eşimin bayan kankası

zaten gerginim hala regl olamadım bu beni geriyor burada ki bayanların çocuğu evli ve benden büyükler bu yüzden onların dediklerine inanmalı güvenmeliyim-,-

bana samimi gelmedi eşinizin anlattıkları. gece birlere kadar uyku tutmuyorsa esinizi sizle sohbet etseydi. ama belki size o kadar vakit bile ayırmıyordur.
kaldi ki dostane görüşmeler de olsa bunlar, samimi olmasını istemediğinizi soylemissiniz bir kere. hala neyin sohbeti bu. sırf bunun için bile kabul edilemez. kabul etmeyin derim.

He ya he kadın ahlaksızdır koca cennetten düşme su tanesidir zaten hep. Ne biçim kadınlarsınız anlamıyorum ya.

Bir gün her kadın boynuzlanacak, önemli olan kocayi elde tutmaktır. Mottonuz da bu mu?

Canım bi şey yok. Tamam bazı can sıkıcı olaylar gelişmiş . Ama ortada bi şey yok. İçini ferah tutup evliliğine devam etmelisin.durduk yere hırpalama kendini

Aynen öyle tantanis,kasidaki kaşar kuyruk salmasaydi ,sence adam öyle yapabilir miydi? Cesaret edebilir miydi?çok var öyle ahlaksız kadınlardan.Bu gözler neler gördü neler.çoğu kaşar ben zaten bekarim,evli olan o deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor, hiç salladigi kuyrukları hesaba katmiyor.Ne demek elin adamının koltuk altını falan çimdiklemek..Cok namuslu kadin gereckten.!!!Canimli ,cicimli mesaj atmalar.Gece konusmaya da o zorlamistir adami..Bunu başlatan kadın o yüzden suçun çoğu o anda..Adamda sütten çıkmış ak kaşık değil ama kadından cok cok daha masum...

adamın kadına sözü var, evli çünkü,
kadının kimseye sözü yok.

ikisi de hatalı evet, ama adam daha fazla hatalı.

adamın kadına sözü var, evli çünkü,
kadının kimseye sözü yok.

ikisi de hatalı evet, ama adam daha fazla hatalı.
Kadın herkese mavi boncuk dağıtan gevşek bir tip..onun da kendi sahip olduğu ahlak,insanı değerlerine sözü var.bu işler öyle basit değil.Ne demek evli adama açılmak.adam karısından mutsuz olsa zaten cokta n boşanmış olurdu.hiç bir erkek sevmediği kadınla evli kalmaz.Onlar kadınlar kadar duygusal dusunmez.

konuyu hala takıp edıyorum ama neden konu sahıbı bısey yazmıyor son gelısen olaylar ne ? bız burda kızısıp duruyoz ama

aynı fikirde olamayız sanırım.
düşüncenize saygım var.
ama bu şekilde düşünürsem kendi evliliğime inancım kalmaz...

amannn sınır oluyorum su konuyu takıp ettıkce vala... boyle gevsek kadınlarda ne bulr erkekler.. gunah almak ıstemem ama eger ılıskılerı varsa o kocada gorsun cunku boyle kadınları elde avucta tutamasınız daha ıyısını buldukları an kucak degıstrırler... eger logusa karısını cocugunu aldatıyorsa elbet o gevsek karı yarın bır gun tekmeyı basar sınırlerım cok bozuldu vala

Adamın gözü kormu gormuyo mu kadının ne olduğunu

Zaten ilk mesajında yazmistim, bugün adam evliyken birlikte oluyorlarsa,yarın kendileri evlendiklerinde de birbirlerini aldatirlar%100.tencere kapak birbirini bulmuş olurlar,zaten öyle bir adamdan ve kadından hayır gelmez kimseye.
Kadın dokunuyor, msjlar atıyor adam da hoşlanıyor ilgilenmesinden..hiç bir erkek böyle bir kadınla evlenmeyi düşünmez.,vakit geçirip eğlenmek ister.işi bitince de bırakır.

ikisi de kandırmış sizi..
ikinizin konuşmalarını onla paylaşması da arkadaşlıktan öte bir şeyler vardır ı anlatıyor...
resmen uyutuluyorsunuz...
Allah yardımcınız olsun...
he unutmadan ağlaması da kadının timsah yaşlarıdır ...
eşiniz çok hatalı ve o kadında...
çok dikkatli olun uyanınnn

Son cümleniz çok züğürt tesellisi olmuş ya.. Demek hiçbir erkek sevmediği kadınla evli kalmaz ha..

Hoş bişey değil yaptığınız , benim eşime de Zümresi yok tatlı al gel yok kahvaltı getir diyor mütemadiyen sövüyorum. Belki sizden kıskanmaları gerekmiyor ama bunu onlar bilemez.

Onun ahlakına ,vicdanına kalması sorumluluğunu ortadan kaldırmaz.bu sadece mantiga bürünmedir.onun kendi vicdanini susturmak icin kullandigi savunma mekanizmasi.bile bile ihanet ediyor,sorumlulugun en fazlasi onda.bir kadin bir kadina boyle ihnaet ederse,erkekler ne yapmaz.daha bugun haberkerde vardi,evli cocuklu adam ,ukrayna uyruklu kadinla iliski yasiyor,kadin evli oldugunu ogreninve ayrilmak istiyor ve ayriliyorda.Adam kadini bulmus ve bugun vurmus.öldügünü saninca adam da intihar etmis...herkesin yapmasi gereken bu kadının davranışı..normal Olan bu..bu kadar mi insanligimizi kaybettik,degerlerimizi yitirdik.bekar erkeklerin suyu mu çıkmış.yuvaa yıkmaya çalışıyor.bir gun evlenebilirlerse eğer,başka bekar bir bayan da kocasına kur yapsın görürüm ben onlari o zaman.Ne ekersen onu biçersin.

Oysaki bir zamanlar dünyanın en güzel müessesiydi evlilik.... ve bilir duyardık ancak Ölüm ayırırdı sevenleri beraber nice mutlu huzurlu seneler geçerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…