eşimin bayan kankası

Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
aaa bak sennnn birde kocana sevgi gösterecekmişsin.ç canımmm hikaye gece birde saatlerce konuşacaş ama seni anlatacak inandın mı gerçekten nasıl bir tesadüfse bir kere canım diyecek sen göreceksin samimiyete bak ki gece bir de gideceğini biliyor canım çıktın mı diyor

ya evli bir bayanın erkek kankisi olabilir mi aynı zamanda evli bir erkeğinde bayan kankisi nedir ya. Bu komsu kızlarından bende çok çektim. gıcıklar. sırf o yüzden esimin annesinin oturduğu mahalleye gitmek istemiyorum. eşimde bana kızıyor çocukluk arkadaşlarım onlar benim sen onları sevmiyorsun diye sevmiyorum zorla mı?

ne demek arkadaşı ıle samımı olmak ? okalar facede konuşmalar. bir kere kocam şifre saklıyorsa zaten güven konusunda 1-0 yenılmıstır. ne telefon ne face kapatılıp açılamaz. ikimizinde telefonu ortada ikimizde hiç faceden filan çıkış yapmayız.
valla göstermiyorsa ben süphelenirim. sizde süphelenmişsınız. dikkatli olun. kadınların yada erkeklerin böyle enayi yerine konulmasına katlamıyorum. sen benı (karını) ne dıye başka kadınlara anlatıyorsun. ona ne benden desene... Ne demek okul dedikodusu ya. bayan bayana yapsın o dedikoduyu. yada sen git bir erkek meslektaşın ile yap.

Kankasiyla sizi neden tanistirmamis hic.gece 1lerde konusacak kadar samimi olan insan evine cagirir sizinle de tanistirirdi..bu kankalik degil.. daha fazlasini soylemek sizi yonlendirmek haddime degil Allah yardimciniz olsun

Son durum soyle: feysini kapatti telinden kizin numarasini sildi okulda onunla kalabalik gruplar disinda oturup kalkmadiklarini soyluyor ama dikakt cekmemek ixin naber gunaydin filan devam ediyorlarmis ben ona akrsi hicbir sey hissetmedim sen olmasaydin da o benim begenecegim biri degil dedi kiz baska bir evli kankasina daha anlatnis okuldaki esimle ortak arkadasi bu üçu aynı okulda o da bana da canim der bana da mesaj atar surekli bence senin esin cok cakalmis demis esim de beni savunmus bu cakallik degil zeka benim esimzekidir ve beni de sevdigi icin hakli olarak kiskandi senin esin seni sallamiyor galiba demis sonra arkadaşı da kabul etmis evet sana karsi biraz daha farkliydi esin hakli o zaman demis şimdi kiz resmi duruyormjs hatta kimseye civik davranmiyo artik diyo esim. Olayi soyle goruyorum evet esim hataliydi ilgi hoşuna gitti ama konusmalardaki seviyeyi korudugunu soyluyor ama ben o canim mesajını oyle bi anda gordum ki belki farketmesem olay baska bi boyuta gececekti icimdem bi keske durdurmadsaydim sonu ne olurdu gorseydim diyorum ama çocuklar babasız mi kalirdi ben ne olurdum o Psikolojyle bilmiyorum hayat boyu icimde kalicak duygusal olarak aldatildim ama allaha havale ediyorum ve cocouklarim hatri ixin unutmuş gibi davranıyorum ama ikinci bir hata olursa bu kez farkli olucak

Son düzenleme:
Konuyu kendi acından bir şekilde sonuçlandırman güzel; uzadıkça sakız gibi olur bu tarz mevzular..

Ancak yanlış anlama ama eşin nedense hiç güven veren bir tip gibi gelmiyor bana. Arkadası ile arasında gecen diyalog ise külleyen yalan gibi duruyor. Öyle bir diyalog gecmez iki yetişkin erkek arasında.. Yok senin karın çakal, yok benimki daha az seviyor :) Resmen senin egonu okşamak için ağzına bir parmak bal çalma derdinde.. Seni saf yerine koymasına müsade etme..

Valla eşinizi en iyi siz tanırsınız ne zaman nasıl yalan söyler en iyi siz bilirsiniz.Siz nasıl düşünüyorsanız,hisleriniz ne diyorsa o doğrultuda hareket edin.Allah başka dert vermesin :))

bana inandırıcı gelmemekle birlikte, sizin ne düşündüğünüz/hissettiğiniz önemli. yine de koşulsuz güvenmeyin derim.

fikir vermek ya da seni ekilemek için konuşmuyorum.
konun beni çok etkiledi kendimi yerine koydum görmeseydin ne olacaktı?
evliliği gectim benim sevgilim var ve biri gelip bana hoşlandığını söylüyor.Ben gidiyorum geceleri sevgilimden gizli onunla görüşüyorum.Benim niyetimin iyi olduğunu iddia edebilecek olan var mı.
Umarım bir daha sana böyle bişey yaşatmaz.Güvenini kırmaz

konuyu kendinizce çözmenize sevindim ama eşinizde tuhaf bişey var sanki konuştuklarında samimi değil gibi. gözünüz üzerinde olsun

Konu sahibi bayan,herkes günlerdir bu konuya yorum yapıyor,sizden cevap bekliyor fakat siz giriyor okuyor cıkıyorsunuz.Suanda da hesap pasif gözüküyor

Konu sahibi bayan,herkes günlerdir bu konuya yorum yapıyor,sizden cevap bekliyor fakat siz giriyor okuyor cıkıyorsunuz.Suanda da hesap pasif gözüküyor
Fake olma ihtimalini düşünüyordum konununki hesabın pasif olması beni daha da kuşkulandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…