Çocugnun annesi diye karılıktan feragat mı ediliyo? Ay bu erkeklere akıl sır ermez belkide vücudumuz şekil değiştirince ister istemez öyle görüyolar bizi uzaklaşıyolar anlamadım valla hamileyken dikkat etmek lazım ne kadar anne olsakta karısı oldgmuzu unutturmamalıyızevet o da var.
benim bi tanıdığım vardı kocası bütün hamileliği boyunca ve doğumdan 6 ay sonra yaklaşık bir buçuk sene kadar bi süre ilişkiye girmek istemedi.hamilelikten önce de çok aktif bi cinsel hayatları varmış.kız anlatıyodu artık evde kovalıyorum kaçıyo resmen diyodu ve neden istemediğini de anlatmıyodu eşi.en son ortaya çıktı ki eşi onu artık çocuğunun annesi olarak gördüğünden ilişkiye girmekten utanıyormuş ve bi şekilde soğumuş.
kız anlatırken ağlıyodu valla ve
erkekler tuhaf yaratıklar
Vallaa ne diyeceğimi bilemedim. Ahlaklı adammış. İnsan çocuğunun annesini s...r mi hiç..
bize komik geliyo ama onlar hamilelikte ve sonrasında bu konuda gerçekten bi bocalama yaşıyolar.
anne olan biriyle seks düşünülemezmiş gibi bir şey oluşuyor kafalarında.
yakıştıramıyolar heralde bi kaç yerde de okumuştum.
Çocugnun annesi diye karılıktan feragat mı ediliyo? Ay bu erkeklere akıl sır ermez belkide vücudumuz şekil değiştirince ister istemez öyle görüyolar bizi uzaklaşıyolar anlamadım valla hamileyken dikkat etmek lazım ne kadar anne olsakta karısı oldgmuzu unutturmamalıyız
bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
amaan konu sahibi ben bıktım valla bu konulardan nasıl bir duygu durumu ise senin boşanmayacağın 1000km öteden belli ne diye kocanın dolaptaki telini kurcalıyorsun ayrıca ismail ile kimsesiz aşifte her haltı yedi ben sana söylüyorum kocan kızın evine gitti geldi artık neler yaptığı ortada ama adam evli o kızda ismaille gönül eğlendirdi şimdi ismail bir salak belli başka bir salak daha bulmuş ona da dünyanın en masum kızı olarak kendini tanıtıp nişanlanıcak tabii sana boşanma diye yalvarır, sen boşanırsan bu olay ayyuka çıkarsa kendi adıda kirlenicek ve salak ismail yüzünden güzelim kısmetinden olacak kız. sen de boşanmayacaksın daha kurdalayıpta olayı karıştırma. haa unutma ismail salak bir daha yapacak ve bir daha yakalanıcak sen çok üsteleme barii
Kız evli olduğunu bilmiyormuymuş eşinizin, birde nişanlıymış. Allah ıslah etsin ikisinide.bizim 9 aylık bi oğlumuz var eşim uzun zamandır benden çok uzaktı bişeyler anlıyodum ama hiç konduramıyodum ona dün gece dolabın içinde bişelere bakıyodu ben gelince tedirgin oldu kapattı hemen bende o çıkar çıkmaz telefonu buldum dolapta iş yerinden bi kız mesajlaşıyolarmış tartıştık baya sabaha kadar ağladım sabah kızın numarasını buldum aradım bi şekilde kız yemin ediyo aramızda bişe geçmedi abi derim ben ona ben nişanlancam hayatımda biri var diyo bizimkide yemin ediyoo evet ondan faydalanmak için şeytana uydum ama bişey yapmadım asla bundan sonrada asla en ufak bişe olmuycak diyo akıll verin çıldırmak üzereyim bennn NAPIYIMMMMMMMMMMMMMM
Oooof ne kadar çirkin laflar var o kıza karşı. "Bugün işe gelmedin patron soruyor ne diyelim?" "Evdeki su borusu patladı" Böyle bir konuşma olamaz mı? Cinsel içerikli hiç bir şey yok diyor konu sahibi. Adam ayrı hat almış herhalde o kıvama gelse mesajlarda o boyutta olurdu. Kimsesiz aş..te diyen mi ararsın k.hpe diyen mi. Kadınlar kulübünde bu kadar mahalle arası kavga edercesine yazan insan olduğunu bilmiyordum. Çok tiksindim resmen. Eğer yurtta büyümüş gene de hayatına yön verip memur olmayı başarmış bir kızın arkasından yok yere küfrediyorsanız bunun hesabını nasıl verirsiniz bilemedim. Allah herkesin kalbine göre versin.
Katılıyorum ancak küçük ama önemli bi farkla
Hatalı kimse o gitmeli evden, kendi gitmesin o haysiyetsizi postalasın
canım benim belli çok iyi bir insansın ama ben evli bir adamı akşamın bir vakti evde su borusu patladı diye arayan bir insana güzel söz sarf edemeyecek kadar agresif bir insanım çok daha ağır konusurum ama kızmasınlar. senin eşine akşam 'elektrik kesildi ne yapayım ' diye mesaj atan bir kızı başının tacı yapmazsın değil mi???
Mesajların saatini yazdı mı konu sahibi? Üzgünüm ama ayrı bir hattı varsa adamın ve de ilişkisi varsa herkesin dediği gibi bir kızsa daha hafif meşrep mesajlar geliyor olurdu. Ve evet abi denilen kızlara ince ince asılan adamlar gördüm ben. Şöyle söyliyim söylenilen hakaretler çok ağır. Kesin bir şey bilmeden böyle hakaret etmeyi kimseye yakıştırmıyorum. Allah herkesin kalbine göre verir. O kız cidden yollu ise ben saflığımla kalırım. Ama o kızın hiç günahı yoksa hakaret edenler bunun vebalini verebilir mi?
Biri de kalkmış o kızı(!) savunmuş, yok vebalini nasıl ödermişiz. O asıl konu sahibinin hakkını bi ödesin bakalım önce. Çocuğunun da tabii. Yollu işte besbelli ne diyecektik başka? Evli adamı evine kombi patladı evi su bastı gibi bi bahaneyle(üstelik ismiyle hitap ederek) çağıran karıya ne diyecektik? Biz de iyi niyetli insanlarız merak etmeyin kimseye durduk yere laf atmıyoruz. Herşey gün gibi ortada. Abi diyorsa madem mesajda niye İsmail yazıyor? Madem bu kız çok edepli efendi kombisi patlayınca elin adamını nasıl çağırıyor evine? Zaten kombi de bahane bence "azdım gel" diyememiş evi su bastı kombi patladı demiş resmen.
Konu sahibi arkadaş sen de biraz daha bilgi vereydin keşke? Diğer mesajlarını da görmüşsündür illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?