eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

ayrıca mesajlar çok samimi yaa bana mı öyle geliyor, ben evli bir kadın olarak bi adam bana 'evin anahtarını bulmaıyorum?' diye mesaj atsa içeriğinde gel sevişelim demiyor diye masum mu olacak!!!!!!!! benim koca demez mi elin herifinin evinin anahtarından sana ne diyeee!!!!!!!! ne demek kombi patlamış adama neeeeee!!! 9aylık bebeğiyle şu kızcağıza çok üzüldüm ben allah ıslah etsin yaa

İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----

Çok merak ettim acaba yanlış mı hatırlıyorum diye aradım buldum konu sahibinin mesajını. Burdaki bir cümleden kızın adamı eve çağırdığını nerden çıkarabildiniz. Hayalgücünüzü takdir ediyorum. Ve dediğim gibi Allah herkesin kalbine göre versin. Bir hikaye var ne kadar doğru bilmiyorum ama ne demek istediğimi daha iyi anlatacaktır belki:

Bir gün 3.Murat bir rüya görür....Rüyanın etkisiyle fırlar , kalkar yatağından....Odasından ayrıldığında yanındaki tüm devlet adamlarını yanına çağırtır.... Hepsine derviş yani sivil kıyafetler giymesini ve biraz dışarı çıkıp halkın ne yaptığını ne ettiğini hep beraber gözlemleyeceklerini söyler.....Tabi bu sırada bu asker ve devlet adamlarına rüyasında neler gördüğünü söylemez.....
Neyse tam kadro, aralarında mesafe çıkarlar karışırlar halkın arasına....Devlet adamları padişahın arkasından giderlerken bakarlar ki sanki padişah bir sokak bir yol arıyor.....Tabi padişahtan çekindikleri için soramazlar....
Az giderler, uz giderler, çevrelerine baka belleye ordan burdan giderler....Padişahta öndedir elbet.....
Sonunda bakar ki padişah yolun tam ortasında bir ceset .......Şaşırıp kalır....Ne kerametse ordan geçenlerde cesedi tınlamadan yola devam ederler.....Padişah dayanamaz içlerinden birine sorar...:
---Beyler bu ceset niçin burda durur...Yıkayıp, namazını kılıp gömsenize!...
İçlerinden birini çağrır...Yardm etmesini söyler ...Fakat adam, normal vatandaş kılığına giren padişaha...:
---Beyim bırak onu yatsın...Sen bilmezsin onu...Onu ne zaman görsem elinde birsürü içki şişesiyle evine giderdi...Ondan hayır mı beklenir , der....
Padişah başkasını çağrır o da:
---Bırak onu kardeşim bırak....Sana birşey söyliyeyim...Ben onu ne zaman görsem, evine hep kötü kadınları alırdı, bırak.., der...
Padişah dayanamaz yine birini çağrır ,tabi ki iyice şaşkına dönmüştür...Çağırdığı kişi:
---Yaa bırak onu be ağam... Ben onu bir kez olsun camide görmedim ..,der....
Padişah sinirlenir ....Yanındaki büyük devlet adamlarından aldığı tepkiye rağmen ceseti sırtlar camiye götürür....Onu orda yıkarlar, kefenlerler....Musalla taşının üstüne koyarlar ...Beklerlerken devlet adamlarından biri:
---Padişahım hele bi sorup soruşturalım akrabası var mıdır , kimin nesidir...; der...
Padişah bunu olumlu karşılar ve kendisinin akrabalarını aramasına gideceğini söyler...
Aradan bir müddet adamın karısının olduğunu duyar ve evine gider....Kapıyı çalar, karısına bütün bu olayları anlatır ....Eşi buna çok üzülür...Padişahı oturtarak ona bazı şeyler anlatacağını söyler....Anlatmaya başlar....:
---Ağam konu bildiğin gibi değil....Aslında o ALLAH'ın iyi kullarından biri....O giderdi içki içen evine içki götüren kimselerin içkilerini fazlasıyla parasını vererek alır ve hepsini tuvalete dökerdi ki müslüman kardeşlerinden biri içki içmesin.....O giderdi uyarmama rağmen kötü kadınları eve alır parasını verir, onlara yaptıkları işin kötü olduğunu ve bazı dini hikayeleri anlatırdı ki......O buradaki camilere pek gitmez ve bana hep ''Ben öyle bir imamın arkasında namaz kılmalıyım ki KABE gözümün önüne gelsin''...derdi ve hep uzak uzak camilere bu yüzden giderdi....
---Bende ona : Yaa bak bey sen böyle yapıyorsun ama senin mezarını bile taşımaycaklar dediğim de o bana hep:
---PADİŞAH NE GÜNE DURUYOR ..;derdi....der...
Bunu duyan padişah bundan çok etkilenir ve cenazesini bizzat kaldırarak şanlı bir cenaze namazı kılarlar...Rahmet ile o kişi ALLAH'ın huzuruna gönderilir....

Kardeeeşşş keşke herkes senin gibi iyi niyetli olsa. Allah seni kötülerin şerrinden korusun; zira farkedemezsin sen sana yapılan kötülüğü de. Bu adam evli ve çocuklu. O kız yalnız yaşıyor. Abi dendiği iddia ediliyor; fakat mesajda İsmail evi su bastı kombi patladı diyor. Madem çağırmıyor neden bilgi veriyor evi su bastığı konusunda? Gerçekten farkedememenize o kadar şaşırıyorum ki şu an. Adam zaten itiraf etmiş.

çok kötü bi durum çok üzüldüm gerçekten.böyle bi şey affedilemez belki ama sizin daha çok küçük bi oğlunuz var.burda ayrılın demek bana göre samimi değil.ayrıldınız diyelim onu tek başına büyütebilecek misiniz kendinize güveniyor musunuz önce bunu düşünün.burda kimse sizin maddi durumunuzun nasıl olduğunu bilmez.eğer yok eşim çok pişman bir daha aynı hatayı yapmaz diyorsanız bi şans daha verin.kaynanama söylesem mi demişsiniz eğer kaynananızın ağzı sıkıysa bunu paylaşın derim bi anne olarak oğluna akıl verir en azından ve size destek olacağını düşünüyorum.bu öyle küçük bi konu değil.umarım annesi aklı başında bi insandır da oğluna doğru yolu gösterir.

çok masumsun inşallah öylede kalırsın sana direkt şunu söyleyeyim o kız adam evli diye işveli cilveli mesajlar atmıyor mesaj okunma ihtimaline karşıı bu mesajlarda hiç masum değill

Bakın gerçekten sevgi pıtırcığı bir insan değilim. Ya da bir polyanna. Her şeyde bir iyilik görelim insanı değilim yani. Ama öncelikle ikili ilişkilerde 3. kişilerin suçlanması bana kolaya kaçmak gelir. Bunu zamanında başka bir kadın için 3,5 yıllık evliliğe giden bir ilişkimde terkedilmiş biri olarak söylüyorum. İkincisi ben kızı da çok masum bulmuyorum demek başka ağır hakaret etmek başka.Bir insana o kelimeleri uygun görmek için cidden gözle görmek şahit olmak gerekir bence.

Çok güzel bir hikaye arkadaşım,
Yalnız şu var İsmail niyetini itiraf etmiş, faydalanmak istediğini belirtmiş,
Kız masum desek bile, evli adama mesaj atmaya ne gerek var, ilişkiyi mesajlaşma noktasına getirmeye
Çoğumuz çalışan insanlarız , evli erkekle mesajlaşmayı kaç kişi düşünür ki?

boşan ya da boşanma demem hele ki çocuk varken..

ama kocana ona macbur olduğunu asla hissettirme.. gerektiğinde ceketimi alır çıkarım izlenimi yarat !

Bakın bana kıza yapmadığına dair kefil olur musun derseniz olamam. Olay hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Kızı tanımıyorum. Yapmadı diyemem. Ama yaptın da diyemem. Ve yaptığı halde yapmadı demek en fazla yalan olur, yapmadığı halde yaptı demek ise iftira. Hangisi daha ağır sizce.

Canım burası umuma açık bi yer, bahsedilen kişi komşumun kızı Serpil olsa dediğin geçerli; ama burada anlatılana göre yorum yapıyoruz bu iftiraya girmez. Bekar bir kızın bir erkeğe üstelik te evli bir erkeğe mesaj göndermesi çok yanlış. Açık ve net ortada herşey. Bir kadının iş arkadaşı olan bir erkekle bu denli yakınlaşması hiç hayra alamet değil.

Arkadaş ilişkileri ile ilgili. Ben hasta olup rapor alınca geçmiş olsun diye mesaj atarlar. Ben de dün rapor almış bir arkadaşa attım naptın geçmiş olsun diye. Kendisi evli ben de evliyim. Eşi beni arayıp sanane benim kocamın sağlığından dese. Ne saçmalıyorsun benden 5 yaş küçük birinden bahsediyoruz. Kardeşim gibi gördüğüm derim ben de ona. Allah'tan eşini de tanıyorum arkadaşlarımın da böyle bir şeyle karşılaşmadım henüz.

Benim için apartman ya da bir forum farketmez. İnsan insandır. Ben hiç kimseye bir şey demem sadece Allah kalbine göre versin derim.

Normal bir durumda söylediklerinin hepsine katılıyorum ,
Amabu durumda , bir kadın kendinden faydalanmak niyetinde olan bir kişinin halinden, tavrından,
Niyetinin , yaklaşımının farklı olduğunu anlar ve prim vermez diye düşünüyorum.
Kadın kendine arkadaşlık dışı niyetle yaklaşanı farkeder.
Mesajlaşıyor, mesafe koymuyorsa oda cesaretlendiriyor demektir.
Ya bu kız çok saf, yada farkında değil diyelim , diyelim mi ?
Ben bu konuda masumiyete inanmıyorum açıkçası

hem sebep ne olursa olsun, ister aşna fişna ister gerçekten tamirat...
genç bir hanım nikah düşen genç bir erkeği evine nasıl çağırır??
kessinlikle iki taraf da masum değil

Benim için apartman ya da bir forum farketmez. İnsan insandır. Ben hiç kimseye bir şey demem sadece Allah kalbine göre versin derim.

valla cennete gidersin sen bu kafayla. takdir ettim ben hep olayların en kötüsünü düşünürüm insanlarda birşey yapınca hep kötüye yorarım genelde de doğru çıkar. senin tavrın çok doğru ama benim asla uygulayamayacağım birşey. haa ayrıca bence kız adiiii ismailde hem adi hem salak, bak kendime engel olamıyorum.evli insanlar akşamları mesajlaşşşşmazzzz... birinin ölmesi lazım yani belki o zaman

Son düzenleme:

Bakın kızı masum bulmazsınız saygı duyarım. Bir fikirdir. Bir yorumdur. Ama küçük ya da büyük gerçek olamama durumu vardır. Kızı masum bulmamak ile kıza k.vaşe, a.ifte demek arasında fark var. Yollu diyenlere bile bir derece de (o da çirkin) ağır hakaret için ispat gerekmez mi?

Konu sahibinin eşi hakkında benim içimden geçenleri bilseniz. Buraya yazsam kesin ban yerim. Ama orda adam artık niyetini söylemiş. Faydalanacaktım demiş. İşim kötüsü yurtta yetiştiğini falan bu konuda neden söylemiş onu bilemedim ben. O kadar acı ki? Yurtta yetişmiş kızlara bakış açısını duyardım da burda örneğini görmek incitti beni.

Bu konuda katılıyorum , tahminimizi söyleriz, fikrim bu yönde , yanılıyorda olabiliriz.
Başka detay verilmedi, veriler beni bu yönde düşündürdü. Arkasında dururum ama yanılma payı bırakırım arkadaşım.
Hakaret kısmına gelince, onu savunmak , yada arkasında durmak söyleyene düşer.

canım sen çalışıyor musun?
eşin hangi kafayı yaşıyor merak ettim
kaç yaşında birde 15 falan mı?
bide açık açık söylüyo da merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…