Eşimin balık sevdası!

Bakalım kabullenebilecek miyim

Bitanede bende vardi oyle bir koca.. hobidir dedim ses cikarmadim, sonra bu adam cilkini cikarip deniz kenarinda sabahlamalara basladi. Hastamiyiz öldük mü kaldik mi umrunda olmazdi. Tüm dünyasi deniz kenarindan ibaretti. Burdaki yorumlari okudum da,yasamayan basina gelmeyen bilemiyor. Düşünün hastasiniz kocanz yaninizda yok, elktrikler kesildi koca yok, cocuk ateslendi koca yok. Iftarda koca yok,misafir geldi koca yok,başiniza bisey geldi koca yok.
Abartmiyorum inanin balik tutkusu feci bisey. Şimdi ayriyiz bosandik..baliga gidiyor mu bilmem umrumdada degil zaten.

Eşim balığa gidince kendini kaybeder. Bırakmaz oltasını misinasını elinden. Yemek içmek aklına bile gelmez

Anlayan birinin olması güzel. Benimki şimdilik o kadar değil ama olur mu olur. İyice bağımlı olmasın diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ama karşımda bir duvar olunca ne kadar başarabilirim bunu bilmiyorum

Zaten elimden geldiğince o moda sokmaya çalıştım ama benimki kendini kaybediyor balık tutarken. Ne yemek ne içmek. Benim dememle öyle iki lokma yer içer. Oltasını bırakmaz elinden. Mangal falan hikaye. Gece gidiyoruz sabaha karşı genelde elimiz boş uykusuz ve üşümüş olarak dönüyoruz. Bunlara rağmen sürekli gittim ben onunla. Ama şimdi bir kere gitmek istemedim diye benden kötüsü olmadı.

Benim balık tutmaya karşı olumsuz bir düşüncem yoktu. Hatta ben de gittim hep severek. Ama sağ olsun eşimin tavırları yüzünden nefret edicem nerdeyse. Bıraksın demiyorum sadece kontrol altına alabilirsin. Defalarca gittim gittim şimdi bı kere gitmek istemedim diye elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi davranmasın

Eve akvaryum alsanız bi nebze hafifler ilgisi dağılır belki

Biz çözümü iki haftada birde anlaşarak bulmuştuk, hayır tuttuğu da bir iki tane en iyi ihtimalle ama iyice gaza geliyor falan hoşuma gidiyor tutamasam da diyor

Biz çözümü iki haftada birde anlaşarak bulmuştuk, hayır tuttuğu da bir iki tane en iyi ihtimalle ama iyice gaza geliyor falan hoşuma gidiyor tutamasam da diyor

Biz tayin olduk şimdi geçti hevesi gerçi denize uzağız biraz bir de yoğun çalışıyor yoksa yine gider ben kurtuldum darısı başınıza

Size önerim madem balık peşinde koşuyor hedef koyun. Mesela 2 kilo balık veya büyük balık yakalama gibi. Hedefler gerçekleşince sevdiği bir şeyı ödül olarak vaadedin. Hedefi tutturunca odulu verin. Bu sekilde balık keyfini zamanla yok edersiniz.

E gitsin canım iki haftada bir, bir akşam sıkıntı olmaz bence. Sen de kendi planını yaparsın.

Bu daha çok tutmaya teşvik ediyor sanki

Daha aynı sorunu ben yaşadım
Eskiden yalnız gidiyorsun bizi goturmuyorsun derdim
Şimdi benimde götürmeye başladı

Benim cnm sıkılıyor bende olta sallasam belki sikilmam ama 3 çocukla ne oltası onlara bakmaktan basım dönüyor gitmedusersin yapma etme demekten

Geçen hafta denize gittik olta aldı attı kendi

Ben bunaldım daha kolay kolay gitmem nasıl vazgeçerler bilmiyorum

Ama kahve ortamından yeni kurtardigm bu adam olduğu için balık daha masum geliyor bana

Aynı benm eşim aşırı derecede seviyor nerdeyse bütün izinlerinde gider aşırı rahatsız edici durum değil bana göre sevdiği bi şeyi yapıyor o balığa gitsin sen başka planlar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…