• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden öncesi

Merhabalar. Bugün sosyal medyada bir işim vardı. Eşiminkinden baktım. Baktıkça eşimin biz tanışmadan 3 4 ay öncesindeki beğenilerine kadar gittim. Hep aşk şiirleri, unutamamakla ilgili şeyler beğenmiş. Neyse bizim tanıştığımız tarihe geldim. Tanıştıktan sonraya baktım yine aynı şeyler. Her sabah adınla uyanıyorum, hep aklımdasın, unutamıyorum, bir kere gözgöze gelsek gibi sözler beğenmiş. Şu an boğazım düğüm düğüm. Benimle başladığında unutamadığı biri olduğuna emin gibiyim. Biz başladıktan aylar sonra bile beğenmiş bu tür şeyler. Zaten bana aşık olduğunu hissedememiştim. Teselliye ihtiyacım var...
Şuanki tavırları önemli size karşı, aşık değilse yapacak pek bir şey Yok açıkçası

bende eşimin geçmişine aşırı takıntılıydım başta.didik didik ettim.sorguladım ne konustunuz nasıl konustunuz oooo neler neler burnundan getirdim açıkcası.ama şimdi yavaş yavaş sindiriyorum.size tek tavsiyem takılmayın hayat size de eşinize de zehir oluyor.

Bence bu kadar kurcalamayin hicbirseyi uzulen siz olursunuz. Bazi seyler gozardi edilince guzel.

Back
X