- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
-
Bizimde böyle bir tanıdık var bir tutku gibi herhafta gider önceden eşi eşlik ederdi kadın bıktı artık alıştı artık, adam kendi gidiyor balık zamanı hiçbir Haftasonu evde bulunmaz bunu onu tanıyan herkes bilir.. O sebeple bence üstüne gitmeyin kabullenmeye çalışın zor vazgeçer diye düşünüyorum..
Eşim balığa gidince kendini kaybeder. Bırakmaz oltasını misinasını elinden. Yemek içmek aklına bile gelmezDere kenarına bir yere taşının. :) Şaka bir yana.
Gece iyi oluyordur. Ateşide yakarsınız. Çay nescafe. Muhabbet. Oltanın zili çalınca kalkar bakarsınız. Çocukta yoksa. Bence güzel bişey.
Ama sorun giderek artan sıklıkta balığa gitmesi. Benimde dedem balıkçıdır. Anjio oldu kalpten. Kalktı balığa gitti. Takıntı mı hastalık mı bilmem ama bizde kimse yadırgamıyor artık. Sadece evin içinde olta bağlarsa,uğraşırsa çıngar çıkıyor.
Bitanede bende vardi oyle bir koca.. hobidir dedim ses cikarmadim, sonra bu adam cilkini cikarip deniz kenarinda sabahlamalara basladi. Hastamiyiz öldük mü kaldik mi umrunda olmazdi. Tüm dünyasi deniz kenarindan ibaretti. Burdaki yorumlari okudum da,yasamayan basina gelmeyen bilemiyor. Düşünün hastasiniz kocanz yaninizda yok, elktrikler kesildi koca yok, cocuk ateslendi koca yok. Iftarda koca yok,misafir geldi koca yok,başiniza bisey geldi koca yok.
Abartmiyorum inanin balik tutkusu feci bisey. Şimdi ayriyiz bosandik..baliga gidiyor mu bilmem umrumdada degil zaten.
Zaten elimden geldiğince o moda sokmaya çalıştım ama benimki kendini kaybediyor balık tutarken. Ne yemek ne içmek. Benim dememle öyle iki lokma yer içer. Oltasını bırakmaz elinden. Mangal falan hikaye. Gece gidiyoruz sabaha karşı genelde elimiz boş uykusuz ve üşümüş olarak dönüyoruz. Bunlara rağmen sürekli gittim ben onunla. Ama şimdi bir kere gitmek istemedim diye benden kötüsü olmadı.ay eskişehirde deniz olsada bizde her hafta balığa gitsek sessiz sakin telefon olmadan başbaşa vakit geçirsek keşke. sonra yakaladığı balığı mangaala atsak yanına bir ufak rakı açsak. özendim vallahi... birde olayı kendinize göre düzenlemeyi deneseniz. ne bileyim. açın biranızı cipsinizi. balık avlarken eşiniz sohbet edin. vs :) piknik havasına çevirrseniz az biraz olmuyor mu?
Benim balık tutmaya karşı olumsuz bir düşüncem yoktu. Hatta ben de gittim hep severek. Ama sağ olsun eşimin tavırları yüzünden nefret edicem nerdeyse. Bıraksın demiyorum sadece kontrol altına alabilirsin. Defalarca gittim gittim şimdi bı kere gitmek istemedim diye elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi davranmasınÖyle bir anlatıyorsunuz ki sanki her haftasonu gidiyor.
Siz sevmiyorsunuz diye adam da vazgeçecek hobisinden. Gitsin kafasını dağıtsın..
Benim eşim de gitmek ister 2-3 haftada 1. İşimiz yoksa gitme demem. Sen bilirsin derim sadece..
Eve akvaryum alsanız bi nebze hafifler ilgisi dağılır belkiAslında anlatması uzun da olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Eşim balığa gitmeyi çok seviyor. Ama bana kalırsa artık iyice takıntı halini aldı. İlk başlarda daha hoşgörülüydüm bu konuda. Beraber gidiyoduk. Birlikte vakit geçiriyoruz deyip ses çıkarmıyordum ben de. Ama baktım ki gittikçe daha da gitmek istiyor. Böyle olunca bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Sürekli bir balık lafı ve balığa gitme planları. Arkadaşlarıyla gitmek istedi. Hadi gitsin bir kerelik dedim. Kuzenim geldi kaldı bizde. Eşim Gece 10 da gitti. Kaç sefer çok geç kalma dememe rağmen sabah 10 u geçiyordu geldiğinde. Üzerinden bir kaç ay geçti. Bundan iki hafta öncesi yine gitmek istedi arkadaşlarıyla. O kadar gitme dememe rağmen gece 12 de beni evde yalnız bırakıp balığa gitti. Sabah 10 gibi geldi yine. O zaman küstüm kavga falan ettik sonra barıştık bir şekilde. Ama bugün yine gelmiş bana yarın balığa gidelim diyo. Defalarca söyledim istemediğimi ama dinleyen yok. Bütün akşam konuşmadık doğru düzgün şimdi yattı horul horul uyuyor. Gerçekten bıktım artık şu balık muhabbetinde ve çok fazla sinirlerimi bozuyor. Özellikle benim istemememe rağmen ısrarla balık balık demesi beni çok rahatsız ediyor. Ne yapicam bilmiyorum. Aslında daha detay çok ama kısaltmaya çalıştım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Aynen tutarsa 1-2 anca tutuyor. Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabıBiz çözümü iki haftada birde anlaşarak bulmuştuk, hayır tuttuğu da bir iki tane en iyi ihtimalle ama iyice gaza geliyor falan hoşuma gidiyor tutamasam da diyor
Eve akvaryum alsanız bi nebze hafifler ilgisi dağılır belki
İnşallah bakalımBiz tayin olduk şimdi geçti hevesi gerçi denize uzağız biraz bir de yoğun çalışıyor yoksa yine giderben kurtuldum darısı başınıza
En azından göz önünde olurSonra akvaryumun başında oltayla bulmiyim eşimi
Arkadaşlarıyla gittiği sayılıdır belki ama beraber gittiklerimizin haddi hesabı yok. Haftada iki defa gittiğimiz oluyordu. Ben biraz abartıyor olabilirim ama dediğim gibi sürekli bir balık lafı balık planı. Bıkkınlık geldi artık
Hahaha
En azından göz önünde olur
Bu daha çok tutmaya teşvik ediyor sankiSize önerim madem balık peşinde koşuyor hedef koyun. Mesela 2 kilo balık veya büyük balık yakalama gibi. Hedefler gerçekleşince sevdiği bir şeyı ödül olarak vaadedin. Hedefi tutturunca odulu verin. Bu sekilde balık keyfini zamanla yok edersiniz.
Daha aynı sorunu ben yaşadımAslında anlatması uzun da olabildiğince kısa anlatmaya çalışacağım. Eşim balığa gitmeyi çok seviyor. Ama bana kalırsa artık iyice takıntı halini aldı. İlk başlarda daha hoşgörülüydüm bu konuda. Beraber gidiyoduk. Birlikte vakit geçiriyoruz deyip ses çıkarmıyordum ben de. Ama baktım ki gittikçe daha da gitmek istiyor. Böyle olunca bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Sürekli bir balık lafı ve balığa gitme planları. Arkadaşlarıyla gitmek istedi. Hadi gitsin bir kerelik dedim. Kuzenim geldi kaldı bizde. Eşim Gece 10 da gitti. Kaç sefer çok geç kalma dememe rağmen sabah 10 u geçiyordu geldiğinde. Üzerinden bir kaç ay geçti. Bundan iki hafta öncesi yine gitmek istedi arkadaşlarıyla. O kadar gitme dememe rağmen gece 12 de beni evde yalnız bırakıp balığa gitti. Sabah 10 gibi geldi yine. O zaman küstüm kavga falan ettik sonra barıştık bir şekilde. Ama bugün yine gelmiş bana yarın balığa gidelim diyo. Defalarca söyledim istemediğimi ama dinleyen yok. Bütün akşam konuşmadık doğru düzgün şimdi yattı horul horul uyuyor. Gerçekten bıktım artık şu balık muhabbetinde ve çok fazla sinirlerimi bozuyor. Özellikle benim istemememe rağmen ısrarla balık balık demesi beni çok rahatsız ediyor. Ne yapicam bilmiyorum. Aslında daha detay çok ama kısaltmaya çalıştım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?