Eşimin balık sevdası!

Ben bu taktiği kızlarıma yapıyorum:) kocaman adama 2 kilo balık tut bak sana vercem de pek hoş olmadı gibi

He

Hem teşvik oluyor bu uzaklaştırma değil:) ben olsam 2 kilo balık tutmazsan bi daha gidemezsin derdim
Daha geçen balık istedim eşinden gel ben sana taze taze tutayım deyip götürdü ve 4-5 tane sardalya kadar tuttu tavayi kızdırmaya değmez dedim geri attı

O gün bugün dur laf söylüyorum adam milleti ne anlıyor su işten anlamadim

Benzin parası gidiyor orda yiyip içiyorsun para gidiyor balık tutamadan geliyoruz gitsek pazara 20 TL link balık alsak mis gibi yeriz totomuzun üstünde

50 defa gittiyse bnn 5 inde tuttu sadece:)

50 defa gittiyse bnn 5 inde tuttu sadece:)

dua et balığa gitsin birde benim konuma bak işe yarar bi hobileri yok bunların
sonra kadınlar alışverişten ne zevk alıyor oluyo sonuçta ortada bişi var
bunlarınki boş beleş işler hep

Balığa gittiğinden eminim canm hiç şüphem yok konuna da hemn bakıyorum

Sizinki de zor. Bizim çocuk yok şimdi. Bazen gönüllü bazen gönülsüz gidiyorum şimdilik.

Kahve de fena. Napsam bilemedim

Bebin
Aynı benm eşim aşırı derecede seviyor nerdeyse bütün izinlerinde gider aşırı rahatsız edici durum değil bana göre sevdiği bi şeyi yapıyor o balığa gitsin sen başka planlar yap

Benim ki izinleri fazla sabote etmiyorum en azından ama. Siz izin günlerini birlikte geçirsek daha güzel olur falan demiyor musunuz?

Aynen tutarsa bile az oluyo pişirdiğine değmez.
Masraf kısmına hiç gitmeyelim. Bizim burda Deniz yok. Bir saat yol gidiyoruz balık için

Alışverişten sıkılır. Gidelim desem ya gelmek istemez ya sıkılır bakmaz doğru düzgün birşeye. Ama ben balığa bir kere gitmek istemedim kabul etmiyor. Onun hobisine saygı göstermiyor oluyorum

Daha dün bu konuyu konuştuk dün akşam esim abisiyle plan yaptı çarşamba gidecekler yine eli boş gelecekler kesin ben bıktım o bikmadi çocuklar büyük olsa ben biktircam onuda olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…