim diye cümle çıktı gideceğini tahmin bile edemezdim ki adam civcivden korkar balık oltaya gelse çıkaramaz bile düşün..
1 tane uyduruk oltayla gittik biz...
Minicik bir sazan tuttuk onuda çığlık ata ata söküp bıraktı düşün
Artık nasıl hoşuna gittiyse iş yerindekileri örgütlüyo şimdi
Her haftasonu gözüme bakıyor git hadi dememi bekliyo adam...
Bende gitsem güle oynaya gidecez ama istemiyorum ağrılarım oluyo..
Tek bile olsa ille 2 saat gidecek takıntı yaptı çünkü onu !
Şimdi 4 tane en iyi oltadan aldı.
Hatta su altı kamerasi aldi izlicekmiş balıkları paşamız..
Balıklara bir yem hazırlıyor rengarenk gıda boyalarıyla
Geçen 1 kasa solucanla geldi eve beslicekmiş ( onları tutarken 5 eldiven takıyor kıpırtıyı hissetmemek için. )
Takıntıdan bahsetmesek sabah sabah sinirlendim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?