Eşimin benden öncesi

ireemmss

2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
91
28
38
Merhabalar. Bugün sosyal medyada bir işim vardı. Eşiminkinden baktım. Baktıkça eşimin biz tanışmadan 3 4 ay öncesindeki beğenilerine kadar gittim. Hep aşk şiirleri, unutamamakla ilgili şeyler beğenmiş. Neyse bizim tanıştığımız tarihe geldim. Tanıştıktan sonraya baktım yine aynı şeyler. Her sabah adınla uyanıyorum, hep aklımdasın, unutamıyorum, bir kere gözgöze gelsek gibi sözler beğenmiş. Şu an boğazım düğüm düğüm. Benimle başladığında unutamadığı biri olduğuna emin gibiyim. Biz başladıktan aylar sonra bile beğenmiş bu tür şeyler. Zaten bana aşık olduğunu hissedememiştim. Teselliye ihtiyacım var...

Geçmiş gitmiş işte unutmasa senle evlenmezdi boşa kendini uzme...

Kiyamam size :) cok tatli yazmissiniz teselliye ihtiyacim var diyerek. ^^
Belki ilk askidir. Bazi insanlar ilk ask uzerine melankolik davranmayi seviyorlar. Karşı taraf degil onemli olan da masum duygularina sesleniyorlar aslında. Benim esimde de var bu nispeten. Cocuklugunu lise yillarını hatirliyor falan.
Inanin dert etmeyin keyfinize bakin. Hayati zindan etmeyin kendinize.

Hanımefendi üzülmenizi istemem ama zaten beni sevdiğini hissetmiyordum yazmışsınız
Yani sizi sevmeyen biriyle evlenmeyi baştan kabul etmişsiniz
Adamın sizi kandırdığını vs zannetmiyorum, kimse kimseyi kandırmıyor insan kendini kandırıyor

Şarkı bile dinlemez

Şarkı dinlemiyor olması şiir sevmiyeceği anlamına gelmez. Siz gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. Ben de bazen böyle şiirler beğenebiliyorum sosyal medyada, ama illa birini hatırlamak için değil. Geçmişe bakarsanız önünüzü göremezsiniz. Siz şuan evlisiniz ve sizin için önemli olan bundan sonrası olmalı. Böyle boş şeyler için üzmeye değmez kendinizi..

Hanımefendi üzülmenizi istemem ama zaten beni sevdiğini hissetmiyordum yazmışsınız
Yani sizi sevmeyen biriyle evlenmeyi baştan kabul etmişsiniz
Adamın sizi kandırdığını vs zannetmiyorum, kimse kimseyi kandırmıyor insan kendini kandırıyor
Kandırdı demedim ki zaten. Ben onu sevdim ama. Aklımda kimse olmayarak devam ettim...
Kiyamam size :) cok tatli yazmissiniz teselliye ihtiyacim var diyerek. ^^
Belki ilk askidir. Bazi insanlar ilk ask uzerine melankolik davranmayi seviyorlar. Karşı taraf degil onemli olan da masum duygularina sesleniyorlar aslında. Benim esimde de var bu nispeten. Cocuklugunu lise yillarını hatirliyor falan.
Inanin dert etmeyin keyfinize bakin. Hayati zindan etmeyin kendinize.
İlk aşkı olmadığına eminim...

Şarkı dinlemiyor olması şiir sevmiyeceği anlamına gelmez. Siz gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. Ben de bazen böyle şiirler beğenebiliyorum sosyal medyada, ama illa birini hatırlamak için değil. Geçmişe bakarsanız önünüzü göremezsiniz. Siz şuan evlisiniz ve sizin için önemli olan bundan sonrası olmalı. Böyle boş şeyler için üzmeye değmez kendinizi..
Peki şiir seviyorsa şu an neden beğenmiyor ?

Kandırdı demedim ki zaten. Ben onu sevdim ama. Aklımda kimse olmayarak devam ettim...

İlk aşkı olmadığına eminim...
İlk aşkı olsanız ne degisecekti Allah aşkına. Ben eşimin bilmm kaçıncı askiyim..ne yapayım.. haticeye değil neticeye bakmak lazım...:KK36:

Bunda hicbir sey yok bence ya. Bazen insanlar okumadan bile begeni yapabiliyor . Benim esim de oyle. Bazen denk geliyorum o zaman derim. Allah aşkına su begendigin seylere bak millet ne dusunecek diye. Haberim bile yok diyor. Rasgele begeniyor karsisina cikan seyi aliskanlik gibi düşün.

İlk aşkı olsanız ne degisecekti Allah aşkına. Ben eşimin bilmm kaçıncı askiyim..ne yapayım.. haticeye değil neticeye bakmak lazım...:KK36:
Benim için de ilk aşkı olmak önemli değil ki. Yanımdayken aklında başkasının olmaması yeterliydi...

Bunda hicbir sey yok bence ya. Bazen insanlar okumadan bile begeni yapabiliyor . Benim esim de oyle. Bazen denk geliyorum o zaman derim. Allah aşkına su begendigin seylere bak millet ne dusunecek diye. Haberim bile yok diyor. Rasgele begeniyor karsisina cikan seyi aliskanlik gibi düşün.
Eşim her şeyi beğenmez ki. Hep ilgi alanlarındaki paylaşımları beğenir. Futbol gibi mesela. Şu an tutup da aşk sözü beğenmiyor. O zaman neden beğendiği üzüyor beni.

Back
X