Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detayını sormadım ama kız hayal kırıklıgına ugratmış işte. Beğendiği sözlerden unutamadığını düşündüm ben.
Şüphesi bile huzursuz ediyor insanı.Canim sen çık bir hava al. Havalar güzelleşti bahar geldi.
Kafa dagit, kendini doldurma.
Yine takip edersin güven demiyorum ama birsey olacağı varsa bir yerden patlak verir.
Düşünüp düşünüp üzülmen suan icin cok gereksiz.
Bana hiç böyle sözler söylemedi. Çok kıskanıyorum. İlla terkedilince mi geliyor erkeklerin aklına aşık oldukları?
Ona söylemem zaten bunu. Evet unutamadım diyecek hali yok. Üstüne de hatırlatmış olurum.Unutamamıştır olabilir bu şekilde evlenen çok erkek var açıkçası ne yazık ki bizim gibi değiller bu konuda diyeceğim ama sevgisini hissetmeden evlenmişsiniz siz de onu da diyemiyorum :) Ama evlisiniz aradan zaman da geçmiş çok üstüne gidip hatırlatmanın alemi yok yeniden,unutun
Merhabalar. Bugün sosyal medyada bir işim vardı. Eşiminkinden baktım. Baktıkça eşimin biz tanışmadan 3 4 ay öncesindeki beğenilerine kadar gittim. Hep aşk şiirleri, unutamamakla ilgili şeyler beğenmiş. Neyse bizim tanıştığımız tarihe geldim. Tanıştıktan sonraya baktım yine aynı şeyler. Her sabah adınla uyanıyorum, hep aklımdasın, unutamıyorum, bir kere gözgöze gelsek gibi sözler beğenmiş. Şu an boğazım düğüm düğüm. Benimle başladığında unutamadığı biri olduğuna emin gibiyim. Biz başladıktan aylar sonra bile beğenmiş bu tür şeyler. Zaten bana aşık olduğunu hissedememiştim. Teselliye ihtiyacım var...
Peki şiir seviyorsa şu an neden beğenmiyor ?