Eşimin bana hitap şekli

elefera :)) Seninkide benimkindenmiş :))
Ama benimk bana diyor sadece.
Sapık yaa :))

Deme oyle, valla benımkı bır bana hıtap etse cok hosuma gıderdı
Bugun ılk kez hayatım dedı bana
Cok hosuma gıttı
Cankodan bın kat daha ıyıdır.

Candas benım esımde arada bana papatyam der
Ama ben senın gıbı pek ınce sayılmam

ay bende sinir olurum hatun lafına dediğin gibi sanki yaşlandınız...
benim eşim ilk günlerde espiriye vurup tgull hatun derdi... bakmadım ilgilenmedim ismini söyledim ismiyle hitap etmemi hiç sevmez ki ismiyle çağırmam çok çok nadir sadece resmi yerlerde benimde ağzıma garip geliyor. ben hep hayatım diye hitap ettim ki ağzım ona alışık o da sonradan hayatıma döndü şimdi hayatım aşkım diye oturdu isimler öyle gidiyor.
bu arada bir an önce hallet ağzına oturmasın. benim tanıdığım biri var eşi espirisine karı diye çağırımış o da sinir olur herif dermiş, biri karı dedikçe diğeri herif demiş ve şimdi normal konuşmaları karı ve herifli ve benim çok garibime gidiyor çok çirkin...

:çok üzgünüm:
ay canımmm korkuttun beni yaeyvahedigeldismile sen güzel bi şekilde kıvırmışsın durumu ben beceremedim yaaa:sinifsinif: nerdeyse bi yıllık evli olcaz şimdiden sora yapabilirmım bilmiomm:çok üzgünüm:

aynen ya hatun gel hatun git sinir oluyorum ismimi sölesin ama hatun demesin .

benim kocacığım severken gülüm der ama birşey isterken kuntakinte der:roflol::roflol: başkasının yanında demediği için kızamıyorum:1rolleyes:

kendisi söylemedikçe dedirtmek zor. yapı meselesi ağzını alıştırmak zor olur. yetişme döneminde babasını rol model alır erkekler. babası annesine nasıl hitap ediyordu acaba.

ilk evlendiğimizde AŞKIM derdi ve ben nefret ederim aşkım kelimesinden ... laelaelaelaelae bööğğğhhhh
şimdi hu hu der,lülülülülülü bu bile daha romantik bence....ama güzelim demesini tercih ederdim...bu hu hu ünleminin içinde tüm güzel kelimeler varmış, ööle diyooozemuszemus

İcinden gelmesi lazım ve bunu gercekten istemesi lazım .. Sanırım oda hatun lafından hoslanıyo yada o kelimeyi söylemeye alısmıs ..

derste hocamızı eşi aramıştı adam öyle bi gülüm dedi ki karısına ..dicekse gülüm desin diye düşünüyorum o günden beri

avradım der,karı der, şaka tabi,badem der,ömrüm der,bebeğim der,balım balısı.ona seslendiğimde çok içten Cannnn diye cevap verir,benimki sevgisini çok dışa vurur,her ortamda,bakışıyla,sözleriyle,etrafta kim olursa olsun,önemli değil onun için,ondan dolayı çok çekemeyen var etrafta.bazen yemek yerken birden durur gözlerime acaip bir şekilde bakar iyiki varsın balım der.geçen anneme,anne iyiki doğurdun bunu çok teşekkür ederim dedi :)))) biz çok severek evlendik,1 yıl nişanlı kaldık 2 yıldır evliyiz,1 yılda öncesi var,4 yıldır hep aynı taddadır sevgisi bugünde evlilik yıl dönümümüz

Son düzenleme:
YAA BENİM DE BÖLE BİR DERDİM VAR..BANA GENELDE KIZIM YADA YAVRUM DER SİNİR OLUYORUMalsanaalsanasmile KAÇ KERE DEDİMM YOK ANLAMIYOR Kİ..NİYE BÖYLE YAPIYORSUN DİYORUM BANA ONLAR ÇOK YAPMACIK GELİYOR DİYOR ZATEN YAPISIDA SERT BİRAZ..AMA ALLAHDAN BAŞBAŞA KALINCA ÖLE SERT DEĞİL..AMA ÇOK İSTERDİM AŞKIMM YADA BEBEĞİM DEMESİNİ AMA NERDEE:umursamaz: BİDDE ÇIKTIĞIMIZ GÜNDEN BERİ BÖLE TOPLAM 6 SENE EVLİLİĞİMİZ 17 EYLLÜL DE 5. SENEYE GİRİCEZ AMA BİZİM Kİ AYNI TAS AYNI HAMAM..KZIM NE YAVRUM NE.. NE ZEVK ALIR BUNDAN..KIZLAR BAZEN ÖZEL ANLARDA Bİ KAÇ TANE SÖYLETTİRİYOM sempatiksalakcinni AMA İŞDE ANLARSINIZ..SONRASI YAVRUM KIZIMA DEVAMMsenağlama

bence bu kadar takmayın.....severek hitap ediyorsa salla gitsin gerisini yaaa.....

bu arada biz 7 yıllık evliyiz.daha hiç ismimizle hitap etmedik birbirimize...isimle hitap olunca sanki yabancı biriyle konuşuyo gibi...ay düşünemiyorum bile ismiyle çağırdığımı.alışkanlık sanırım...aşkım,canım,aşkido,hayatım,caniko....en sık kullandıklarımız...

Bizim aramızdaki hitapları yazsam şimdi kocam akrabalar falan okusa hemen tanırlar beni kaydirigubbakcemile2 birbirimize ürettiğimiz sıfatlar var değişik değişik kaydirigubbakcemile2

Neden hatun demesinden hoşlanmıyorsun bence gayet de hoş birşey. Aranız iyimi? mutlumusun? varsın aşkım, sevgilim, canım demesin. Her insan sevgisini ilgisini değişik kelimelerle dile getiremezki, zaten sırf sen istiyorsun diye söylediğinde hoşuna gidecekmi?.

Eğer bir insan sevdiğini gösteriyorsa, belli ediyorsa nasıl hitap ettiği önemli değil aşağılayıcı bir kelime olmadığı sürece tabii.. Benim eşime gelince ikimizde birbirimize nerdeyse hiç ismimizle hitap etmeyiz genelde aşkım derim ben ona o da aşkım, bidenem, canım felan der çıkmaya başladığımız dönemden beri böyle alıştık öyle de gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…