- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Burada tek bir bosan yorumu yapilmadi. Yazilanlarin yorumlarin geneli makul. Kari koca bir olmus bizi cekistiriyolar. Adam demiyo ki ben hanima ne kadar yuklenmisim ki forumda devamli konu aciyo dert yaniyo millete. Bizi bosayamazsiniz haha ne ya hu biz zaten yapici elestiriler yapiyoruz burada. Ben anlamadim valla bu tripleri. Gecelerine renk lazimdi bu ciftin zaarYorumları tek tek okudum eşime. Söylediklerini aynen yazıyorum:
Bu kadar kısa sürede böyle bir konuya cevap veren bu kadar kişiyi görünce hayret ettim. Bir kaç üyenin de dediği gibi boşanmaya kadar götürebilecek tehlikede yorumlar var. Herhalde bazı bayanların hayatında ilgisizlik, kıskançlık ya da dominantlık var ama çerçevenin tamamını görmeden elde olanları yorumlayıp çok uç noktalara ulaşmışlar.
Dışarıda yağmur yağarken spor ayakkabı giydiğini görünce tabi ki de neden bu ayakkabıları giydin derim. Hava 30 dereceden 15 dereceye düştüğünde, boynunu kapat ya da neden bunu giydin derim. Sonuçta sen hasta olduğunda ilk üzülecek benim. Buranın Sivas olmadığını, Sivas'ta yolun ortasından yürüsen de sana bir şey olmayacağını bilmek ve İstanbul'a yerleştiğinde arabaların, kuryelerin her an kaldırıma çıkma eğiliminde bulunduğunu, dolayısıyla yol tarafından yürümen yerine iç taraftan yürümeni istememi neredeyse boşanmaya götürmüşler.
Ben yeterince yalnız yaşadım; çamaşırımı da bulaşığımı da yıkadım, yemeğimi de yaptım. hala da yapıyorum. Sana yardım etmediğimi de söyleyemezsin. Senin buraya yazdığın yazıdan "aman bu adam hiç bir şey yapmıyor, kız da adamın izniyle nefes alıyor" şeklinde düşüncelere dalmışlar. Çamaşırı ters yıka demekte alınacak bir şey yok, bir kere çamaşırların düz çıktığını görünce tabi ki de ters yıka derim. Bunu bir daha diyorsam Yine çamaşırı düz görmüşümdür. Bir daha diyorsam zaten bana inat ettiğin ortadadır. Ama ben yılmam yine derim (burada kahkaha atıyor:) )
Diğer örneklerde de tamamen İstanbul'a adapte olabilmen için verdiğim öğütler. Bunları yaparsan senin hayatın kolaylaşır. 4 aylık İstanbulluyken bunları söylemem gayet normal. Bence boşuna uğraşmasınlar boşayamazlar bizi (yine güler :) ) ayrıca bugün bizim nişan yıldönümümüz. Ben 6 sene bugünleri bekledim; gelse İstanbul'a da beraber yaşasak diye... Bu kadar bekleyip sonunda kavuşunca tabi ki de sahiplenip kollarım seni.
Düşündüü gibi konu sahibini "topa tutmadık" ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı, daha ne istiyorsun" demedik diye herhalde.Adam kadinin giydigi ayakkabiya kadar karisiyo kadin agliyo bu normal mi diye biz de diyoruz seni domine etmesi normal degil sonra kadin gidiyo kocasinin agzindan yorum yaziyo
BAĞZI KADINLARIN KOCALARI COK DOMINE GAĞLİBA Kİ YARALARI VAR KI GOCUNUYOLAR HIHHHH BOŞAYAMAN BİZİ HANIM HAAANIMM KARIMA ÖLÜYOM BEN BUGUN NİŞAN DÖNÜMÜMÜZ
E gelip konu acip aglayan karin, sonra senin agzindan bizi paylayan karin
Biz de saf saf yardimci olmaya calisiyoruz hakaret yiyoruz adamin agziyla kadinin hesabindan
Ay cok sinirlendim ya boyle munasebetsizlik gormedim bu forumda
Ilk evlendiğimizde eşimde biraz buna benzer davrandı. Ama benim kendi kendime herşeyi yapmamdan sonra vazgeçti. Tabi ev işlerine karışmasını kastetmiyorum benim eşim karışmazdı, konusun anlamazsa tekrar tekrar kimin ne dediği değil benim ne istediğim önemli deyin.Bu ilgilenmek mi peki?
Sürekli sağdan gitme soldan git, onu alma bunu al..
Sürekli bir muhalefet ve yol gösterme durumu çok sıkılıyorum gerçekten.
Ama şimdi olmadı bu çünkü cevapları ona da okutacağımı söyledim
ilgilense dert diye yazıyosunuz , ilgilenmese dert diye . Valla şaka gibi , Seviyor adam , gayet net . Sevgi böle bişi . Tabi sevgi dizilerde hep çicekle süprizle empoze edildiği için !!!Evleneli 4 ay oldu.
4 aydır sürekli çocuk muamelesi görüyorum.
Karşıya geçerken elimi tut, kalın bir şey giyin, yakanı kapat, doğru ayakkabı giyin, sağa geç, soldan gel, çamaşırı ters çevir yıka yıka, ev işini şöyle yap, o programı izleme, bu diziden ne anlıyosun, yanında şu kadar para olsun, telefonu çıkarma, çantanı kolla, arkana bakma, oradan yürüme, otobüslerde şöyle yap, minibüslerde böyle davran... Bıdı bıdı...
Kendisi çok normal olduğunu savunuyor hatta bundan şikayet edersem insanların beni topa tutacaklarını ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı daha ne istiyorsun" diyeceklerini savunuyor. Ama bana daral geliyor, artık hiç bir şeye önem vermiyorum, anahtarları kapıda unutuyorum, tshirtleri ters giyiyorum falan...İyice saldım o söylendikçe.
Normal mi bu derece çok söylenmesi?
Yorumları tek tek okudum eşime. Söylediklerini aynen yazıyorum:
Bu kadar kısa sürede böyle bir konuya cevap veren bu kadar kişiyi görünce hayret ettim. Bir kaç üyenin de dediği gibi boşanmaya kadar götürebilecek tehlikede yorumlar var. Herhalde bazı bayanların hayatında ilgisizlik, kıskançlık ya da dominantlık var ama çerçevenin tamamını görmeden elde olanları yorumlayıp çok uç noktalara ulaşmışlar.
Dışarıda yağmur yağarken spor ayakkabı giydiğini görünce tabi ki de neden bu ayakkabıları giydin derim. Hava 30 dereceden 15 dereceye düştüğünde, boynunu kapat ya da neden bunu giydin derim. Sonuçta sen hasta olduğunda ilk üzülecek benim. Buranın Sivas olmadığını, Sivas'ta yolun ortasından yürüsen de sana bir şey olmayacağını bilmek ve İstanbul'a yerleştiğinde arabaların, kuryelerin her an kaldırıma çıkma eğiliminde bulunduğunu, dolayısıyla yol tarafından yürümen yerine iç taraftan yürümeni istememi neredeyse boşanmaya götürmüşler.
Ben yeterince yalnız yaşadım; çamaşırımı da bulaşığımı da yıkadım, yemeğimi de yaptım. hala da yapıyorum. Sana yardım etmediğimi de söyleyemezsin. Senin buraya yazdığın yazıdan "aman bu adam hiç bir şey yapmıyor, kız da adamın izniyle nefes alıyor" şeklinde düşüncelere dalmışlar. Çamaşırı ters yıka demekte alınacak bir şey yok, bir kere çamaşırların düz çıktığını görünce tabi ki de ters yıka derim. Bunu bir daha diyorsam Yine çamaşırı düz görmüşümdür. Bir daha diyorsam zaten bana inat ettiğin ortadadır. Ama ben yılmam yine derim (burada kahkaha atıyor:) )
Diğer örneklerde de tamamen İstanbul'a adapte olabilmen için verdiğim öğütler. Bunları yaparsan senin hayatın kolaylaşır. 4 aylık İstanbulluyken bunları söylemem gayet normal. Bence boşuna uğraşmasınlar boşayamazlar bizi (yine güler :) ) ayrıca bugün bizim nişan yıldönümümüz. Ben 6 sene bugünleri bekledim; gelse İstanbul'a da beraber yaşasak diye... Bu kadar bekleyip sonunda kavuşunca tabi ki de sahiplenip kollarım seni.
Burada tek bir bosan yorumu yapilmadi. Yazilanlarin yorumlarin geneli makul. Kari koca bir olmus bizi cekistiriyolar. Adam demiyo ki ben hanima ne kadar yuklenmisim ki forumda devamli konu aciyo dert yaniyo millete. Bizi bosayamazsiniz haha ne ya hu biz zaten yapici elestiriler yapiyoruz burada. Ben anlamadim valla bu tripleri. Gecelerine renk lazimdi bu ciftin zaar
Aynen öyle tam tersi tepkiler beklşyordu. Hatta ona göre ne kpcalar var ben buldum bunuyorum. Hal böyle olunca al tarafsız gözle bir bak dedim. Aonuçta yorum yapacaklar tanıdık insanlar değil. Sonrasında kavga ettik zaten, sen beni elaleme kötülemeye meraklısına kadar gitti olay.Düşündüü gibi konu sahibini "topa tutmadık" ve "ne güzel bulmuşsun ilgili adamı, daha ne istiyorsun" demedik diye herhalde.
Simdi ben cevabi kime yaziyorum? Sana mi, forum hesabini dahi yoneten kocana mi? Bu yorumumu da okutup yorumunu yazacan mi kocanin? Ona gore bi cevap yazacam?İlk yorumumda ne demişim ben?
Eşim bu tavırlarına ne güzel ilgilisin deneceğini söyledi. Ben de denmeyeceğini söyledim ve konu açtım, ilk defa yorumları okuttum.
Kendisinin de cevabı bu oldu. Hatta ben üye oluo yazarım gibi şeyler söyledi ama bunun mümkün olmadığını söyledim ve ben yazdım.
Deli miyim ben buradan eğleneyim kaç yıllık üyeyim komik olmayın bence. Nasıl bir eğlence ya da kensini tatmin etme yöntemi olabilr bu?
Kaldı ki defalarca yorumlarına denk geldiğim birinin de bu şekilde yaklaşması daha ilginç.
Bir şey söyleyeceksem direk söylerim eşim meşim böyle entrikalara girmem herhalde. Hiç mi nicklere bakmazsınız yorum yazarken?
Şimdi olayı kuyuya taş atma meselesi gibi yapıp konuyu panayır alanına çevirmeyelim. Olay anlattığım gibidir, inanmayan da istediği gibi paranoyaya bağlayabilir.
Ben zaten bu durumdan rahatsızım ve konu açmışım, eşime karşı her ters lafımda ciddi tepkiler alırım tıpkı sizlerin yorumuna verdiği tepkiler gibi.
Çıkarımlar yapmana gerek yok. Kocam forum hesabını yönetemez. Yorumları ben ona OKUDUM.Simdi ben cevabi kime yaziyorum? Sana mi, forum hesabini dahi yoneten kocana mi? Bu yorumumu da okutup yorumunu yazacan mi kocanin? Ona gore bi cevap yazacam?
amaaan ben bu yazıyı okumamıştım; öncelikle enişteye selamlar..Yorumları tek tek okudum eşime. Söylediklerini aynen yazıyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?