Eşimin bana kredi kartını vermek istemesi normal mi?

karşılıklı olarak güven zaafiyeti yaşıyorsunuz eşinle...
biz mi garibiz inanın bilmiyorum; nişanlımın kredi kartı yeri gelir ben de durur benim ki onda.. şu an çalışmıyorum da.
bu bence güvenle ilgili bir durum.
ya siz çok harcama yapıyorsunuz, ya o çok cimri.
geçen sigara alacak param yok demiştiniz.
oysa ki sorun evde ekmek alacak para dahi olmamasıydı.

haftasonu sinirlenmeden gidin alışverişinizi yapın.
offlayıp pufflarsa dersin sen istedin diye birlikte çıktık madem öyle para ver ben kendim hallederim sen arkadaşlarınla falan takıl alışverişim bitince haberleşiriz deyin. ondan sonraki tepkisine göre bir davranış modeli belirlersiniz. fevri davranmadan sakince ilerleyin.

Normal değil.
O zaman bırak mağaza mağaza gezerken oflasin,hatta bilerek uzat alışverişini iyice skilsin.Sen keyfine bak hiç takma,yalnız çıkmış gibi rahat takil.Bakalim her seferinde yine beraber alırız diyecek mi.

çoook onur kırıcı bana göre tepki göstermeniz gerekiyordu şimdiye kadar

her calısmayan kadın bu durumda degil ya adamlar cimri calıssanız bile cimri adamla hayat zor eli acık olucak karısından saklamayacak parasını

Daha önce de maddiyatla ilgili açtığınız konularınız var.
Eşiniz cimri belli birşey bu.
Arkadaşlar devamlı niye çalışmadığınızı soruyor, siz de her seferinde buna cevap vermeden yeni konu açıyorsunuz.
Bu böyle sürecek galiba.

Yaşasam çok büyütürdüm bu konuyu Okurkende hiç hoşuma gitmedi
Kart şifresini gizlemeye çalışması çok kötü bi davranış Siz eşisiniz yahu sırada bekleyen bir yabancı değil
Hiç mi düşünmüyor ya da acaba ne düşünüyor!
Keşke kartı istemek zorunda kalmasaydınız Fırsatını bulup işe girin lütfen
Bu kadar güvensizlik fazla çünkü dayanamaz insan

bana tuhaf geldi, Aile adi altinda yasiyorusnuz paranin lafi mi olur
kim calisirsa calissin para ortaktir, benim düsüncem böyle
esim ben istemeden bana ek kart cikardi daha kullanamadim bile hic bir sene oldu, cünkü gerek kalmadi, ihtiyacimiz neyse gider aliriz
kendi calistigi halde yine bana sorar kendi icin harcama yaparken, ben de ona
ben ilerde ise girince de bu sekilde devam edecek insallah
bana tuhaf geldi, aile kurumuna yakistiramadigim hareketler bunlar

Biz kredi kart kullanmıyoruz ama şu kı eşim kullanıyor oda kendi kartından..
Eşimle ben çalışıyoruz
Bana güveniyor çalıştığım için ama danışmadan almıyor hiç bı zamanda.
Bende alırken soruyorum lazım bu diye bazen poff diyor o an benim sinirim tepeme çıkıyor seninle bı daha alışveriş felan yapmam dedim içime oturdu zoruma gidiyor ya. Hiç sevmediğim şey hadi aşkım çabuk ol al seç birini gibisi. Pahalı seçtim bı kere sinirlendi ucuz alsaydın Bla Bla..
Bence eslerle alışveriş yapmamak lazım.
Bide iki ay sonra ücretsiz izine ayrılıyorum ne olcak bilmiyorum ya

Sanırım ki her ailede bir değildir bu durum, eşimin tüm kartları bendedir, kendisi harcamadan duramıyor çünkü
Ama en temizi çalışıp kendi kartını edinmek, hiç bu dertlere bulaşmazsın

+1

Bence kimse kimseye kredi kartını vermek zorunda değildir. Evet şifre gizlemesi hoş değil ama eşinizin banka kartı yada kredi kartının sizde olmaması vermek istememesi de anormal değil. Tersini düşünerek diyelim ki siz çalışıyorsunuz ve eşinize vermek istemiyorsunuz bence o da normal. Evli olmak birbirinizin krtlarına sahip olmanız onları her istediğinizde alabilmeniz anlamıa gelmiyor bana göre. Ama dediğim gibi şifreyi gizlemesi de hoş değil sizden o da ayrı konu.

2 kredi kartımız var. Limiti yüksek olan genelde bendedir. Arada değiştiririz ihtiyaç durumuna göre. Bütçeleriniz ayrı dahi olsa şifre gizlemesi, ısrarla kartı vermemesi yanlış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…