Demekki yapısı böyle söyleyemiyor kuramıyor o cümleleri ...sevmediğinden değil..
Bir kelimemi sevdiğine inandıracak sizi yapmayın Allah aşkına...Siz sevgisini hissediyorsanız biliyorsanız daha ne...
Yapmacık olsa daha mı iyi...
Ben ne erkekler biliyorum karısına aşkım,bitanem,canım diyen ama arkasından demediği yemeği pislik kalmayan .Bu sözlerin hiç bi önemi yok yani boşş...
Önemli olan verdiği sevgi,huzur ve mutluluk...
benim ki canı istediğinde döktürür o konuda problem yok...ben senin yerinde olsam istediğim gibi hitap etmedikce söylediklerine cevap vermem.........
valla arkadaşlar benim hep hayalimdi eşimin bana hayatım diye hitap etmesi. bunu öylesine değil gerçekten içinden gelerek yapması. ama benim sevgili kocam saolsun ne aşkım der, ne hayatım der, ne sevgilim der... of ya sinir edio beni o kadar da söledim bu kelimelerden hoşlandığımı. tutturmuş bi hatun gidiyo... :umursamaz: sanki dede nine olduk... nasıl dedirtebilirim bu hitapları sizce
Sımdılerde cankodıyor.
O ne demekse?
Ama ınanın hosuma gıdıyor.
Bende hep aynıdır, 'tatlım, bebegım, bebısım ve askım'
şükret haline burda bi komşumuz var adam karısına lan karı gelsene buraya diyor tiksiniyorum o komşularımdan eşim adama "abi acık kibar ol yaa dedi adamda eşime bu karı kibarlıktan ne anlar kardeş ruhsuzun teki" dedi....kafamçokkarıştı
canko da ne ayol
kanka der gibi
:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?