eşimin bayan kankası

Yokkk artıkk bunu nasıl dşünebiliyorsunuz tamam kadın da suçlu ama adamdan daha suçlu değil...Ne yapmışlarsa karşılıklı yapmışlar işte...Ayrıca gerçekten de kadın bekar evli olan adam.

Canım bi şey yok. Tamam bazı can sıkıcı olaylar gelişmiş . Ama ortada bi şey yok. İçini ferah tutup evliliğine devam etmelisin.durduk yere hırpalama kendini

siz fazla pollyanasınız sanırım. ortada bişey yok mu?? adam resmen kızla flört etmiş. kızla samimi oluyor, eşi istemiyor samimi olmasını, ama adam buna rağmen kendini geri çekmiyor kızdan. sonra kızın kendisine olan ilgisini farkediyor, yok kapıda adamı beklemeler, yok simit almalar, bilmem neler. kızın ilgisini farkettiği halde, kızla konuşmaya devam ediyor. ki bu resmen rızası olduğunu gösteriyor.
üstelik okul dışında da sürekli mesajlaşıyorlar, adamın cenazeye gideceğini bile biliyor kız. halbuki hangimizin iş arkadaşı, özel hayatımızda ne yapacağımızı nereye gideceğimizi biliyor? hangimizin iş arkadaşı böyle şeylerimizden haberdar?

üstelik kız ''canım çıktın mı'' diye mesaj atıyor. evli barklı adama ''canımlı cicimli'' konuşuyor, adam da buna izin veriyor.

adam gittiği yerde gecenin 1 inde kızla telefonda konuşuyor hem de saatlerce!!! neymiş okul dedikodusu yapıyorlarmış ! yersen! gecenin 1 inde evli bi erkek illa ki telefonda muhabbet etmek istiyorsa karısını arar! dış kapının mandalı işyerinden bi kızı değil!
evli barklı adamın bi kızla, (üstelik kendisinden hoşlandığını bildiği bi kızla) bu kadar samimi olması, o adamın sağlam ayakkabı olmadığını gösterir.
bence konu sahibi durduk yere kendini hırpalamıyor. tam tersi, daha fazla üstüne gitmeli bu olayın.

Aldatmaları azaltacak birsey varsa, o da kadınlardaki bu düşünce tarzının bitmesidir.

Evlilik iki kişi arasında yapılmış bir sozlesmedir. Üçüncü kişi bu sozlesmenin tarafı olmadigindan, sözleşmeyi ihlal ettigi dusunulemez. peki üçüncü kişi hatasiz midir? sonuna kadar hatalidir. ama sapla samani karistirmamak lazim. kadına karşı öncelikli sorumlu olan estir.

Yani olayın tam tersini düşünelim. Evli bir kadın bekar bir erkek ile samimi olsa, eşinin rahatsız olmasına rağmen gece yarıları saatlerce sohbet etse kimi "en" hatalı bulacaktiniz? Kuyruk sallayan yuva yıkan üçüncü kisiyi mi, evlilik birliğine uygun hareket etmeyip bekar bir erkekle görüşen kadını mı? Durun tahmin edeyim, kadını degil mi?

Cunku farketmeden erkek zihniyeti içimize işlemiş. Her durumda erkek işin içinden siyriliyor suçlu yine bir kadın oluyor. Ve bu anlayisimiz degismedikce daha burada çok aldatma konuları okuruz.

bende aldatılan kadınlar nasıl affedebiliyor diye merak ederdim..
mantık buymuş demek.. pürü pak kocalarını kötü kadınlar yoldan çıkarıyormuş..
neyse bilgilenmiş oldum sağol..

bence kocan seni boru gibi aldatmış

eşimin telefonunda fazladan bir kadın ismi görsem sorarım bu kim diye karakter meselesi benim fıtratımda size göre dar sığ okey ben kabul ediyorum bırakın eşimin yanını,babamın yanına yabancıdan dişi sinek yanaşsa korkar benden

eşin çok karaktersiz kendini zeki sanan bir aptal.
kız benden hoşlanıyor diye sana anlatması da bulunmaz hint kumaşı sanmasından hep.
ne oldum delisi olmuş kız da masum değil ama eşin de yalan dolan potansiyeli çok yüksek çok korkunç.
kız için bişey demeyeceğimm tencere kapak.

Kocaman bir yalancı

İnsan ne olursa olsun eşine toz konduramıyor bazen, kadında suç var ama eşiniz en başından tavrını koymalıydı. Ne bilim face ten eklememeliydi, hiç konuşmamalıydı. Konuşmalar özel olmasa bile size saygısızlık etmiş. Yinede takip edin ve çok dikkatli olun derim.

biz değil miyiz kız arkadaşlarımız belirli bir saatten sonra arayıp rahatsız etmeyelim diye düşünen. kesinlikle haklısın bunlar bişeyler yaşamışlar ve yaşıyorlar şimdi de konu sahibini kandırmaya çalışıyorlar. ay çok sinir oldum konu sahibinin eşine

Eşin sana en başta hiç mesajlaşmadım diye yalan söylemiş .. Bence anlattıklattıkları gibi masum bir durum yok aralarında .. Ama siz inanmak istemişsiniz eşinize .. Hakkınızda hayırlısı ..

Hayırlısı olsun hakkınızda.Tatmin oldunuz sa sıkıntı yok
Siz bence telefon ekstresini inceleyin online işlemlerden

bı kere esınız agır efendı kendını yerını bılen bı adam degıl
kadın karsısında cırıpcıplak soyunsa bıle adam dedıgın ters bırsey yapmaz
boyle kadınlar heryerde var sız etrafınızdakı kadınları eleyemazsınız adam efendı olacak
esınız aldatmaya meyıllı haberınız olsun

sinirim bozuldu konuyu okuyunca evli barklı adamın kadın kankası mı olurmus aklım almıyor. olamaz efendim.. yetişkin doğru düzgün ahlaklı bir kadının da evli erkeklerle işi olamaz oyle bir mantık yok.. maalesef sizin hikayenizde de bir aldatma söz konusu olabilir. dikkat edin size güven verip gizli gizli ilişkiye devam etmesinler.. sanki eşiniz ve kocanız bir olmuş sizin kaybolan güveninizi onarip olaya kaldıkları yerden devam etmek peşinde gibi.. kadına da uyuz oldum yok bir sürü evli erkek kankası varmış evlerine gidermiş .. git ananın babanın bacının evine elin adamlarının evinde ne işin avr tövbe tövbe

He ya he kadın ahlaksızdır koca cennetten düşme su tanesidir zaten hep. Ne biçim kadınlarsınız anlamıyorum ya.

Bir gün her kadın boynuzlanacak, önemli olan kocayi elde tutmaktır. Mottonuz da bu mu?
adam kendini anlatırken nasıl anlatmış baksana bana ilgisi var sanırım benim işim olmaz ben ona bakmam sanarsn ki kız karşılık bulamadı. adam resmen yalancı. kesinlikle haklısın

Aynen öyle ya size katiliyorum adam o kadina cesaret veriyorki kadin öyle davrana biliyor. Kadini baglayan biesey varsa oda kendi ahlaki ama adam sefersizse o kadina da mum yakar baska kadindana mum yakar yani o kadin olmasa baska kadin olur gercekten erkekler sütten cikmis ak kasik degil kadin hataliysa adam bin kat hatali. Tabi evli adama ilgi duymak ve o kadin gibi davranmak tam bir kaşarlik ama kocasinin yaptigi tam bir serefsizlik. Bir insan istemezse birisinin ona ulasmasini bunu cok kolay sagliyabilir ama bu adam istemiyorki yani

kusura bakma ama saatin birinde muhabbet eden eşin suçlu ! kız bozuk olabilir evet ama seninki de belli aranıyor ! ve zaten yalan da söylemiş.. daha neyin takibindesin ??? emin ol başka okullarda olunca daha rahat göze batmadan konuşurlar...

Zaten kiza dedim gunduZ mesajlqri aramalar degil derdim ben gerikafali değilim ama kimse benim kocamla o saatye konusamaz dedim haklısınız açıklama yapamıyorum ama ben değecek biri değilim bosuna üzülmeyin dedi

ya kız bir ayak yapıyo sizde inanın daha nereden biliyorsunuz anlaşmalı olmadıklarını ? belki kızda hevesli değil evliliğe takılmalık istiyor öyyle takılıyorlar ne ala !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…