eşimin bencilliği...

canım fazla takma...
bizim arabayıda eşim kullanıyor ama bizim sonuçta..hep fedakarlık yapıyoruzki..
bazı erkekler böyle işte..

Vallahi şu forumu okuyunca sizlerle gurur duydum.

Ne kadar sakin ne kadar olağan karşılıyorsunuz olanları.

Şu an düşünüyorumda, benim eşim benimde verdiğim parayla (ki vermesem de olur artık evlenmişiz senin benim mi var?) araba alacak ve ben bana bir gün verir misin dediğimde yok dolmuşla git dicek.

O arabayı alırım onun tepesine atarım görür arabayı marabayı.

Ortak olan birşey için neden ondan izin alıyorsunuz ki ya?

evlende görelim dermişim..:86::86::86:

evlende görelim dermişim..:86::86::86:

Kalkıpta evlenincede böyle olucam bilmemne deyip sallamak istemiyorum karşınızda tecrübelerinize güveniyorum büyük konuşmak salaklık olurr onunda farkındayım :)

Amaaaaaaaaaaaaaaaaa,

bazı konular var çemkirilir hatta kavga edilir ayrılınır bazı konular var eşşek gibi sessiz kalınır.

Sevgili evli kardeşlerim şimdi ben bu olayı şöyle yorumlarım doğru mudur?

Şimdi karı koca ilişkisi birbiriniz çok sevmek karşındakinin iyiliğini düşünmek demek değil midir? Sizin eşinize birşey olsa sizin olmuş gibi canınız yanmaz mı?

Peki ben bu fedakarlığı yapıp arabayı hergün ona veriyorsam ve yalnızca 1 güncük ondan arabayı istiyorsam ve o vermiyorsa dolmuşla git diyorsa, bu beni düşünmediğini anlamına gelmez mi?. Sıcak ağustos ayında güneş tepedeyken git başının çaresine bak diyorsa e bu evliliğinin önemine kutsallığına ters değil mi?

Yazık değil mi bana 1 güncük istemişim vermemiş ayıp değil mi? Demekki bu adam benden öte kendini düşünüyor demez miyim şimdi ben?

Valla kınamayın beni nolur Amacım akıl vermek o bunu yapamaz edemez demek değil. Aksine evlilikte kadınların çok çektiğini çoğu zaman haklı yerde susmak zorunda olduklarını bende biliyorum. Ama bu konuda beni düşünmüyorsa bu önemsiz midir? Ben o adamı alıp başımın tacı yapıp hergün işine gidip gelirken benzin parasının hesabını sormazsam ama o bi güncük bana vermezse burda sizcede sorun yok mu? :2:

Son düzenleme:

Canim anliyorum seni. ne kadar insanin gururu inciliyor kalbi kiriliyor. Ustelik altinlari satip altin parasiyla almisiniz. bir sure sonra niye istemedigini merak edicek, ve kirdigini dusuncek, ee o da haliyli insan sonucta vicdani vardir elbet.

benim esimde surekli soylerdi altinlari satip sana araba alalim diye, yok istemiyorum derdim ben. altinlari araba icin vermem (buyuk konusmayimda)

tam bir kozalak örneği :76: köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı diyen bir model.iste tatlım sende altınlarını takılarını geri madem vermiyorsa sana.saygısızlık ve terbiyesizlik yaptığı.her şekilde yüzüne vur altınların olmadan alamayacağını ezikle onuu haketmiş kızıdm bak şimdi!

Canim cok guzel yazmisin , dusuncelerinde iyi hos, bende senin gibi dusunuyorum, butun evli bayanlar senin gibi dusunuyordur eminim.... fakat evlenince durumlar degisiyor. insanlar bencillesiyor, ozellikle erkekler, uzmekmis kalbini kirmakmis umursamiyorlar.. oyuzden boyle sorunlar meydana geliyor zaten. Bunlar ufak tefek sorunlar, Allah kimseyi ailesiyle cocuklariyla annesiyle babasiyla imtihan etmesin...

canım bu konuyu burada düşüncelerini açıkça yazmaktan ve kadın haklarını savunan okadar arkadaş..gelip göz attıki yorum yazmadılar..
bu kadın erkek arasında olan garipliklerden biri
bu erkekler bazen çocuk gibi davranabiliyor..
inan sevgi ile hiç alakası olmayan bir konu..
öz veri fedakarlık diyorlar ya..
şimdi benim eşim bana arabayı vermez ama hamileyken yemek yaptı evi süpürdü sildi çamaşır astı topladsı ütülei normalde bunları yapan biri değil..

senin profilindeki o sinek ne oyle bende bilgisayarin ekranina sinek kondu sandim ay cok hos

belki benzin bitmesin diye vermiyodur , benim esimde bugün dedi bana arabanin anahtarini alicam senden ben dolduruyorm sen bitiriyosun yeter artik banada benzin kalsin diye :)) az para degil hani bi doldurmada 70 euro veriyosun .

Aksine bende hamileyken bir eşin karısına artı ilgi göstermesini çok saçma buluyorum

O size iyilik yapmıyor ki bebeğe birşey olmasın diye yapıyor bunu :44:

Aman valla ne bileyim zor konular bunlar sonuçta sizde yılların tecrübesi var kapıyorum ben çenemi sonra başıma falan gelir valla hiç çekemem

kimse yoktu hamilelik döneminde bana yardım edecek onda yaptıki,,evet haklısın beebek onunda sonuçta..

ama okadar bencil erkeklerde varki..

Şunları okudukça o kadar korkuyorum ki evlenmekten falan.

Şu an nişanlım süper bir insan. Yani beni kendinden hep önce düşünür. Elindeki son parayla bana birşeyler alır. Sırf bana hediyeler almak için işe girdi. Ailesine ezdirmez (buna çok bi güvenemiyorum )

Hatta bir çok erkek karısı araba kullanmasın derken o yarın bir gün bana birşey olur bak gel öğreteyim hem senin güzel kullanmandan ben gurur duyarım der

Ama annem dahil bütün kadınlar değişecek değişir göreceksin diyorlar. 10 Eylülde 7 sene oluyor. Değiştiği noktalar elbet var. Ama öyle aman aman şeyler değil. Ne diyeyim umarım Allah herkesin kalbine göre verir. :2:

vallahi arkadaşım daha yolun çok başındasın önünde yaşanacak çok şey var..hakında hayırlısı olsun..:18:

canim muhtemelen arabanizin yedek anahtari vardir
o arabayla ise gittikten sonra sende git arabayi al ve istedigin yere git hatta onun is cikisi arabayi geri götürme
eve geldiginde sana kizarsada arabanin sadece ona ait olmadigini sert bi dille belirt
hayret bisey ya sen altinini bozdur bitek adam arabayi sahiplensin ,sakin ezdirme kendini
öyle duygusal davranipta onun anlamasini bekleme ,anlasada ANLAMAZ isine gelmez cunku

bence bazı adamlar ne yaparsan yap anlamaz... bana araba alalım de. ben çok zorlanıyorum ihtiyacım var de. yada zehir arkadaşın dediğini yap.

Senin arabaya zarar vermenden mi korkuyor, gerekçesi nedir vermemek için?

Arabaya adım atmam demek çözüm değil, illaki bineceksin, eşin de biliyor bunu. Ayrıca seninde hakkın var arabada, enden binmeyecekmişsin..?

Eğer vukuatlı bir şöför değilsen, eşin arabayı vermek zorunda. Konuşarak anlaşacaksın, başka yolu yok. Veya gideceğin her yere taksiyle git mesela, masraf çıkart.Bir şekilde mantıklı olanın arabayı kullanman olduğuna ikna et.

yalvarıyosunda vermiyomu valla arkadaşım kusura bakma ama ben olsam bir daha asla o arabaya adımımı atmam ve napar eder kendime bi araba alırım. ne demek vermiyo ya sen onun eşisin hayat arkadaşıısın bi arabasını paylaşmıyosa senle:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…