- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Bende suphelendim cok. ama siz bu tespiti direk nasıl yaptinizBu kızla kocan yatıyor.
Bu kızla kocan yatıyor.
aaa bak sennnn birde kocana sevgi gösterecekmişsin.ç canımmm hikaye gece birde saatlerce konuşacaş ama seni anlatacak inandın mı gerçekten nasıl bir tesadüfse bir kere canım diyecek sen göreceksin samimiyete bak ki gece bir de gideceğini biliyor canım çıktın mı diyorBi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
Konuyu kendi acından bir şekilde sonuçlandırman güzel; uzadıkça sakız gibi olur bu tarz mevzular..Son durum soyle: feysini kapatti telinden kizin numarasini sildi okulda onunla kalabalik gruplar disinda oturup kalkmadiklarini soyluyor ama dikakt cekmemek ixin naber gunaydin filan devam ediyorlarmis ben ona akrsi hicbir sey hissetmedim sen olmasaydin da o benim begenecegim biri degil dedi kiz baska bir evli kankasina daha anlatnis okuldaki esimle ortak arkadasi bu üçu aynı okulda o da bana da canim der bana da mesaj atar surekli bence senin esin cok cakalmis demis esim de beni savunmus bu cakallik degil zeka benim esimzekidir ve beni de sevdigi icin hakli olarak kiskandi senin esin seni sallamiyor galiba demis sonra arkadaşı da kabul etmis evet sana karsi biraz daha farkliydi esin hakli o zaman demis şimdi kiz resmi duruyormjs hatta kimseye civik davranmiyo artik diyo esim. Olayi soyle goruyorum evet esim hataliydi ilgi hoşuna gitti ama konusmalardaki seviyeyi korudugunu soyluyor ama ben o canim mesajını oyle bi anda gordum ki belki farketmesem olay baska bi boyuta gececekti icimdem bi keske durdurmadsaydim sonu ne olurdu gorseydim diyorum ama çocuklar babasız mi kalirdi ben ne olurdum o Psikolojyle bilmiyorum hayat boyu icimde kalicak duygusal olarak aldatildim ama allaha havale ediyorum ve cocouklarim hatri ixin unutmuş gibi davranıyorum ama ikinci bir hata olursa bu kez farkli olucak
Son durum soyle: feysini kapatti telinden kizin numarasini sildi okulda onunla kalabalik gruplar disinda oturup kalkmadiklarini soyluyor ama dikakt cekmemek ixin naber gunaydin filan devam ediyorlarmis ben ona akrsi hicbir sey hissetmedim sen olmasaydin da o benim begenecegim biri degil dedi kiz baska bir evli kankasina daha anlatnis okuldaki esimle ortak arkadasi bu üçu aynı okulda o da bana da canim der bana da mesaj atar surekli bence senin esin cok cakalmis demis esim de beni savunmus bu cakallik degil zeka benim esimzekidir ve beni de sevdigi icin hakli olarak kiskandi senin esin seni sallamiyor galiba demis sonra arkadaşı da kabul etmis evet sana karsi biraz daha farkliydi esin hakli o zaman demis şimdi kiz resmi duruyormjs hatta kimseye civik davranmiyo artik diyo esim. Olayi soyle goruyorum evet esim hataliydi ilgi hoşuna gitti ama konusmalardaki seviyeyi korudugunu soyluyor ama ben o canim mesajını oyle bi anda gordum ki belki farketmesem olay baska bi boyuta gececekti icimdem bi keske durdurmadsaydim sonu ne olurdu gorseydim diyorum ama çocuklar babasız mi kalirdi ben ne olurdum o Psikolojyle bilmiyorum hayat boyu icimde kalicak duygusal olarak aldatildim ama allaha havale ediyorum ve cocouklarim hatri ixin unutmuş gibi davranıyorum ama ikinci bir hata olursa bu kez farkli olucak
Fake olma ihtimalini düşünüyordum konununki hesabın pasif olması beni daha da kuşkulandırdı.Konu sahibi bayan,herkes günlerdir bu konuya yorum yapıyor,sizden cevap bekliyor fakat siz giriyor okuyor cıkıyorsunuz.Suanda da hesap pasif gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?