Evet canko hitabı biraz değişikmiş :)Deme oyle, valla benımkı bır bana hıtap etse cok hosuma gıderdı
Bugun ılk kez hayatım dedı bana
Cok hosuma gıttı
Cankodan bın kat daha ıyıdır.
Candas benım esımde arada bana papatyam der
Ama ben senın gıbı pek ınce sayılmam
konu başlığını açan arkadaşa söylüyorum kızlar siz alınmayın..
İnsanlar geçim sıkıntısı çekiyorlar, evlatlarını kaybediyorlar, kaynana eziyeti görüyorlar, kocalarından dayak yiyorlar, aldatılıyorlar, sürekli ve şiddetli geçimsizlik yaşıyorlar, eşleri tarafından zorla cinsel ilişkiye maruz bırakılıyorlar...
Sizse eşim bana hatundan başka birşey demiyor diye sitem ediyorsunuz, bide buna üzülüyorsunuz... Eşinizin hatun kelimesini kullanabilecek bir ağzı dili olduğuna, yukarıda saydığım kötü durumları yaşamadığınıza şükretmek yerine hayıflanıyorsunuz... Bırakın Allah aşkına demezse demesin... Eviniz huzurlu mu? Bereketli mi? ÖNEMLİ OLAN BU!
konu başlığını açan arkadaşa söylüyorum kızlar siz alınmayın..
İnsanlar geçim sıkıntısı çekiyorlar, evlatlarını kaybediyorlar, kaynana eziyeti görüyorlar, kocalarından dayak yiyorlar, aldatılıyorlar, sürekli ve şiddetli geçimsizlik yaşıyorlar, eşleri tarafından zorla cinsel ilişkiye maruz bırakılıyorlar...
Sizse eşim bana hatundan başka birşey demiyor diye sitem ediyorsunuz, bide buna üzülüyorsunuz... Eşinizin hatun kelimesini kullanabilecek bir ağzı dili olduğuna, yukarıda saydığım kötü durumları yaşamadığınıza şükretmek yerine hayıflanıyorsunuz... Bırakın Allah aşkına demezse demesin... Eviniz huzurlu mu? Bereketli mi? ÖNEMLİ OLAN BU!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?