• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim yani programladim 3 makine çamaşır yıkadım daha doğrusu kadınà attırdim ve astırdim kendim sürmedim elimi . Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok

Son düzenleme:
Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok
Anahtarınızı mı verdiniz de siz yokken eve girebiliyorlar. Eğer böyle bir şeyse çok yanlış. Evden kovacak haliniz yok ama bir daha kadını da adamı da kabul etmeyin evinize. Kilidi de değiştirin. Tabii bunları eşinizin de rahatsız olduğunu düşünerek söylüyorum. Yok eşiniz onlar benim akrabam gelecekler ne var diyorsa işiniz zor.

Bu tiplere cok uyuz oluyorum Esini ve cocuklarini memelekete birakiyorlar senelerce ayri kaliyorlar baskasinada yuk oluyorlar.Işin nerdeyse al esini cocugunu yanina cok sinir bozucu gercekten cok haklisiniz.
Memlekette evi var adam in amca sat burda ev Al çocukların babasız büyümesin dedim yok diyor o yatırım kalsın orda. Ailesi orda bu burda adam takmıyor. Çocuğu sabahtan beri ağladı baba Beni markete götür diye yok dedi market kapalı dedi çocuğu götürmedi. Karını madem getirttin çıkart gezdir sene ne arkadaşlarınlà buluşuyon . Adam zevkine getirmiş benim anladiğm tek bu. Bana diyor yeğenim çıkart gezdir yengenler ı . Altında araban var sen çıkartsana aileni ben nereye götüreyım hamile hamile

Bilmiyorum ama milletin evine böyle rahatça yaşamalarına buradan sinir oluyorum.
Arkadaş bu ne rahatlık ya!
Anahtarı amcasına mı verdiniz ,siz yok iken ?
Ben yoksam o evde gelmesinler arkadaş yada otel odası tutsunlar .
Bir de her yer ıslak falan demişsiniz ben başkasının evinde utanırım özelimi yaşamaya bu ne ya !
Daha neler okuyacağız.

Eşim de çok pa
Anahtarınızı mı verdiniz de siz yokken eve girebiliyorlar. Eğer böyle bir şeyse çok yanlış. Evden kovacak haliniz yok ama bir daha kadını da adamı da kabul etmeyin evinize. Kilidi de değiştirin. Tabii bunları eşinizin de rahatsız olduğunu düşünerek söylüyorum. Yok eşiniz onlar benim akrabam gelecekler ne var diyorsa işiniz zor.
Eşim de çok rahatsız oldu bu amca eşimin ailesini dolandırmis 80 milyar. Yine de yok diyemedi eşim . Anahtari eşim den gidip almışlar eşimin is yerine gidip

À
Bilmiyorum ama milletin evine böyle rahatça yaşamalarına buradan sinir oluyorum.
Arkadaş bu ne rahatlık ya!
Anahtarı amcasına mı verdiniz ,siz yok iken ?
Ben yoksam o evde gelmesinler arkadaş yada otel odası tutsunlar .
Bir de her yer ıslak falan demişsiniz ben başkasının evinde utanırım özelimi yaşamaya bu ne ya !
Daha neler okuyacağız.
Adam sırf zevkine getirmiş ilk 1 saat içinde yapmış lar geldim şok oldum. Sabah kalktım yine her yer ıslak banyo buhar. Yuh dedim başka birşey demiyorum.

Adam kendi için çağırmış eşini zaaar.nerden geliyir bu rahatlik saşıyorum ben böyle insanlara valla.bir daha kabul etmeyin

Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim. Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Kendi bekar evi varmış hep beraber oraya gönderin,sizene elalemin kirli çamaşırından, sizin bornozunuzu kullanmışlar,işin tuhaf yanı siz yokken eve giriyorlar,siz hamilesiniz:KK57::KK57::KK57::KK57:

Bornozm da kayıp bu arada. Kadın balkonlu odada yatalim diye tutturdu sabaha kadar benim bornoz ü asmistır kesin ben görmeyim diye ama suan da da bornozüo ortada yok. Hoş çıkarsa bile atacağım elimi bile süremem

Eşiniz bu duruma müdahale etmeli. O ses çıkarmıyorsa siz kibarca koyun. Ben yatılı misafir sevmem. Sizinki misafirliği geçmiş eve ortak olmuş. Hiç sevmiyorum bu tip insanları. Bu arada esinizin amcası da olsa yalnız bir erkeğin bu kadar uzun misafirliği olmamalı.

Canim izin almissin sende bi yere gitme bahanesi bul hastaneye gttm doktor ayagi kalkma dedi de hani annen olur ablan olur de gidecem oraya git bir gun onlar gitsin geri evine gec yani esin ne diyorki bu duruma bence kizma ama durdur kimsenin kolesi deqlsin alistirma canim birseyler bahane et susma ve onlara kimse kizmasn ama hizmet etme hamilesin yeni gelinsin calisansin ne olsa utanma acimada karisini kaldir tek kendi ohtyclarini gor sen boyle yapiyorsan bizde gelelim size yatiliya iymis valla hakkindan gel hem ezilirsin hem degerin olmaz emin ol sende benim gibisin malesef ama herkez nankor bunu bil

À

Adam sırf zevkine getirmiş ilk 1 saat içinde yapmış lar geldim şok oldum. Sabah kalktım yine her yer ıslak banyo buhar. Yuh dedim başka birşey demiyorum.

Ama diyorum ki siz yok iken neden anahtar teslimi yapıyorsunuz ?
O yüzü vermeseydiniz bu cesareti kendilerinde bulmazlardı.
En azından erken gelen ailesini 5 e kadar çalışıyorlar dışarda bir yemek yiyelim diye gezdirebilirlerdi.

çok fena ya,
ben asla böyle kibarlık yapamam, direk kabul etmem böyle durumlarda.

siz de deyiverin benim şu akrabam gelecek, maalesef başka yatılı misafir kabul edemem diye.
Annemler gelecekler dedik ayın yirmisinde diye yoksa 15 tatili burda geçireceklerdı. Elinde bir Kilo birsey getirmemiş ler bir çuval kirli çamaşır başka da birsey yok. Ev les gibi kokuyor dünden beri ya midem kalktı. Görgü yok ki. Eşim de birsey diyemiyo. Güzelce yastık verdim yastık da yatmamis koltuğun yastığın da yatmış adam yastık Full kıl kapkara . Yepyeni koltuk yastığı hiç kullanmamistim bile daha 6 aylık evliyiz çok midem kakti ya deli olacağm :kızgın:

Back
X