- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim yani programladim 3 makine çamaşır yıkadım daha doğrusu kadınà attırdim ve astırdim kendim sürmedim elimi . Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Son düzenleme: