- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Arkadaş ilişkileri ile ilgili. Ben hasta olup rapor alınca geçmiş olsun diye mesaj atarlar. Ben de dün rapor almış bir arkadaşa attım naptın geçmiş olsun diye. Kendisi evli ben de evliyim. Eşi beni arayıp sanane benim kocamın sağlığından dese. Ne saçmalıyorsun benden 5 yaş küçük birinden bahsediyoruz. Kardeşim gibi gördüğüm derim ben de ona. Allah'tan eşini de tanıyorum arkadaşlarımın da böyle bir şeyle karşılaşmadım henüz.
Konu sahibi İsmail kombi patladı dışında mesja yok muydu
Gel de anlat bi zahmet
Millet birbirine düştü
Hakaretleri bende doğru bulmuyorum ancak kızı da pek masum bulamadım
Türk filmlerindeki köyden gelen Ayşecik bile zamanla gözünü açıyo, bu yıl olmuş 2014 hala mı açamamış kimin ne niyetle yaklaştığını kestiremiyo.
Konu sahibi İsmail kombi patladı dışında mesja yok muydu
Gel de anlat bi zahmet
Millet birbirine düştü
Hakaretleri bende doğru bulmuyorum ancak kızı da pek masum bulamadım
Türk filmlerindeki köyden gelen Ayşecik bile zamanla gözünü açıyo, bu yıl olmuş 2014 hala mı açamamış kimin ne niyetle yaklaştığını kestiremiyo.
ben de sana bir olay anlatayım işe yeni başlamışım yaş 21 ben bekarım, işten tanıdığım bir arkadaş var benden 10 yaş büyük iş ile ilgili ertesi gün yapacağımız birşey var bende bunu sormak için akşam 8de aradım . bu adam da benim üniversiteden tanıdığım bir kızla evli, kız benden biriki yaş büyük yeni bebekleri vardı o zaman.adamla ilgili en ufak bir kötü niyet yok aklımda da kalbimdede umrumda değil. neyse bu salak herif bana geldi dedi ki geçen gün eşimle kavga ettik , nedenn dedim bana neden anlattığınıda anlamaya çalışıyorum ,yaş 21 dünyadan haberim yok.'işte sen aradın ya akşam çok sinirlendi bütün akşam ağladı kavga ettik dedi !! ben şoka girdim 'ama beni tanıyor neden böyle yaptı ki' dedim o da dedi ki 'işte seni tanıyor güzel olduğunu da biliyor o yüzden' dedi ve 'zaten aramız iyi değil vsvsvs' gibi konuşmaya devam edince adamı kovdum ofisten. ve o kadar ağladım ki benim salaklığım yüzünden ağlamış üzülmüş kız , akşamın 8inde evli bir adamı aradım karısı yeni doğum yapmış beni yanlış anladı ve demekki kadında adamın dışarıya açık olduğundan şüphelenmiş ki kadın dolmuş ben arayıncada patladı. işte bu bana ders oldu benim yüzümden o kızın üzülmesi bana çok koydu bir daha evli bekar kimseyi çok acil birşey olmazsa aramadım. herkese de derim beni de akşam aramayın bakmam telinize derim.
hakikaten..sadece birkaç ağlayan smile koyuyor gidiyor..ayrıntı yok..ne oldu..ne dedi..konu şaka gibi.:26::26:
Ya aslında varya iki mesaj atıp gidene cevap vermemek lazım
Birazda İsmail düşünsün
Bir kere kız senin yüzünden ağlamamış canım. Eşinin mayası bozuksa sen olmazsın yarın başka bir şey çıkar. Yani burda en son suçlanacak kişi sensin. Bir iki örnek var diye evli insanların akşam aranmaması ile ilgili kural çıkarmak yanlış bence. Herkes mi sapık, herkes mi niyeti bozmuş. Bu iş yerinde yasak aşk yaşıyan bir çift duyunca, iş yerinde hiç bir kadınla onuşmayacaksın. Bayan iş arkadaşın olamaz merhaba-merhaba o kadar diye terör estirmeye benzer. Estiren var mı var. Sağlıklı mı? Üzgünüm değil. Bir insanın hayatındaki her adımı kontrol edemeyiz. Günün sonunda ona güvenmemiz gerekiyor.
Ben konu sahibinden cevap bekliyorum
Bi konu açıldıysa tüm detaylar verilmeli
Burda iki cümle ile ve tahminlerle karşılıklı atışmaktansa, daha belirgin şeyler yazmalı bize ki ona göre yorum yapalım
İsmail'in mesleği ne mesela
Kombiciyse problem yok
pardon da bu yorum gerçek mi?
büyütme, örtbas et, tribe girme..
oldu olacak alnına bir öpücük kondurup, aslanım diye başını göğsüne yaslasın.
malum böyle 2 karıyı beraber yürüten erkek herkese nasip olmaz..
Benim için apartman ya da bir forum farketmez. İnsan insandır. Ben hiç kimseye bir şey demem sadece Allah kalbine göre versin derim.
gerçek gerçek hiç şaşırmayın,
hepiniz elinizde kılıçlar savaş narası atıyorsunuz, böyle bir durumla karşılaşan her kadın çekip gitmesi gerektiğini bilir, bilmese dahi içgüdüsel davranır.
peki bu arkadaşımız sormuş ne yapayim diye demek ki gitmek, bitirmek harici her türlü yoruma açık.
çek git demesi kolay, belki durumu yok, belki çaresiz belki de aile yapısı müsait değil
hem niye gidiyor, pardon da sanki sizlerin hiç başına gelmiyor ya da gelmeyecek.
olan olmuş, adam yapmış duygusal değil diyerek de sakinleştirmeye çalışmış
bekara karı boşamak kolay gelir, hepimiz bekarmış gibi davranmayalım.
vahh yavrum kullanmak istemiş olmamış mı? hevesi kursağında kalmıştır şimdi tüh yazık
Bu ne demek şimdi, bizim için de öyle insan insandır da dinimizde bile gıybet çok büyük bir günahken açıktan günah işleyenin gıybeti yapılabilir. Çok saçma yaklaşıyorsunuz konuya.
belki durumu var, belki çaresi var, belki aile yapısı müsait...
belkilerle konuşuyorsak bu yazdıklarımı da göz önünde bulundurmanız gerekiyor..
başıma gelmedi, ama gelmeyecek diye bir şey yok. emin ol öyle bir durumda o telefonu adamın boğazına tıkar kapı dışarı ederim. gerçekten bak..
evliliğin olmazsa olmazları vardır. bunlardan biri ve en önemlisi sadakattir. hiç duydun mu bu kelimeyi?
ben evde çocuk bakarken, yemek yaparken, eşimi beklerken, başkasıyla yatmış adamı, başkasını öpmüş sarmış, seni seviyorum diyen adamı koca diye koynuma almam ben.. ha sen alırsın. bu beni alakadar etmez. ben almam alana da mani olmam.. devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?