Evdekinin it it bagirmasindan bunalmistir hayvancagiz :)Hayır kendi köpeğim diyerek anlattım ama aslında babamların köpeği zaten. Kendi çocuğum gibi severim 7 senedir beraberim ayrıca ne ben ne de ailem barınağa bırakacak halimiz yok gözümüz gibi bakıyoruz. Ailem tatile gittiği için bir süredir bizimle kalıyor. Ama köpeğim de son zamanlarda tuhaf davranıyor yapmadığı şeyleri yapıyor konu bu sadece
Hamilesiniz. Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ama bu süreçte daha fazla anlayış saygı göstermesi gerekirken sanki kendi doğuracak gibi triplere girmiş. Bu da hamile erkek sendromu sanırım.Çok detaya girmeyip kısaca anlatmak istiyorum. Eşimle normalde aramız iyidir bi sorun olsa da hemen çözer eskisi gibi olurduk fakat şuan bir şeyler değişmiş gibi. Normal yorum yaptığım şeylere bile alınacak veya kızacak bir şey buluyor durmadan bağırıp çağırıyor. Neden olduğunu bile bilmiyorum. Kendisi kötü bir şey yaptığında 2 dakikada eskisi gibi olmayı bekliyor ama ben normal bir şey bile söylesem alınıp 3 gün trip atıyor. Evet bu ara işlerinden dolayı gerginlik yaşıyor ama öfke kontrolü hiç kalmadı. Hamile olduğum halde birbirimize giriyoruz. Stres yapmamam gerekiyor doktor özellikle uyardı ama pek mümkün olmuyor. Tartışmalarda cevap vermesem ısrarla geçmişi açıyor ya da olmayan şeyleri söyleyip hakaret edip tahrik ediyor. Düzgün şekilde anlatsam konuşsam da mutlaka kötü bir şey buluyor anlattıklarımdan. 1 gün iyi 2 gün kavgalı olmaktan çok yoruldum. Bana hatta köpeğime bile hakaret eder oldu son zamanlarda. Bugün mesela köpeğime bağırdı süpürgeden korktuğu halde süpürgeyle üstüne gitti bende tepki verdin haliyle korkuyor yapma neden yapıyorsun dedim önce şaka yaptım dedi böyle şaka olmaz diyince hayvana önem vereceğine biraz insana önem ver diye bağırdı bende babamlara vericem köpeği o zaman orda kalsın dedim hakaret saydı evden çıktı gitti markete. Napıcağımı şaşırdım. Öyle ilgi vermeyen sevgi vermeyen bir insanda asla değilim bunu kendisi de herkeste bilir zaten. Saçma sapan şeylerden tartışmaktan çok yoruldum son 1 haftadır sürekli sancı çekiyorum ekstra zaten. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım eşime?
Çok fazla yaş farkı var. İnternette Twitter’da 30 yaşındaki erkekler 20 yaşındaki kadınları alır ancak diyen incellere hitaben, bakın demek ki böyle de olmuyor. Gencecik kadınların hayatını mahvediyor böyleleri. Sırf sindirmek, kendi egosunu tatmin etmek, sözünü geçirebilmek için genç tercih ediyorlar. Siz de evlilik ilerleyince bazı şeylerini eleştirip sorgulamaya başlamışsınız. Kısaca akıllanmaya başlamışsınız. O yüzden sorunlar, tartışmalar başlamış. Onun da hoşuna gitmemiş, olgun bit insan olmadığı için triplenmeye başlamış.Ben 23 yaşındayım kendisi 35 yaşında. İnanın ilk günden beri çok şeye sabrettim hatta kendimi kandırıp görmezden geldim ama sanırım daha fazla yapamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Ben 23 yaşındayım kendisi 35 yaşında. İnanın ilk günden beri çok şeye sabrettim hatta kendimi kandırıp görmezden geldim ama sanırım daha fazla yapamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Çok fazla yaş farkı var. İnternette Twitter’da 30 yaşındaki erkekler 20 yaşındaki kadınları alır ancak diyen incellere hitaben, bakın demek ki böyle de olmuyor. Gencecik kadınların hayatını mahvediyor böyleleri. Sırf sindirmek, kendi egosunu tatmin etmek, sözünü geçirebilmek için genç tercih ediyorlar. Siz de evlilik ilerleyince bazı şeylerini eleştirip sorgulamaya başlamışsınız. Kısaca akıllanmaya başlamışsınız. O yüzden sorunlar, tartışmalar başlamış. Onun da hoşuna gitmemiş, olgun bit insan olmadığı için triplenmeye başlamış.
Birini bulmus gibi geldi bana, uzgunum ama biraz geri durup gözlemleyin derim.Çok detaya girmeyip kısaca anlatmak istiyorum. Eşimle normalde aramız iyidir bi sorun olsa da hemen çözer eskisi gibi olurduk fakat şuan bir şeyler değişmiş gibi. Normal yorum yaptığım şeylere bile alınacak veya kızacak bir şey buluyor durmadan bağırıp çağırıyor. Neden olduğunu bile bilmiyorum. Kendisi kötü bir şey yaptığında 2 dakikada eskisi gibi olmayı bekliyor ama ben normal bir şey bile söylesem alınıp 3 gün trip atıyor. Evet bu ara işlerinden dolayı gerginlik yaşıyor ama öfke kontrolü hiç kalmadı. Hamile olduğum halde birbirimize giriyoruz. Stres yapmamam gerekiyor doktor özellikle uyardı ama pek mümkün olmuyor. Tartışmalarda cevap vermesem ısrarla geçmişi açıyor ya da olmayan şeyleri söyleyip hakaret edip tahrik ediyor. Düzgün şekilde anlatsam konuşsam da mutlaka kötü bir şey buluyor anlattıklarımdan. 1 gün iyi 2 gün kavgalı olmaktan çok yoruldum. Bana hatta köpeğime bile hakaret eder oldu son zamanlarda. Bugün mesela köpeğime bağırdı süpürgeden korktuğu halde süpürgeyle üstüne gitti bende tepki verdin haliyle korkuyor yapma neden yapıyorsun dedim önce şaka yaptım dedi böyle şaka olmaz diyince hayvana önem vereceğine biraz insana önem ver diye bağırdı bende babamlara vericem köpeği o zaman orda kalsın dedim hakaret saydı evden çıktı gitti markete. Napıcağımı şaşırdım. Öyle ilgi vermeyen sevgi vermeyen bir insanda asla değilim bunu kendisi de herkeste bilir zaten. Saçma sapan şeylerden tartışmaktan çok yoruldum son 1 haftadır sürekli sancı çekiyorum ekstra zaten. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım eşime?
İyi aferin aman sakın kaçırmasınlar böylelerini hemen evlensinler. Bizim toplumda eşim olsun b*ktan olsun zihniyeti değişmedikçe daha çok mutsuz olurlar.Kadınlar kendi yapıyı bunu. Konu sahibinin kocası daha önce boşanmış çocuğu olan biri. Konu sahibi diğer konularda, ne kadar iyi bir şey yaptığı konusunda millete akıl vermiş.
Ben de baktım sizin mesajınızdan sonra. Maşallah millete akıl dağıtmış üst perdeden.Kadınlar kendi yapıyı bunu. Konu sahibinin kocası daha önce boşanmış çocuğu olan biri. Konu sahibi diğer konularda, ne kadar iyi bir şey yaptığı konusunda millete akıl vermiş.
Kendinizden yaşça büyük erkeklerle evlenip el üstünde tutulacağınızı zannediyorsunuz ama evlenince hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Adam sizi çocuğu gibi gördüğü için azarlıyor. E hamilesiniz bir taraftan bu yaşlarda evlendiğinizi göre eminim iş güçte yoktur ne yaparsa yapsın gidemezsiniz eline fırsatta geçmiş. Eğer severek evlendiyseniz bir kusurunuz mu vardı da o yaştaki adamı bulup kendinize denk gördünüz? Eğer görücü usulüyse özellikle kaynana ve oğlu özellikle yaşı küçük seçiyorlar ki biz bunu yönetiriz sözümüzden çıkamaz. Genç kızlarımıza sesleniyorum lütfen her konuda denginizle evlenin sonra çok pişman olursunuz.Ben 23 yaşındayım kendisi 35 yaşında. İnanın ilk günden beri çok şeye sabrettim hatta kendimi kandırıp görmezden geldim ama sanırım daha fazla yapamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Dili söylemeyen hayvana merhamet etmeyen kişi kimseye etmez, çok kötü birisi eşiniz. Bir insanın nasıl olduğunu anlamak için daha aciz varlıklara davranışını incelemeniz yeterlidir.Çok detaya girmeyip kısaca anlatmak istiyorum. Eşimle normalde aramız iyidir bi sorun olsa da hemen çözer eskisi gibi olurduk fakat şuan bir şeyler değişmiş gibi. Normal yorum yaptığım şeylere bile alınacak veya kızacak bir şey buluyor durmadan bağırıp çağırıyor. Neden olduğunu bile bilmiyorum. Kendisi kötü bir şey yaptığında 2 dakikada eskisi gibi olmayı bekliyor ama ben normal bir şey bile söylesem alınıp 3 gün trip atıyor. Evet bu ara işlerinden dolayı gerginlik yaşıyor ama öfke kontrolü hiç kalmadı. Hamile olduğum halde birbirimize giriyoruz. Stres yapmamam gerekiyor doktor özellikle uyardı ama pek mümkün olmuyor. Tartışmalarda cevap vermesem ısrarla geçmişi açıyor ya da olmayan şeyleri söyleyip hakaret edip tahrik ediyor. Düzgün şekilde anlatsam konuşsam da mutlaka kötü bir şey buluyor anlattıklarımdan. 1 gün iyi 2 gün kavgalı olmaktan çok yoruldum. Bana hatta köpeğime bile hakaret eder oldu son zamanlarda. Bugün mesela köpeğime bağırdı süpürgeden korktuğu halde süpürgeyle üstüne gitti bende tepki verdin haliyle korkuyor yapma neden yapıyorsun dedim önce şaka yaptım dedi böyle şaka olmaz diyince hayvana önem vereceğine biraz insana önem ver diye bağırdı bende babamlara vericem köpeği o zaman orda kalsın dedim hakaret saydı evden çıktı gitti markete. Napıcağımı şaşırdım. Öyle ilgi vermeyen sevgi vermeyen bir insanda asla değilim bunu kendisi de herkeste bilir zaten. Saçma sapan şeylerden tartışmaktan çok yoruldum son 1 haftadır sürekli sancı çekiyorum ekstra zaten. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım eşime?
Ah be kızım bu bizim yaş grubu çakallar sizi proje olarak görüp evleniyor kendi yaşıtları ile başedemediklerini bildikleri için. Hayat yaşamak için güzel ve kısa gençliğinizin pınarında gezip tozup cozutacakken bir hıyar kahrı çekmek anca zaten gençlik hatası olabilir :/Haklısınız bende zaten asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım çok mücadele ettik aşık olarak severek evlendik ama son bir kaç aydır son derece değişti normalde böyle bir insan değildi ben görmek istemedikçe değişimini daha da arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?