Kusura bakma, ama bos yere kendini avutuyorsun. Bu sekilde devam etmek istersen tabiki bana ne fakat "babalar cocuklari oyalayamiyorlar" bariz yalan. Öyle birsey yok. Eski esimde, etrafimdaki erkeklerde çok iyi bakarlar cocuklarina. Bakimi (bez degistirme, banyo yaptirma) olsun, beraber oynamak olsun,.. Ve bu bir istisna degil. Benim çevrem sadece böyle degil.
Sanki kadinlar annelerin karinlarindami ögreniyorlar? Hayir. Kadinlarda homojen bir grup degil. Hatta bazi kadinlar daha çabuk cocuk dünyasina girebilir, ama her kadin degil. Bende kizim ile oynuyorum fakat bazen bunaldigimida his ediyorum. Cünkü yaratici degilim. Ama bu beni kizim ile zaman geçirmekten alikoymuyor.
Sen kabullenme yolunu seçtin fakat simdi cocugun 2 yasinda ve en önemli yaslar 0-6 yas arasi oluyor. Ilgili bir baba bir çocuk için çok önemli. Ayni zamanda annenin nefes alabilmesi, rahat olmasida önemli . Yerinde olsam bu konuda esim ile konusurdum, gerekirse sert bir biçimde. Öyle hem cocuk isteyipte, hem bakmamak olmaz. Ve arada cocugu esine birak 1-2 saat o yanliz baksin. Ögrenecek o sorumlulugu almayi! Sonradan yavas yavas saatleri yükseltebilirsin 4-5 saate.