- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
çoook onur kırıcı bana göre tepki göstermeniz gerekiyordu şimdiye kadarKızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Bugün iç çamaşırım yırtıldı çıldırdım artık iyice yırttım. Herifçi oğlu şeyine saymıyor afedersiniz. Kredi kartını ver ben gidip alcam dedim. Vermedi yine haftasonu gideriz dedi. Daha önce de bi kere istemiştim vermemişti. Beraber gideriz diye. Ben de kendime bişeyler alicam nasıl olsa dedi. Dedigim gibi onunla mağazaya gitmek işkence oluyor bana. Bu işe nasıl bi çözüm bulcam?
Bi keresinde de kartın şifresini bi yere girerken benden gizledi. Sizce normal mi bu durum? Eşleriniz siz istediğiniz zaman kartınızı vermiyo mu?
Ama başımda öyle baykuş gibi beklerken stres oluyorum. Ya hiç bişey almıyorum yada çok kötü şeyler alıyorum sinirimden.
Kızlar ihtiyaçlarım var doğal olarak aylardır erteliyo. Haftasonu gideriz hallederiz şu gün hallederiz diye diye aylar geçti. Ayrica ben onunla giyim alisverisine gitmek istemiyorum. Surekli basimda bekliyo. Bi kıyafet begeniyorum daha denemeden sıkılıyo off poff yapıp duruyo kavga çıkariyo bende sinir oluyorum hic bisey almadan geliyorum.
Bugün iç çamaşırım yırtıldı çıldırdım artık iyice yırttım. Herifçi oğlu şeyine saymıyor afedersiniz. Kredi kartını ver ben gidip alcam dedim. Vermedi yine haftasonu gideriz dedi. Daha önce de bi kere istemiştim vermemişti. Beraber gideriz diye. Ben de kendime bişeyler alicam nasıl olsa dedi. Dedigim gibi onunla mağazaya gitmek işkence oluyor bana. Bu işe nasıl bi çözüm bulcam?
Bi keresinde de kartın şifresini bi yere girerken benden gizledi. Sizce normal mi bu durum? Eşleriniz siz istediğiniz zaman kartınızı vermiyo mu?
+1Belliki çok harcamanızdan korkuyor veya da sizin üzerinizde maddi hükümlük kurmayı erkeklikten sayıyor..
İç çamaşırına kadar da ihtiyaç duyulması ve eşiniizn kartını vermemesi normal değil
Madem haftasonu gideriz dedi
Gidin ihtiyaç fazlası alın herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?