Aynen öyle tantanis,kasidaki kaşar kuyruk salmasaydi ,sence adam öyle yapabilir miydi? Cesaret edebilir miydi?çok var öyle ahlaksız kadınlardan.Bu gözler neler gördü neler.çoğu kaşar ben zaten bekarim,evli olan o deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor, hiç salladigi kuyrukları hesaba katmiyor.Ne demek elin adamının koltuk altını falan çimdiklemek..Cok namuslu kadin gereckten.!!!Canimli ,cicimli mesaj atmalar.Gece konusmaya da o zorlamistir adami..Bunu başlatan kadın o yüzden suçun çoğu o anda..Adamda sütten çıkmış ak kaşık değil ama kadından cok cok daha masum...
Canım bi şey yok. Tamam bazı can sıkıcı olaylar gelişmiş . Ama ortada bi şey yok. İçini ferah tutup evliliğine devam etmelisin.durduk yere hırpalama kendini
Aynen öyle tantanis,kasidaki kaşar kuyruk salmasaydi ,sence adam öyle yapabilir miydi? Cesaret edebilir miydi?çok var öyle ahlaksız kadınlardan.Bu gözler neler gördü neler.çoğu kaşar ben zaten bekarim,evli olan o deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor, hiç salladigi kuyrukları hesaba katmiyor.Ne demek elin adamının koltuk altını falan çimdiklemek..Cok namuslu kadin gereckten.!!!Canimli ,cicimli mesaj atmalar.Gece konusmaya da o zorlamistir adami..Bunu başlatan kadın o yüzden suçun çoğu o anda..Adamda sütten çıkmış ak kaşık değil ama kadından cok cok daha masum...
bence kocan seni boru gibi aldatmışEşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslınd. Sonradan gelen edit: arkadsslar yorumlariniz icon cok saolun evet hataliyim salak gibi hemrn belli ettim keske biraz daha akilica davransaydim ssimdi inanmis safi oynuyorum ama takipteyim dun ilk kez disari çıktı gorusecegim dedigi arkadaşı yla ilgili aksam baktim trline hic arqmq mesaj kaydi yoktu insan niye silsin netten konttol edicem suphe uyandormamaya calisiyorum
Kocaman bir yalancıEşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslınd. Sonradan gelen edit: arkadsslar yorumlariniz icon cok saolun evet hataliyim salak gibi hemrn belli ettim keske biraz daha akilica davransaydim ssimdi inanmis safi oynuyorum ama takipteyim dun ilk kez disari çıktı gorusecegim dedigi arkadaşı yla ilgili aksam baktim trline hic arqmq mesaj kaydi yoktu insan niye silsin netten konttol edicem suphe uyandormamaya calisiyorum
biz değil miyiz kız arkadaşlarımız belirli bir saatten sonra arayıp rahatsız etmeyelim diye düşünen. kesinlikle haklısın bunlar bişeyler yaşamışlar ve yaşıyorlar şimdi de konu sahibini kandırmaya çalışıyorlar. ay çok sinir oldum konu sahibinin eşineAğızlarını bir etmişler konu sahibini kandırıyorlar.Kız kankası olsa bile böyle olmaz ki. En yakın kız arkadaşlarımızla bile saatlerce her gece telde konuşmuyoruz. Erkekler de erkek arkadaşları iel konuşmazlar bu kadar. Dolayısıyla birinci derece yakını değilse bir erkek ve bir kadının her gece uzun uzun konuşabileceği tek bir konu vardır onu da buraya yazmak hoş olmaz.
Eşim bu sene yeni atanan bi bayan hocayla birden çok samimi olmaya başladıl Kızın karakter olarak herkesle samimi olduğunu, kızlarla vakit geçirmediğini ve erkek hocalarla kanka olduğunu söyledi.evli başka bir erkekle gezmeye gideceği gün bu samimi bayan arkadaş da onlarla gelmek istemiş. Diğeri yaşça büyük ve iki kere evlenmiş biri olduğundan kızın benim kocam için onlarla geldiğini düşünüp eşime bu kızla samimi olmanı istemiyorum içgüdülerim böyle söylüyor dedim. Okul çıkışlarında arabasına biniyormuş dikkat et baş başa olmanızı istemiyorum bu araba içinde bile olmayacak dedim eşim de daha erken çıkıp ona yakalanmamaya çalışıyorum ama sen abartıyorsun yanlış anlaşılacak bişey yok dedi. Facebook da resimlerini beğenme, ona espri yapma dedim madem sen rahatsızsın tamam dedi. 2 ay sonra bir gün eşim galiba sen haklısın kızın bana karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum dedi. Okulda her sabah kapıda onu beklediğini, çayını hep onun getirdiğini, her gün ona simit getirdiğini geçen gün de ne haber derken kolunun altını çimdiklediğini söyledi. Bence kaşınıyor ama benim işim olmaz rahat ol dedi. Bu konuşmadan 2 gün sonra cenaze dolayısıyla şehirdışına anne babasının yanına gitti. Şifresini benden hep sakladığı facebook’u ilk kez açık kalmış. İçimden bi ses bak dedi ve sohbet kısmında o kızdan şu cümleyi gördüm. Tam da eşim yola çıkmak üzereyken atılmış ve eşimin fark etmediği “canım çıktın mı” cümlesi. Kavga ettik ben samimiyeti kes dedim bu kız bu mesajı nasıl atar dedim bana kızla kesinlikle hiç mesajlasmadığını, kızın ona olta atmaya çalıştığını anlattı. Kızı aramış bana niye böyle dedin eşim yanlış anladı demiş o da ben herkese öyle söylüyorum benim konuşma tarzım bu eşinle de konuşayım istersen demiş. Kabul etmedim eşimi bi daha uyardım tekrar haklı olduğumu bundan sonra çok dikkat edeceğini söyledi. İçim yine rahat etmedi. İlk kez kullanım hareketlerine baktım netten. Bir de ne göreyim bu kızla meğer hep mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Hatta şehirdışında kaldığı 4 gece boyunca hep gece 1’lerde 1 saat konuşmuşlar. Kanka muhabbetiydi dedi hiçbir şey hissetmiyorum dedi kızı ara sor dedi ben de aradım kız kocamdan hoşlandığını ama asla yuvamızı yıkma amacının olmadığını, eşimden hiçbir karşılık görmediğini anlattı. Hatta sen eşimle mesajlaşırken ben bebeğimi emziriyordum dediğimde hüngür hüngür ağlayarak ben değecek biri değilim benim yüzümden evliliğinize zarar vermeyin dedi. Ben de aldatıldım bu böyle bir durum değil benim evliliğinizie saygım var dedi. Eşime de sormuş aramız nasıl diye eşim anladı aramızla bişeyin olmadığını demiş o da biliyor musun eşin beni efendiliğiyle ezdi çok üzgünüm demiş. Artık samimi olmayacaklar ikisinden de söz aldım ve de kız gidiyor başka okula bu yaz ama ben çok mutsuzum. Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. Kocam ben seni aldatmadım konuşmalarımız hep okul dedikodusuydu hatta seni bile anlattım nasıl tanıştığımızı filan dedi. Ben üzülürsün diye senden sakladım içimde kötü bir niyet olmadığı ve konuşmalarımız da normal olduğu için sana söylemediğimde vicdanım rahattı diyor. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşimin beni ve çocuklarımızı çok sevdiğinden de eminim aslınd. Sonradan gelen edit: arkadsslar yorumlariniz icon cok saolun evet hataliyim salak gibi hemrn belli ettim keske biraz daha akilica davransaydim ssimdi inanmis safi oynuyorum ama takipteyim dun ilk kez disari çıktı gorusecegim dedigi arkadaşı yla ilgili aksam baktim trline hic arqmq mesaj kaydi yoktu insan niye silsin netten konttol edicem suphe uyandormamaya calisiyorum
adam kendini anlatırken nasıl anlatmış baksana bana ilgisi var sanırım benim işim olmaz ben ona bakmam sanarsn ki kız karşılık bulamadı. adam resmen yalancı. kesinlikle haklısınHe ya he kadın ahlaksızdır koca cennetten düşme su tanesidir zaten hep. Ne biçim kadınlarsınız anlamıyorum ya.
Bir gün her kadın boynuzlanacak, önemli olan kocayi elde tutmaktır. Mottonuz da bu mu?
Aldatmaları azaltacak birsey varsa, o da kadınlardaki bu düşünce tarzının bitmesidir.
Evlilik iki kişi arasında yapılmış bir sozlesmedir. Üçüncü kişi bu sozlesmenin tarafı olmadigindan, sözleşmeyi ihlal ettigi dusunulemez. peki üçüncü kişi hatasiz midir? sonuna kadar hatalidir. ama sapla samani karistirmamak lazim. kadına karşı öncelikli sorumlu olan estir.
Yani olayın tam tersini düşünelim. Evli bir kadın bekar bir erkek ile samimi olsa, eşinin rahatsız olmasına rağmen gece yarıları saatlerce sohbet etse kimi "en" hatalı bulacaktiniz? Kuyruk sallayan yuva yıkan üçüncü kisiyi mi, evlilik birliğine uygun hareket etmeyip bekar bir erkekle görüşen kadını mı? Durun tahmin edeyim, kadını degil mi?
Cunku farketmeden erkek zihniyeti içimize işlemiş. Her durumda erkek işin içinden siyriliyor suçlu yine bir kadın oluyor. Ve bu anlayisimiz degismedikce daha burada çok aldatma konuları okuruz.
Zaten kiza dedim gunduZ mesajlqri aramalar degil derdim ben gerikafali değilim ama kimse benim kocamla o saatye konusamaz dedim haklısınız açıklama yapamıyorum ama ben değecek biri değilim bosuna üzülmeyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?