Eşimin bana kredi kartını vermek istemesi normal mi?

Bunun kokten cozumu calisip kendi paranizi kazanmaniz. Boyle yasanmaz. Yetiskin bir insanin camasiri icin bile birinin keyfini beklemesi onur kirici bir sey. Birine karti icin yalvarip durmak agiriniza gitmiyor mu? Evet, esiniz bu kisi ama adam vermiyormus iste. "Baslarim boyle ise" filan deyip bir seyler yapasiniz hic mi gelmiyor?

Valla sifre saklamasi garip.Kartlarin şifresini limitini borcunu takibini ben yapiyorum yillardir.Istedigim zaman harcayabilicegim kartim var ama biz tek karttan harciyoruz.Bence esin guvenmedigi icin degil para gidecek duye korktugundan vermiyor

Belki size güvenmiyor. Ölçüsüz kullanırsınız diye. Yada sizi alışverişe yalnız göndermek istemiyor kıskandığı için.

Bence cimri bu adam ve paraciklarini nasil koruyacagini sasirmis.Senin üzerinden tasarruf yapiyor resmen.Gir bir işe çalış kocan değişmez bu saatten sonra sen değiş

2 kartimiz var düşük limitlisi bende. Benimki akil edemedi ben istedim ama ilk istedigimde vermeseydi cok alinirdim. Ayni sekilde nakit birakmayi da ben söyleyince yapmaya basladi. Artık cekinmiyorum. Esim de mümkünse istedigim her seye al der ya da aldigima karismaz Surekli olumsuz cevap alsam sinirlenirdim ama. Ben is ariyorum. Ayakalti islerde çalışmayı da ne ben ne esim istemiyor. Sifreyi saklayan adamin karti vermesi cok zor. Calismaniza karisiyorsa buldugum ilk ise gircem diyin bari. Pasa pasa verir. Çünkü olmasi gereken vermesi. Ben olsam böyle yapardim.

Son düzenleme:
Normal değil.
Çözüm de şu, beraber çıktığınızda normalde alacağınızdan çok daha fazlasını, denemeden hemencecik alıyorsunuz. Laf söylemeye fırsatı kalmıyor ama pişman oluyor.

Vermemesi hele ki şifreyi gizlemesi hiç normal değil. Tabi başka bir sebep yoksa. Sorun açıkça.

Eşimle aramda hiç böyle bir mevzu geçmedi hatta çıkarken bile... İlginç.

5 bin tl limit var ama 5 bin lira harcıycak değilim ki. Ne kadar diyosa o kadar harcıcam işte vermiyo adam. Guvenmemesi normal mi?
Normal değil, hatta size ek kart çıkarmamış olmasını da yadırgadım, her ihtiyacınızda neden eşinizden kart isteyesiniz ki, size ek kart çıkarma imkanı var eşi olduğunuz için, tüm limiti bitirmenizden endişe ediyorsa limitli ek kart çıkarır.

Karti alamadin diyelim care esinden daha once o avm de gez begen urunleri onunla gidincede hemen belirlediklerini fazlasiyla al..

Büyük konuşmayayım ama eşim bana sahip olduğumuz kredi kartını kullanmam için vermese,kendisi çalışıyor diye evin yöneticisi oynuş gibi davransa gerçekten çok kırılırdım ve ciddi olay çıkardı aramızda. Evlendiğimizden beri çalışmıyorum,eşim çalışıyor ve banka kartı,kredi kartı hepsinden ikişer tane var . Biri bende biri eşimde durur. Nakit harcamaları genelde ben yaparım. Bankadan parayı çeker istediğim gibi harcama yaparım. Alışverişe genelde kız arkadaşlarımla yada yalnız giderim. Müsrif olduğum bile söylenebilir ama eşim bu konuda da anlayışlıdır. Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Belki yaptığı hareketin kırıcı olduğunun farkında değildir.

Eşiniz cimri mi? Cevap evetse, kendisine de mi cimri? Adamın huyu bu olabilir, sizin onu telkin etmeniz lazım. Ama sadece size karşı böyleyse hiç normal değil. Benim eşimin kredi kartı bende, benimki onda, sonra hepsi bende falan durur. İnternetten alışverişi onunkiyle yaparım, o benimkini alır vs. Bizim aramızda böyle şeylerin sıkıntısı olmaz bence normal olan bu. Size nakit para vermesi de gerekiyor bence, bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz ya. Siz de çalışmıyorsanız çalışın, eline bakmayın.

öncelikle en yakın zamanda çalışmaya başlamalısınız. eşiniz size güvenmiyor değil de fazla harcayacağınızı düşünerek vermiyordur diye düşünüyorum ama tabiki bu da yanlış.. çalışırsanız kendinizi maddi ve manevi anlamda daha rahat hissedersiniz. eşinizle de bu konuyu konuşun derim. şahsen biz evlenmeden önce eşim kredi kartına ek kart çıkarmıştı bana. yani eşiniz de biraz cimri gibi geldi..

çalışma yorumlarına neden cevap vermiyorsunuz
iyi kötü bir işe girip çalışsanız bildiğim çoluk çocuk da yok henüz

genel olarak cok para harcıyan bırıysenız eger ondan vermemıs olabılır mı acaba

ınsan esının parasını bulunu alacagını verecegını kart sıfresını nasıl bılmez es bunu nasıl saklar yahu hıc normal degıl

ınternetden alısverıs yapın bellı sıteler var... kapıda odeme secenegını secın kapıya getırıyor kargo onlara oduyorsunuz

eşin sopalık.
rezil olması lazım çalışmıyorsan, eşinin en ufak ihtiyacını karşılamaya üşeniyor diyelimintli ek kartta işine gelmiyor sanırım. senin rızkını kesip zengin olacaksa neden evlenmek istemiş.

Valla eşimde bende ilk zamnaar kendine bireysel emeklilik yaptırmıstı onu saklamıştı. Ben hic anlam veremiyordum. Yine evliligin ilk zamanlarında bana para felan bırakmayı akıl edemiyordu. Kr3di kartını da bırakmıyordu. Kendi kredi kartimdan ihtiyaçlarımı görüyordum.
Ama sonra bu durumdan rahatsiz olduğumu belirttim kredi karti da bende maaş kartida suan bende. Istedigimde istedigimi aliyorum sormuyorum ama esim suan doguda gorevde bununda etkisi var tabi.
Ama gelince de mutlaka kredi karti bende duruyor.
Mutlaka parada bırakıyor. Atıyorum 150 tl varsa cebinde 1oo bana verir.
Kac yıllık evlisin. Evliligin ilk zamanları erkekler akıl edemiyor düşünemiyor bu tarz seylerj adepte olamıyor. Belki ondandır konuş acik açık eşinle.
Sana para bırakmak zorunda.
Acil bir durum olsa sen ne yapacaksın ?
Eger uzun yillar evliysen canım allah sabır versin benim bi enistem var oda cimri.
Ayni senin eşin gibi evine karısına cok pinti.
Sinir bozucu bir durum.
Eline para geçtikçe
Esinden habersiz bir yerde biriktir. Acil bir durum oldugunda oradan harcarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…