Eşimin bana yaşattığı vicdan azabı

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba hanımlar
Eşimde bende hastayız. Arayan soran çok oluyor sağolsunlar. Akşam kuzenim aradı ama oğlum hiç rahat vermedi konuşurken oyuncak fırlattı. Başka odaya gittim kapılara bu defa oyuncak atmaya başladı. Eşim içerde tv seyrediyordu çocuğu oturduğu yerden oğlum gel dedi bi kere. Sonra benim telefonumu aradı 7-8 kere. Kuzenim kapamak zorunda kaldı o sıra. Bende içeri girdim eşime dedim ki çocuğu yanına almak zor muydu bana hiç rahat vermedi dedim. Yok sen kendinden başkasını düşünmüyorsun telefonla çok uzun konuşuyorsun falan filan bana bi sürü şey sayıyor. İnsanlar seni saymıyor bile bak kapatıyorlar. Kendinden başkasını düşünmezsin sen, oğlumuzla ilgilen onun yerine diye diye bir sürü şey saydı. Banada konuşmak çok iyi geldi. Kuzenimde gerçekten kapatmak zorunda kaldı babaannesi rahatsızlanmış.
Her telefon görüşmelerim böyle oğlum rahat vermiyor, ama eşimde çocuğu alıp ilgileneyim demiyor. Telefonlada öyle çok konuşan biri değilim , bu ara hasta olduğumuzdan arayan çok
Ben çok mu kötü anneym ya telefonla konuşunca çocuğumla ilgilenmemiş mi oluyorum
O kadar kızdım ki eşime sabah kahvaltı akşam da yemek hazırlamayı düşünmüyorum benim gönlümü alana kadar.

Bana vicdan azabı yaptırıyor çocukla ilgilenmiyorsun diye

Eşinizin vicdan azabı duyduğuna dair bir şey okumadım? Siz mi vicdan yaptınız telefonda çok konuştum gerçekten diye? Eğer öyleyse vicdan azabı duyacak bir konu yok ortada olay tamamen eşinizin düşüncesizliği ve saygısızlığı. Saygı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapın bence ama yemeğini kahvaltısını kesmekten çok daha fazlasına ihtiyacınız var.

Evet ben vicdan yaptım ne zaman kendime vakit ayırsam veya kendimle ilgili bişey yapsam çocukla ilgilenmiyor oluyorum

Çocuğunuz oyuncak fırlatarak ilgi beklemiş dikkat çekmeye çalışmış.
Eşiniz ilgilenebilirdi.
Tuvalete gitmek, duş almak istediğinizde markete gitmek için çıktığınızda dahi eşiniz çocuğunuzla ilgilenmiyor mu?
Tek üremeyi başardınız da biz kadın dünyasından mı gizliyorsunuz?
Bir sizin çocuğunuz mu?
İskele babası diye tabir edilenlerden...

Aksama kadar kendimi bakiyor cocuga, yemegini verip altini mi temizliyor kendisi? Yapacagi 10 dakika cocuguna bakmak.. hic vicdan azabi cekmeyin makina degiliz ya

O zaman ilgileniyor ama genel olarak sanki çocuk benim hükümlülüğümde

Eşimin bana yaşattığı vicdan azabı diyor

Eşimin kendi duyduğu vicsan azabı demiyor ki

O zaman ilgileniyor ama genel olarak sanki çocuk benim hükümlülüğümde
Çocuk ve anne arasındaki o bağ yükümlülükten gelmiyor ilgiden geliyor.
Baba da ilgilenirse telefon konuşması için yanından ayrılmanızı çocuğunuz fark etmez bile
Çocukla ilgili sorumlulukları paylaşabilirsiniz bunu açıkça konuşmakta fayda var

Siz böyle şeylere vicdan yaptıkça esiniz uzerinize çok gelir böyle küstah küstah. Asıl sizin onun ustüne gitmeniz gerekirdi. Baba gibi ilgilenemiyor musun çocukla ben hiç kendime vakit ayiramiycak miyim sadece sperm mi verdin misyonun bu muydu baba olarak diye bı sorun bakalım. Artiste bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…