- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi Cokopremses
-
Ben bu taktiği kızlarıma yapıyorum:) kocaman adama 2 kilo balık tut bak sana vercem de pek hoş olmadı gibiSize önerim madem balık peşinde koşuyor hedef koyun. Mesela 2 kilo balık veya büyük balık yakalama gibi. Hedefler gerçekleşince sevdiği bir şeyı ödül olarak vaadedin. Hedefi tutturunca odulu verin. Bu sekilde balık keyfini zamanla yok edersiniz.
Evet banada çocuk kandırma yöntemi gibi geldi nedenseBen bu taktiği kızlarıma yapıyorum:) kocaman adama 2 kilo balık tut bak sana vercem de pek hoş olmadı gibi
Hem teşvik oluyor bu uzaklaştırma değil:) ben olsam 2 kilo balık tutmazsan bi daha gidemezsin derdimEvet banada çocuk kandırma yöntemi gibi geldi nedense
Daha geçen balık istedim eşinden gel ben sana taze taze tutayım deyip götürdü ve 4-5 tane sardalya kadar tuttu tavayi kızdırmaya değmez dedim geri attıHe
Hem teşvik oluyor bu uzaklaştırma değil:) ben olsam 2 kilo balık tutmazsan bi daha gidemezsin derdim
50 defa gittiyse bnn 5 inde tuttu sadece:)Daha geçen balık istedim eşinden gel ben sana taze taze tutayım deyip götürdü ve 4-5 tane sardalya kadar tuttu tavayi kızdırmaya değmez dedim geri attı
O gün bugün dur laf söylüyorum adam milleti ne anlıyor su işten anlamadim
Benzin parası gidiyor orda yiyip içiyorsun para gidiyor balık tutamadan geliyoruz gitsek pazara 20 TL link balık alsak mis gibi yeriz totomuzun üstünde
50 defa gittiyse bnn 5 inde tuttu sadece:)
Balığa gittiğinden eminim canm hiç şüphem yok konuna da hemn bakıyorumdua et balığa gitsin birde benim konuma bakişe yarar bi hobileri yok bunların
sonra kadınlar alışverişten ne zevk alıyor oluyo sonuçta ortada bişi var
bunlarınki boş beleş işler hep
Sizinki de zor. Bizim çocuk yok şimdi. Bazen gönüllü bazen gönülsüz gidiyorum şimdilik.Daha aynı sorunu ben yaşadım
Eskiden yalnız gidiyorsun bizi goturmuyorsun derdim
Şimdi benimde götürmeye başladı
Benim cnm sıkılıyor bende olta sallasam belki sikilmam ama 3 çocukla ne oltası onlara bakmaktan basım dönüyor gitmedusersin yapma etme demekten
Geçen hafta denize gittik olta aldı attı kendi
Ben bunaldım daha kolay kolay gitmem nasıl vazgeçerler bilmiyorum
Ama kahve ortamından yeni kurtardigm bu adam olduğu için balık daha masum geliyor bana
Aynı benm eşim aşırı derecede seviyor nerdeyse bütün izinlerinde gider aşırı rahatsız edici durum değil bana göre sevdiği bi şeyi yapıyor o balığa gitsin sen başka planlar yap
İki kilo balık tut gel desem benimki gider gelmez bir dahaBen bu taktiği kızlarıma yapıyorum:) kocaman adama 2 kilo balık tut bak sana vercem de pek hoş olmadı gibi
Daha geçen balık istedim eşinden gel ben sana taze taze tutayım deyip götürdü ve 4-5 tane sardalya kadar tuttu tavayi kızdırmaya değmez dedim geri attı
Benzin parası gidiyor orda yiyip içiyorsun para gidiyor balık tutamadan geliyoruz gitsek pazara 20 TL link balık alsak mis gibi yeriz totomuzun üstünde[/QUOTE
Evet eğer tutarsa genelde az oluyo o da pişirdiğini le değmiyor.
Bı de bizim burda deniz yok. Bir saat yol gidiyoruz balık için.
Daha geçen balık istedim eşinden gel ben sana taze taze tutayım deyip götürdü ve 4-5 tane sardalya kadar tuttu tavayi kızdırmaya değmez dedim geri attı
Benzin parası gidiyor orda yiyip içiyorsun para gidiyor balık tutamadan geliyoruz gitsek pazara 20 TL link balık alsak mis gibi yeriz totomuzun üstünde
Alışverişten sıkılır. Gidelim desem ya gelmek istemez ya sıkılır bakmaz doğru düzgün birşeye. Ama ben balığa bir kere gitmek istemedim kabul etmiyor. Onun hobisine saygı göstermiyor oluyorumdua et balığa gitsin birde benim konuma bakişe yarar bi hobileri yok bunların
sonra kadınlar alışverişten ne zevk alıyor oluyo sonuçta ortada bişi var
bunlarınki boş beleş işler hep
Aynen benimki de öyle50 defa gittiyse bnn 5 inde tuttu sadece:)
Evet bu şekilde bı düzeltme olabilir ama o da benimkinin işine gelmez. Ömrü hayatında tek seferde iki kilo balık tutmuşluğu yokHe
Hem teşvik oluyor bu uzaklaştırma değil:) ben olsam 2 kilo balık tutmazsan bi daha gidemezsin derdim
3 gün izinli 1 gün çalışıyor hep evde yaniBebin
Benim ki izinleri fazla sabote etmiyorum en azından ama. Siz izin günlerini birlikte geçirsek daha güzel olur falan demiyor musunuz?
Kaç yaşındalar kiDaha dün bu konuyu konuştuk dün akşam esim abisiyle plan yaptı çarşamba gidecekler yine eli boş gelecekler kesin ben bıktım o bikmadi çocuklar büyük olsa ben biktircam onuda olmuyor iste
8 yaş 5 yaş ve 7 aylık büyükler erkek küçük kızKaç yaşındalar ki
Allh bağışlasın canm benm de 2 kız 5 ve 3 yaşındalr bazen ikisini de babasının peşine takıyrum küçk oltaları var gidiyrlar sevine sevine:)8 yaş 5 yaş ve 7 aylık büyükler erkek küçük kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?