Eşimin bana olan davranışları değişti

Evdekinin it it bagirmasindan bunalmistir hayvancagiz :)

canim sen kendini ve bebegini düsün, aldiris etme hic. Birak bi kösede trip atsin somurtsun günlerce. Erkekler kadin hamile olunca iyice azitiyorlar. Benimki de benimle birlikte lohusa sendromu yasamisti, hemde daha agir olanini. Bunlar bir de 9 ay karninda tasisalar, dogursalar var ya iyice ucarlar. Allah bütün kadinlara sabir versin.

Hiç alttan almayın bundan sonrasında bir de onun tribine girsin.

Karakterli ve sıkıntısız geçinilecek bir adam olsaydı kendisinden 12 yaş küçük kızla evlenmezdi.

Kandırırım sindiririm diye düşünerek yaşça küçük birini tercih etmiş sen de sinmişsin.

Çoktandır problemlerimiz vardı diyorsun üstüne bir de hamile kalmışsın.

Daha kim bilir ne huyları ortaya çıkacak.

Hamilesiniz. Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ama bu süreçte daha fazla anlayış saygı göstermesi gerekirken sanki kendi doğuracak gibi triplere girmiş. Bu da hamile erkek sendromu sanırım.

Çok fazla yaş farkı var. İnternette Twitter’da 30 yaşındaki erkekler 20 yaşındaki kadınları alır ancak diyen incellere hitaben, bakın demek ki böyle de olmuyor. Gencecik kadınların hayatını mahvediyor böyleleri. Sırf sindirmek, kendi egosunu tatmin etmek, sözünü geçirebilmek için genç tercih ediyorlar. Siz de evlilik ilerleyince bazı şeylerini eleştirip sorgulamaya başlamışsınız. Kısaca akıllanmaya başlamışsınız. O yüzden sorunlar, tartışmalar başlamış. Onun da hoşuna gitmemiş, olgun bit insan olmadığı için triplenmeye başlamış.

Madem ilk günden beri böyleydi ne diye hamile kaldınız ki?
Adam bir düzine yaş büyük sizden. Bu kadar büyük olup uyumsuz olan bir erkek asla çekilmez.

Kadınlar kendi yapıyı bunu. Konu sahibinin kocası daha önce boşanmış çocuğu olan biri. Konu sahibi diğer konularda, ne kadar iyi bir şey yaptığı konusunda millete akıl vermiş.

Birini bulmus gibi geldi bana, uzgunum ama biraz geri durup gözlemleyin derim.

Eskı konularınıza baktım. Yanlıs okumadıysam Aldatıldıgınızdan suphe ettıgınızı yazmıssınız. Altında boyle bı sebep olabılır mı?
Eş diye aldıgınız kişi olgun değil. Aklı başında biri olsa yasca kucuk bırıyle evlenmez. gencecik birini evlilik, cocuk sorumluluguna sokmaz. Erkeklerın kendınden yasca kucuk bırıyle evlenmelerının altında genelde kolay manıpule etme, narsıstlıgını oksatma oluyor. Yavas yavas fark ediyorsunuz

Kadınlar kendi yapıyı bunu. Konu sahibinin kocası daha önce boşanmış çocuğu olan biri. Konu sahibi diğer konularda, ne kadar iyi bir şey yaptığı konusunda millete akıl vermiş.
İyi aferin aman sakın kaçırmasınlar böylelerini hemen evlensinler. Bizim toplumda eşim olsun b*ktan olsun zihniyeti değişmedikçe daha çok mutsuz olurlar.

Benim düşüncem şu,35 yaşına gelmiş bir insan sizinle ilgili bir problemi varsa sizi karşısına alıp düzgünce konuşmalı.Sürekli kavga küslükle dert anlatılmaz.Siz de müneccim değilsiniz ki o söylemeden neden bu şekilde davrandığını bilesiniz.Olmazsa biraz süre verin,kendinizi geri çekin,onunla iyi olmaya çalışmayın.İkna edebilirseniz çift terapisi de deneyebilirsiniz.Yok olmuyor mu,o zaman sen sağ ben selamet.Gençliğinizin baharında bir ömür böyle geçmez yahu.

Ben de baktım sizin mesajınızdan sonra. Maşallah millete akıl dağıtmış üst perdeden.

bana da böyle sevmediğim insan canım dese batar

Kendinizden yaşça büyük erkeklerle evlenip el üstünde tutulacağınızı zannediyorsunuz ama evlenince hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Adam sizi çocuğu gibi gördüğü için azarlıyor. E hamilesiniz bir taraftan bu yaşlarda evlendiğinizi göre eminim iş güçte yoktur ne yaparsa yapsın gidemezsiniz eline fırsatta geçmiş. Eğer severek evlendiyseniz bir kusurunuz mu vardı da o yaştaki adamı bulup kendinize denk gördünüz? Eğer görücü usulüyse özellikle kaynana ve oğlu özellikle yaşı küçük seçiyorlar ki biz bunu yönetiriz sözümüzden çıkamaz. Genç kızlarımıza sesleniyorum lütfen her konuda denginizle evlenin sonra çok pişman olursunuz.

Kendinizden bu kadar yas buyuk bosanmis cocuklu adamla evlenip dengesiz ve carpik ruh halini alttan alip cocuk yapacak ne yasadiniz siz ya ?
Kopege bu sekilde davranan bir adam agziyla kus tutsa yine olmaz

Dili söylemeyen hayvana merhamet etmeyen kişi kimseye etmez, çok kötü birisi eşiniz. Bir insanın nasıl olduğunu anlamak için daha aciz varlıklara davranışını incelemeniz yeterlidir.

Ah be kızım bu bizim yaş grubu çakallar sizi proje olarak görüp evleniyor kendi yaşıtları ile başedemediklerini bildikleri için. Hayat yaşamak için güzel ve kısa gençliğinizin pınarında gezip tozup cozutacakken bir hıyar kahrı çekmek anca zaten gençlik hatası olabilir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…