- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Bana vicdan yaptırıyor çocukla ilgilenmiyorum diyeEsin vicdan yaptiysa neden ac birakiyorsun
Yada vicdan yaptiysa sorun ne diyeyim:))
Konuyu değiştirdim:)))Konu başlığıyla konu içeriğini bağdaştıramadım ama
Niye vicdan azabı duyuyorsunuz?Bana vicdan yaptırıyor çocukla ilgilenmiyorum diye
Evet ben vicdan yaptım ne zaman kendime vakit ayırsam veya kendimle ilgili bişey yapsam çocukla ilgilenmiyor oluyorumEşinizin vicdan azabı duyduğuna dair bir şey okumadım? Siz mi vicdan yaptınız telefonda çok konuştum gerçekten diye? Eğer öyleyse vicdan azabı duyacak bir konu yok ortada olay tamamen eşinizin düşüncesizliği ve saygısızlığı. Saygı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapın bence ama yemeğini kahvaltısını kesmekten çok daha fazlasına ihtiyacınız var.
Çocuk o an beni istiyor ya o an benim ilgilenmem lazım çocukla eşime göreNiye vicdan azabı duyuyorsunuz?
Siz bir işle meşgulseniz eşiniz ilgilensin oğluyla.
Siz anneyseniz o da baba.
O zaman ilgileniyor ama genel olarak sanki çocuk benim hükümlülüğümdeÇocuğunuz oyuncak fırlatarak ilgi beklemiş dikkat çekmeye çalışmış.
Eşiniz ilgilenebilirdi.
Tuvalete gitmek, duş almak istediğinizde markete gitmek için çıktığınızda dahi eşiniz çocuğunuzla ilgilenmiyor mu?
Tek üremeyi başardınız da biz kadın dünyasından mı gizliyorsunuz?
Bir sizin çocuğunuz mu?
İskele babası diye tabir edilenlerden..
Eşimin bana yaşattığı vicdan azabı diyorEşinizin vicdan azabı duyduğuna dair bir şey okumadım? Siz mi vicdan yaptınız telefonda çok konuştum gerçekten diye? Eğer öyleyse vicdan azabı duyacak bir konu yok ortada olay tamamen eşinizin düşüncesizliği ve saygısızlığı. Saygı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapın bence ama yemeğini kahvaltısını kesmekten çok daha fazlasına ihtiyacınız var.
Çocuk ve anne arasındaki o bağ yükümlülükten gelmiyor ilgiden geliyor.O zaman ilgileniyor ama genel olarak sanki çocuk benim hükümlülüğümde
Eşimin bana yaşattığı vicdan azabı diyor
Eşimin kendi duyduğu vicsan azabı demiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?