- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Bugün iç çamaşırım yırtıldı çıldırdım artık iyice yırttım. Herifçi oğlu şeyine saymıyor afedersiniz. Kredi kartını ver ben gidip alcam dedim. Vermedi yine haftasonu gideriz dedi. Daha önce de bi kere istemiştim vermemişti. Beraber gideriz diye. Ben de kendime bişeyler alicam nasıl olsa dedi. Dedigim gibi onunla mağazaya gitmek işkence oluyor bana. Bu işe nasıl bi çözüm bulcam?
Bi keresinde de kartın şifresini bi yere girerken benden gizledi. Sizce normal mi bu durum? Eşleriniz siz istediğiniz zaman kartınızı vermiyo mu?
Eşiniz size göre tutumlumu parasını versin kartını vermiyosaKızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Bugün iç çamaşırım yırtıldı çıldırdım artık iyice yırttım. Herifçi oğlu şeyine saymıyor afedersiniz. Kredi kartını ver ben gidip alcam dedim. Vermedi yine haftasonu gideriz dedi. Daha önce de bi kere istemiştim vermemişti. Beraber gideriz diye. Ben de kendime bişeyler alicam nasıl olsa dedi. Dedigim gibi onunla mağazaya gitmek işkence oluyor bana. Bu işe nasıl bi çözüm bulcam?
Bi keresinde de kartın şifresini bi yere girerken benden gizledi. Sizce normal mi bu durum? Eşleriniz siz istediğiniz zaman kartınızı vermiyo mu?
Kredi kartı ekstresi incelemesi işini bana babam yapıyordu, üniversitedeyken bana kendi ek kartını çıkarmıştı. Çalışmaya başladım ve ilk fırsatta onun kartını iade ettim. Sinirlendi tabi kontrol edemiyor diye ama çok rahatladım.Bizim ailede tek kredi kartı vardı yıllardır benim adıma o da eşimde dururdu bi kaç ay önce isyan ettim gelen kredi kartlarından birini actirdim onu kullaniyo benim kredi kartım bende fakat 1 kere bile kullanmadım alışkanlık meselesi alisverise esimle giderim elimi cebime atmam , kız kıza gidince de maaş kartından harcarım sanki kredi kartından alınca hesap veriyomusum gibime geliyo çünkü esim ekstreleri inceler,bi kaç kez internet alışverişinde çift çekim olmuştu ,bi kez de bankadan telefon geldi kartınız kopyalanmış tespit ettik iptal ediyoruz diye haliyle inceler sorar bende gıcık olurum.
Siz de eşinizle alışverişe gidince bunalmasin diye hızlı hızlı bişeyler alın evde deneyin begenmezseniz gidin mağazadan değiştirin.
Elinizi korkak alıştırmayın değişim yaparken indirimlilere bakar ekstra bişeyler daha alırsınız :)))
Arkadaşım gidin çalışın. Böyle perişan hayat mı yaşanır. Sizi iç çamaşırına muhtaç bırakacak adamla evlenmişsiniz baksanıza ona hiç güvenilir mi para için. Ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Eşim izin vermez de demeyin onun karışmaya hakkı yok. Hele böyle size bakmazken hiç hakkı yok. Ben sana şans verdim bana bakmadın, bundan sonra ben kendine bakarım deyin. Biraz sert olun. İki gün kavga olur sonra para kazanmanız tatlı gelir.Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Eşim ben istemesem bile kredi kartını elime tutuştururKızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
İstedimmi nakiti varsa önce nakiti verir yoksa kredi kartını genelde onunla alışverişe birlikte çıktık.Şifrelerin hepsi bende yeri gelir kredi kartları bende durur..Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Çözüm ise girip kendi kredi kartini cikarmak.Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Parasal anlamda guvenini kiracak bir vukuatiniz yoksa normal degil.5 bin tl limit var ama 5 bin lira harcıycak değilim ki. Ne kadar diyosa o kadar harcıcam işte vermiyo adam. Guvenmemesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?