canım fazla takma...benim zoruma giden onun arabası değil bizim arabamız o.ben o araba için altınlarımı verdim.şimdi bi tutturmuş benim arabam...
asla istemicem bidaha ama vayy benim karım arabayı istemiyor zorlanıyor diyebilecek kapasitedemi benim kocam artık çözemiyorum
evlende görelim dermişim..:86::86::86:Vallahi şu forumu okuyunca sizlerle gurur duydum.
Ne kadar sakin ne kadar olağan karşılıyorsunuz olanları.
Şu an düşünüyorumda, benim eşim benimde verdiğim parayla (ki vermesem de olur artık evlenmişiz senin benim mi var?) araba alacak ve ben bana bir gün verir misin dediğimde yok dolmuşla git dicek.
O arabayı alırım onun tepesine atarım görür arabayı marabayı.
Ortak olan birşey için neden ondan izin alıyorsunuz ki ya?
evlende görelim dermişim..:86::86::86:
benim zoruma giden onun arabası değil bizim arabamız o.ben o araba için altınlarımı verdim.şimdi bi tutturmuş benim arabam...
asla istemicem bidaha ama vayy benim karım arabayı istemiyor zorlanıyor diyebilecek kapasitedemi benim kocam artık çözemiyorum
Kalkıpta evlenincede böyle olucam bilmemne deyip sallamak istemiyorum karşınızda tecrübelerinize güveniyorum büyük konuşmak salaklık olurr onunda farkındayım :)
Amaaaaaaaaaaaaaaaaa,
bazı konular var çemkirilir hatta kavga edilir ayrılınır bazı konular var eşşek gibi sessiz kalınır.
Sevgili evli kardeşlerim şimdi ben bu olayı şöyle yorumlarım doğru mudur?
Şimdi karı koca ilişkisi birbiriniz çok sevmek karşındakinin iyiliğini düşünmek demek değil midir? Sizin eşinize birşey olsa sizin olmuş gibi canınız yanmaz mı?
Peki ben bu fedakarlığı yapıp arabayı hergün ona veriyorsam ve yalnızca 1 güncük ondan arabayı istiyorsam ve o vermiyorsa dolmuşla git diyorsa, bu beni düşünmediğini anlamına gelmez mi?. Sıcak ağustos ayında güneş tepedeyken git başının çaresine bak diyorsa e bu evliliğinin önemine kutsallığına ters değil mi?
Yazık değil mi bana 1 güncük istemişim vermemiş ayıp değil mi? Demekki bu adam benden öte kendini düşünüyor demez miyim şimdi ben?
Valla kınamayın beni nolurAmacım akıl vermek o bunu yapamaz edemez demek değil. Aksine evlilikte kadınların çok çektiğini çoğu zaman haklı yerde susmak zorunda olduklarını bende biliyorum. Ama bu konuda beni düşünmüyorsa bu önemsiz midir? Ben o adamı alıp başımın tacı yapıp hergün işine gidip gelirken benzin parasının hesabını sormazsam ama o bi güncük bana vermezse burda sizcede sorun yok mu? :2:
canım bu konuyu burada düşüncelerini açıkça yazmaktan ve kadın haklarını savunan okadar arkadaş..gelip göz attıki yorum yazmadılar..Kalkıpta evlenincede böyle olucam bilmemne deyip sallamak istemiyorum karşınızda tecrübelerinize güveniyorum büyük konuşmak salaklık olurr onunda farkındayım :)
Amaaaaaaaaaaaaaaaaa,
bazı konular var çemkirilir hatta kavga edilir ayrılınır bazı konular var eşşek gibi sessiz kalınır.
Sevgili evli kardeşlerim şimdi ben bu olayı şöyle yorumlarım doğru mudur?
Şimdi karı koca ilişkisi birbiriniz çok sevmek karşındakinin iyiliğini düşünmek demek değil midir? Sizin eşinize birşey olsa sizin olmuş gibi canınız yanmaz mı?
Peki ben bu fedakarlığı yapıp arabayı hergün ona veriyorsam ve yalnızca 1 güncük ondan arabayı istiyorsam ve o vermiyorsa dolmuşla git diyorsa, bu beni düşünmediğini anlamına gelmez mi?. Sıcak ağustos ayında güneş tepedeyken git başının çaresine bak diyorsa e bu evliliğinin önemine kutsallığına ters değil mi?
Yazık değil mi bana 1 güncük istemişim vermemiş ayıp değil mi? Demekki bu adam benden öte kendini düşünüyor demez miyim şimdi ben?
Valla kınamayın beni nolurAmacım akıl vermek o bunu yapamaz edemez demek değil. Aksine evlilikte kadınların çok çektiğini çoğu zaman haklı yerde susmak zorunda olduklarını bende biliyorum. Ama bu konuda beni düşünmüyorsa bu önemsiz midir? Ben o adamı alıp başımın tacı yapıp hergün işine gidip gelirken benzin parasının hesabını sormazsam ama o bi güncük bana vermezse burda sizcede sorun yok mu? :2:
tam bir kozalak örneği :76: köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı diyen bir model.iste tatlım sende altınlarını takılarını geri madem vermiyorsa sana.saygısızlık ve terbiyesizlik yaptığı.her şekilde yüzüne vur altınların olmadan alamayacağını ezikle onuuhaketmiş kızıdm bak şimdi!
kimse yoktu hamilelik döneminde bana yardım edecek onda yaptıki,,evet haklısın beebek onunda sonuçta..Aksine bende hamileyken bir eşin karısına artı ilgi göstermesini çok saçma buluyorum
O size iyilik yapmıyor ki bebeğe birşey olmasın diye yapıyor bunu :44:
Aman valla ne bileyim zor konular bunlar sonuçta sizde yılların tecrübesi var kapıyorum ben çenemi sonra başıma falan gelir valla hiç çekemem
vallahi arkadaşım daha yolun çok başındasın önünde yaşanacak çok şey var..hakında hayırlısı olsun..:18:Şunları okudukça o kadar korkuyorum ki evlenmekten falan.
Şu an nişanlım süper bir insan. Yani beni kendinden hep önce düşünür. Elindeki son parayla bana birşeyler alır. Sırf bana hediyeler almak için işe girdi. Ailesine ezdirmez (buna çok bi güvenemiyorum)
Hatta bir çok erkek karısı araba kullanmasın derken o yarın bir gün bana birşey olur bak gel öğreteyim hem senin güzel kullanmandan ben gurur duyarım der
Ama annem dahil bütün kadınlar değişecek değişir göreceksin diyorlar. 10 Eylülde 7 sene oluyor. Değiştiği noktalar elbet var. Ama öyle aman aman şeyler değil. Ne diyeyim umarım Allah herkesin kalbine göre verir. :2:
benim zoruma giden onun arabası değil bizim arabamız o.ben o araba için altınlarımı verdim.şimdi bi tutturmuş benim arabam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?