- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanına gitmeyle haksız olduğunuzu kabul etmişsiniz gibi olmuş düz erkek mantığı iştekızlar selam benim yine sizden fikir almak istediğim bi konu var.evleneli henüz 8 ay oldu.eşimle ara ara tartışmalar problemler yaşıyoruz herkes gibi.ama eşimin şımarık ve bencil olduğunu düşünüyorum ayrıca öfke problemi de var.
Ben çalışmıyorum haliyle eşim erken uyuyo bende hep ondan bikaç saat sonra yatıyorum. uyanıyo odaya girince tabi ama yapcak bişey yok neyse geçen gün yine o uyudu bende sonradan yatağa geldim boynum ağrıyodu (ona sabahtan akşama kadar istedikleri yemekleri yaptım çok yoruldum) rahat edemedim hemen bi süre döndüm,kıpırdandım (5 dk falan).niye uyumuyosun ya diye kızdı bana yerleşemedim dedim ofladı pofladı sinirm bozuldu ama uyku sersemir dedim takılmadım.sonra uyuduk sabah bana bi günaydın demedi tavırlı davranıyo sonra ne o öyle sen gece beni hiç uyutmadın diye bana laf etti hiçbişey demedim arkasından da ben çıkıyorum diyip kapıyı çekti gitti.Aradım hemen amacın ne senin noluyo benim niye anneme gitceğimi biliyosun keyfimi kaçırıyosun dedim insan ol biraz bütün gece senin yüzünden uyumadım diye bana bağırdı kapattı yüzüme.
Bundan sonra ben çıldırdım resmen.yatmıcaksın yanımda seni istemiyorum odada uyucaksın dedim. böyle evlilik olmaz olsun bırakır giderim seni bana böyle haksızlık edemezsin üzemezsin sen beni kıpırdadım diye kendini ne sanıyosun sen kimsin nesin falan baya söylendim affetmicem seni dedim.akşam konuşcaz dedi pek karşılık vermedi.akşam gelince bikaç cümle konuştu yemek yedin mi vs yemicem dedim ocaktan aldı yedi tek başına sonra yastığıyla örtüyü odaya koymuştum gitti yattı benim vicdanım o kadar yumuşakki elvermedi o kadar laf ettim ağır konuştum odada yatıyo dedim üzüldüm gittim sarıldım gel yatağımıza dedim elinden tuttum biraz nazlandı sonra geldi neyse uyuduk güzelce sabah bi baktım güle güle der diye bekliyorum çekti kapıyı gitti yine.o kadar sinirim bozukki kızlar ben ne yapsam olmuyo.yanına gitmekle sizce hata mı etmişim haksız duruma mı düşmüşüm affetmicem seni diyip üzülüp böyle davranmam yanlış mı olmuş
Alakası yok masterı yeni bitirdim ama eşim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum ev hanımlığı yapıyorum çok tartışmasını yaşadık hala da yaşıyoruz o yüzden konu kesinlikle bu olamazDerdi baska, siz hep sonradan geliosaniz nasi olsa oglene kadar gebeslerim düşüncesiyle calismadiginiz icin adam ona gicik. Sanah uyanio yanindaki fosur fosur uyumaya devam edio fln. Adam temelde buna gicik oluo.
Alakası yok masterı yeni bitirdim ama eşim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum ev hanımlığı yapıyorum çok tartışmasını yaşadık hala da yaşıyoruz o yüzden konu kesinlikle bu olamaz
eskiden küs olduğumuzda eve tok gelirdi bi kere çok büyük kavga çıkardım ben uğraşıp yemek yapıyosam yiyip gelemezsin diye/QUOTE]
Bu konuyu bu başlıkla eşiniz açmalıydı, bencillik sizde gibi görünüyor çünkü. Adamcağız sabah işe gidecek, madem uyuyamadınız kıpırdanıp duruyorsunuz başka bir odaya geçin, sabah da tatlı bir dille onu rahatsız etmemek için diğer odaya geçtiğinizi söylerdiniz aranızda da bir problem olmazdı. Eşinizin yerinde olsam affetmemek sözünü ben kullanırdım zira adama o kadar bağırıp çağırıp resmen eziyet etmişsiniz.kızlar selam benim yine sizden fikir almak istediğim bi konu var.evleneli henüz 8 ay oldu.eşimle ara ara tartışmalar problemler yaşıyoruz herkes gibi.ama eşimin şımarık ve bencil olduğunu düşünüyorum ayrıca öfke problemi de var.
Ben çalışmıyorum haliyle eşim erken uyuyo bende hep ondan bikaç saat sonra yatıyorum. uyanıyo odaya girince tabi ama yapcak bişey yok neyse geçen gün yine o uyudu bende sonradan yatağa geldim boynum ağrıyodu (ona sabahtan akşama kadar istedikleri yemekleri yaptım çok yoruldum) rahat edemedim hemen bi süre döndüm,kıpırdandım (5 dk falan).niye uyumuyosun ya diye kızdı bana yerleşemedim dedim ofladı pofladı sinirm bozuldu ama uyku sersemir dedim takılmadım.sonra uyuduk sabah bana bi günaydın demedi tavırlı davranıyo sonra ne o öyle sen gece beni hiç uyutmadın diye bana laf etti hiçbişey demedim arkasından da ben çıkıyorum diyip kapıyı çekti gitti.Aradım hemen amacın ne senin noluyo benim niye anneme gitceğimi biliyosun keyfimi kaçırıyosun dedim insan ol biraz bütün gece senin yüzünden uyumadım diye bana bağırdı kapattı yüzüme.
Bundan sonra ben çıldırdım resmen.yatmıcaksın yanımda seni istemiyorum odada uyucaksın dedim. böyle evlilik olmaz olsun bırakır giderim seni bana böyle haksızlık edemezsin üzemezsin sen beni kıpırdadım diye kendini ne sanıyosun sen kimsin nesin falan baya söylendim affetmicem seni dedim.akşam konuşcaz dedi pek karşılık vermedi.akşam gelince bikaç cümle konuştu yemek yedin mi vs yemicem dedim ocaktan aldı yedi tek başına sonra yastığıyla örtüyü odaya koymuştum gitti yattı benim vicdanım o kadar yumuşakki elvermedi o kadar laf ettim ağır konuştum odada yatıyo dedim üzüldüm gittim sarıldım gel yatağımıza dedim elinden tuttum biraz nazlandı sonra geldi neyse uyuduk güzelce sabah bi baktım güle güle der diye bekliyorum çekti kapıyı gitti yine.o kadar sinirim bozukki kızlar ben ne yapsam olmuyo.yanına gitmekle sizce hata mı etmişim haksız duruma mı düşmüşüm affetmicem seni diyip üzülüp böyle davranmam yanlış mı olmuş
Evlilik nasıl birşey?bana da böyle öğretmediler aksine ben evliliği hep çok farklı hayal etmiştim ama sonsuz hoşgörü, sıfır tartışma, sıfır sinirlenme gibi bi evlilik ben hiç görmedim. burdaki konuları da okursanız evlilik tam da böyle bizim yaşadığımız gibi bir şeyEvlilik böyle bişey değil size yanlış öğretmişler...
Eşinizin tavrı yanlış olabilir ama haksız olan sizsiniz.kızlar selam benim yine sizden fikir almak istediğim bi konu var.evleneli henüz 8 ay oldu.eşimle ara ara tartışmalar problemler yaşıyoruz herkes gibi.ama eşimin şımarık ve bencil olduğunu düşünüyorum ayrıca öfke problemi de var.
Benim esim de gece uyandiginda cok huysuz olur. Kızar Bana neden uyandirdin diye. Ben anlarim ki gercekten yorulmustur ve uyku ya ihtiyaci vardir. Guler gecerim dedigi laflara. Siz de oyle yapin gulun gecin.Eğer o, sabah yüzüme bakmamak yerine aşkım nolur beraber yatalım bak uyanıyorum sen sonradan gelince düzenim bozuluyo deseydi eğer bende dediğinizi der her gece onunla beraber yatardım. ama oflayıp poflayıp sabah bi günaydını esirgeyen, bi suçum varmış gibi tavır yapıp, hoşçakal demeden evden çekip giden, ben noluyo sana bu kadar diye aradığımda da insan ol uyutmadın beni diyen birine o cevap uygun olmazdı bence
Esip gürledim tamam da hata yaptım fazla ağır kaçtı neden hala bunun farkına varmışken tavrımı uzatayım ki bu saçmalık değil mi? Telafi etmeye çalıştım hatamı ama benim hatamı anlamış olmam onu haklı yapmaz tabi ki sadece ben verdiğim tepkiyle haklıyken haksız oldum.bence evlilikte tükürdüğünü yalamak diye bişey olmamalı sinirle öfkeyle söylenen şeylerden pişmansak tükürdüğümü yalamış olurum diye daha da mesafe konulmamalı.ha baştan öfkeyle kalkmamak lazım o ayrı bi konu tabi