• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden öncesi

Bana hiç böyle sözler söylemedi. Çok kıskanıyorum. İlla terkedilince mi geliyor erkeklerin aklına aşık oldukları?

Detayını sormadım ama kız hayal kırıklıgına ugratmış işte. Beğendiği sözlerden unutamadığını düşündüm ben.

Canim sen çık bir hava al. Havalar güzelleşti bahar geldi.
Kafa dagit, kendini doldurma.
Yine takip edersin güven demiyorum ama birsey olacağı varsa bir yerden patlak verir.
Düşünüp düşünüp üzülmen suan icin cok gereksiz.

Canim sen çık bir hava al. Havalar güzelleşti bahar geldi.
Kafa dagit, kendini doldurma.
Yine takip edersin güven demiyorum ama birsey olacağı varsa bir yerden patlak verir.
Düşünüp düşünüp üzülmen suan icin cok gereksiz.
Şüphesi bile huzursuz ediyor insanı.

Unutamamıştır olabilir bu şekilde evlenen çok erkek var açıkçası ne yazık ki bizim gibi değiller bu konuda diyeceğim ama sevgisini hissetmeden evlenmişsiniz siz de onu da diyemiyorum :) Ama evlisiniz aradan zaman da geçmiş çok üstüne gidip hatırlatmanın alemi yok yeniden,unutun

Bana hiç böyle sözler söylemedi. Çok kıskanıyorum. İlla terkedilince mi geliyor erkeklerin aklına aşık oldukları?

Evet genelde kaybedince, sevdikleri akıllarına geliyor.
Sonra gelsin o beklenilen güzel sözler, sürprizler .
Ama kisa süreli de olabilir . Affedince yada bir sure sonra eski hale devam.

Unutamamıştır olabilir bu şekilde evlenen çok erkek var açıkçası ne yazık ki bizim gibi değiller bu konuda diyeceğim ama sevgisini hissetmeden evlenmişsiniz siz de onu da diyemiyorum :) Ama evlisiniz aradan zaman da geçmiş çok üstüne gidip hatırlatmanın alemi yok yeniden,unutun
Ona söylemem zaten bunu. Evet unutamadım diyecek hali yok. Üstüne de hatırlatmış olurum.

"Aa hiç olurmu şekerim kocan sana sırılsıklam aşık" yazsak istediğiniz teselliyi sağlamış olur muyuz?

Kocanız birini sizden daha çok sevmiş olabilir..bunu kabullenemiyor olmanız eşinizin sorunu değil..

Ciddi sorunları olmayanlar, kendilerine yoktan sorun çıkarıyorlar enteresan !

Merhabalar. Bugün sosyal medyada bir işim vardı. Eşiminkinden baktım. Baktıkça eşimin biz tanışmadan 3 4 ay öncesindeki beğenilerine kadar gittim. Hep aşk şiirleri, unutamamakla ilgili şeyler beğenmiş. Neyse bizim tanıştığımız tarihe geldim. Tanıştıktan sonraya baktım yine aynı şeyler. Her sabah adınla uyanıyorum, hep aklımdasın, unutamıyorum, bir kere gözgöze gelsek gibi sözler beğenmiş. Şu an boğazım düğüm düğüm. Benimle başladığında unutamadığı biri olduğuna emin gibiyim. Biz başladıktan aylar sonra bile beğenmiş bu tür şeyler. Zaten bana aşık olduğunu hissedememiştim. Teselliye ihtiyacım var...

evlenmek için aşk şartı aranmıyor konuşup anlaşıp evleniyor insanlar geçmişi kurcalamamak lazım canın acıyabilir. unutamamıs olabılır. hiç bilmemek bilip üzülmekten iyidir. kurcalamayın bence..

Demek ki, adam şiir seviyo. Orda ne var ki, illa kendinizi uzecek bişey bulacaksiniz. Boşuna kendinizi uzuyosunuz. 3-5 gunluk dunya, boyle kucuk seyler icin kendinizi uzmeye degermi? ...

Boş yere üzülmeyin.
Adamın sizi sevmediğini biliyormuşsunuz hoş bunu bile bile ne diye evlendiniz anlayamadım.
Ben seviyordum ama cevabı hoş ve yeterli bir cevap değil o zaman işte böyle vah eşim bunu beğenmiş şunu beğenmiş dersiniz işte...

Peki şiir seviyorsa şu an neden beğenmiyor ?

Eskiden beğendiğim şeyleri, bugün ben de beğenmiyorum, ne var ki bunda... Kendinizi bu şekilde saplantılı hale getirirseniz asla mutlu olamazsınız. Eşinizin her yaptığına anlam yüklemeye çalışmayın bence, gereksiz şeylere takılı kalmak insanı huzursuz eder sadece.

sor bence ondan başkası süphenızı gıdermeyecek. gun gectıkçe kendını daha çok doldurursun ve sonuçları daha kotu olur. o yuzden sıcağında sor eşine.gonul bağı çok onemlı.yoksa zından olur

yeni ayrılmışlardır belki ilk başlarda öyle şeyler hissetmiştir ama evliliğiniz şuan iyi gidiyorsa neden kafanıza taktınız ki?

Bir sey diyemedim. Once eskiyi unutup yola oyle devam etmek lazim. Herkes eski sevgilisini hatirlar, bazen dusunur muhasebe yapar. Bence yapmayan yok gibidir. Ama unutmasa da sizinle evlenir miydi? hangimizin sosyal medyasinda o kadar gecmise gitsek isin icinden cikamayiz...

Evhamlı mısınız ? Ne var bunda bende beğendiğim şiirleri paylaşırım ki çoğu özlem üzerine olan şiirlerdir. Eşim de beğendi yapar. Biraz büyüyün allahaşkına .Ergenler gibi sıyrılın bu komplekslerden. Benim eşimin beğendiği bir kadın sanatçı var tv de gördüğü zaman sadece ona odaklanır dünyadan kopar o derece .bende onun ona odaklanmasına odaklanırım çok sevimli oluyor. :)

sızı sevmedıgınızı dusundugunuz adamla evlenıp sonra herseyını kurcalamak da neyın nesı acaba

Ben gencken, sevgilim yokken aşk şiirleri yazardım, aşk şiirleri okurdum. Sonra da annem bulmasın diye saklardım. Sevgilim yok kafamdan atıyorum desem inanmaz didik didik eder çünkü :) Her şeye anlam yüklemeyin, geçmişte hepimiz birilerine ilgi duyduk, uzulduk, acı cektik, sonra geçti gitti, yeni insanlarla tanıştık. Normal seyler bunlar. Kendinize eziyet etmeyin.

Eşinizin sizi sevmediğine sosyal medyada beğendikleriyle mi karar veriyorsunuz?

Back
X