Eşimin bana hitap şekli

Evet canko hitabı biraz değişikmiş :)
Aman be nolcak önemli olan papatya denmesi, ince olmamak sorun değil :)
Ben papatyayı çok severim o yüzden çokta hoşuma gider öyle demesi.

Birde genel olarak erkeklerin karıcım demesi özelliklede başkalarının yanında yapması benim çok hoşuma gider.
Bizim erkekler maço takılır demez ya o yüzden diyenleri severim valla.
Eşimin 40 yaşlarında bir arkadaşı hep öyle hitap ediyor eşine.Ki 15 yaşında çocukları vardı.
Valla dedim helal olsun çekinmeden diyor :)
Ondan sonra eşimde karıcım ı milletin yanında demeye başladı.
Ama özellikle bu kelime melekle birleşince favorim oluyor :)
Melek karıcım :) :asigim:

benim eşim de bana yavrum diye hitap eder genelde..tam hayallerşmdeki gibi:)
bi de tavuk der:)bazen piliç der:) bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor...:)

yavrum diyo genelde konuşurkende msjlaşırkende bide kızımla hatrımızı sorarken msjda benim bebeklerim napıyo der benim yavrularım i,yimi der hoşuma gidiyor benimde

ayy benimkide evlenmeden önce civcivim derdi bir kaç yıldır nerden bulduysa o lafı afet-ül devran diyor

haa bide balım çok kullanır tamam balım oldu balım balım bengeliyom bişey lazım mı? :hulya:

konu başlığını açan arkadaşa söylüyorum kızlar siz alınmayın..
İnsanlar geçim sıkıntısı çekiyorlar, evlatlarını kaybediyorlar, kaynana eziyeti görüyorlar, kocalarından dayak yiyorlar, aldatılıyorlar, sürekli ve şiddetli geçimsizlik yaşıyorlar, eşleri tarafından zorla cinsel ilişkiye maruz bırakılıyorlar...

Sizse eşim bana hatundan başka birşey demiyor diye sitem ediyorsunuz, bide buna üzülüyorsunuz... Eşinizin hatun kelimesini kullanabilecek bir ağzı dili olduğuna, yukarıda saydığım kötü durumları yaşamadığınıza şükretmek yerine hayıflanıyorsunuz... Bırakın Allah aşkına demezse demesin... Eviniz huzurlu mu? Bereketli mi? ÖNEMLİ OLAN BU!

eşim bana çoğu zaman aşkım,canım diye hitap eder.eğer benden bişey isteyecekse hatuuuuuuuun diye başlar söze ve devamı gelir.doğum yaptıktan sonra kraliçe ve prensesimin annesi oldum.sürekli değişip duruyo bizim lakaplar...

kızlar alınmasın ben alınayım yani:)) gerçekten bu ifadelerinize üzüldüm. eşimin bakış açısı da sizin gibi sanırım. o dediklerinize be zaten şükrediyorum. hem de her gün... ben sadece gerçekleşmeyen bir hayalimden ve buna duyduğum üzüntüden bahsetmek istedim. bilmiyorum evlimisiniz de eminim sizin de vardır hayalleriniz evliliğe dair. bu da bende çok özel bir hayaldi. sadece bu kadar(((

Sen ona sürekli hayatım aşkım canım gibi kelimeler yani içinden hangisi geliyorsa kullansan belki ondada alışkanlık haline gelebilir ama içinden gelerekmi sölemiş olur o şekilde bilemem

Benim eşimde genelde aşkım bebişim yada hayatım vs. derdi bu aralar takmış durumda tontişim diyor 5 kg fazlam var sanırım ondan öle diyor tontiş eşimde sporu bıraktı az bişey göbek yaptı belli belirsiz bende onu kızdırmak için cöbüşlü diyorum

bende 22 yasındayım benım müstakbel kocacım da cok kelıme vardır hatuncum hanım gülüm çiçeğim incim canım hüllicanım patlıcanım sevdiceğim tatlım bebemmm sultanım ben bu kdr güzel şeye karsılık bulamıyorum bazen ama aşkım demesını ıstemem herkes aşkım der ama bırak ıcınden nasıl gelıyorsa öle desın bence o konuda problem olmaya deymezz hatta hatunum derken hatuncuuumm der butun bız gibi çiftler hayran kalır bıze içten gelişine cunku böle eşler zor bulunuyor

of..

sanki kızcağız burada "kocam bana hayatım demiyor, hayata küstüm, öldüm, bittim" diyor da bunları söylüyorsunuz..

o da zaten ağlayıp sızlamıyor.. kafasına takılmış, bir konu açayım, belki bir yol gösteren olur demiş.. ne var yani.. milletçe ne kadar meraklıyız başkalarının derdini küçümsemeye..

elbette ki insan her zaman kendinden zor durumdakilere bakarak haline şükreder.. ama bu demek değildir ki gönlü hiç burulmasın..

ayy bence haline şükret canım seninki gene hatun diyomuş benim odunum bana avrat diyoo

benimki bana ayyosum diyor son zamanlarda bende ona minnosum diyorum

aynı ofiste çalışıyoruz eşimle
gün içerisinde X bey ve X hanım diye ,
onun dışında genelde hayatım veya aşkım diye hitap ederiz.
hiç bu konuda takıntım olmadı benim

Son düzenleme:
Hayatım
Aşkım
Yavrum
Yavrum Benim
Bi Tanem
Bıldırcınım
Keten Helvam
Hatun
Canım Benim
Bazen De Lan Karı Der

aynı şirkette çalışıyoruz gün içinde why_be hanım , başka zaman da meleğim der

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bu biraz yetişme tarzıyla alakalı aslında bizde ilk evlendiğimizde ben hep eşime adıyla hitap ediyodum.çünkü babam anneme adıyla annemde babama adıyla hitap ederdi.
evlendik eşim bir gün beni yanına çağırdı benim adımı bana tekrar etme ben adımı biliyorum.ben senden daha özel şeyler duymak istiyorum senin için özel olduğumu hissettir banadedi.ne yapayım yani dedim ben sana nasıl hitap ediyorsam öyle hitap et çevrene bir baksana dedi.şok oldum bunu bu kadar takacağı aklıma gelmemişti.sonradan dikkat ettim annesiyle babası birbirlerine hep hayatım diye hitap ediyorlar buna alışmış o.benden de aynı şeyi istedi.
ama ben ailemde görmediğim için ilk anlar utanıyordum hele başkalarının yanında söyleyemiyordum ilk anlar biraz zor oldu.ama şimdi alıştım.6 yıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…