eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

konu sahibi arkadaşım eğer sadece telefonda mesajları yakaladım desen düzelir pişman olur yıkma yuvanı derdim belki fakat faydalanmak, yatağa atmak vs. bunlar çok ucube fikirler
bugün ondan faydalanmak isteyen adam yarın bir başkasına diker gözünü
evde karısı varken tüm ihtiyacını giderebilecekken başka birine göz dikmesi affedilmemeli bence

Çocugnun annesi diye karılıktan feragat mı ediliyo? Ay bu erkeklere akıl sır ermez belkide vücudumuz şekil değiştirince ister istemez öyle görüyolar bizi uzaklaşıyolar anlamadım valla hamileyken dikkat etmek lazım ne kadar anne olsakta karısı oldgmuzu unutturmamalıyız

Vallaa ne diyeceğimi bilemedim. Ahlaklı adammış. İnsan çocuğunun annesini s...r mi hiç..

bize komik geliyo ama onlar hamilelikte ve sonrasında bu konuda gerçekten bi bocalama yaşıyolar.
anne olan biriyle seks düşünülemezmiş gibi bir şey oluşuyor kafalarında.
yakıştıramıyolar heralde bi kaç yerde de okumuştum.

Bu adamı affedeceğin gün gibi ortada..çocuğum var eşimi çok severek evlendim diyorsun..barış gitsin...o daha çok faydalanacak insan bulur..biz kadınlar böyle aciz davrandığımız sürece bize her şey mübah..

Erkeğin kafasında cinsellik, kadın ve anne kavramlarının nasıl tanımlandığıyla ilgili bir şey bu. Bir kısım erkekte olabilir yetişme tarzıyla ilgili olarak. Hatta annelik kadını seksileştirir kimi erkeğin gözünde de..

aynen katılıyorum ne alaka hamileyken de cinsellik devam ediyor doğurunca da ne alaka yani işte bahane erkek bahanesi....ben hamileyken doktor hiçbirşey dememişti eşimde hiç sormadı bile birşey olur mu diye biz aynen devam ettik ne benim anneliğime ne eşimin babalığına ne de bebeğimize birşey olmadı:) allah bir yastıkta kocatsın derler önemli bence aynı yatak aynı yastık beraber olmak bunlar önemli....

mesajların içeriği nasıldı çok üzüldüm yaaaaa ya bazı kızlar ne kadar pislikkkk evli barklı insanlara göz dikiyolar evlilikleri iyi gdiyo yaaa çekemiyolar ben öle düşünüyorummmmm
birde o kombi yazısına takıldım şifreli gibi geldi bana cinsellik içeriyo gibi yaniiiiiiiii
bence oldu bişeyler aralarında ama msj içerikleride önemli

hemende seytana uydum diyorlar cok komik ya. o kadar kolaymi seytana uymak. yok böylelerini varya hepsini ne yapmali bilmem ki. niye evlenirler onuda anlamiyorum otur annenin evinde istedigin kizla yat kalk tövbe tövbe.

canim ne yapman gerektigi aslinda ortada ama cocugum var demekte bahane gibi geliyor bana yani cocuk var evet ama mutsuzsan affetmemelisin bence.

Ay çocuğum küçük, ay ne yapacağım diye ım kım etmeye başladığına göre affedeceksin..
Bizi de hiç uğraştırma..
Hayırlı işler, bol güneşler..

Akıllı kk hatunları........ben bu olayı boşanmasamda örtbas etmezdim........sonrasînda zaten göreceksin o evlilikten hayır gelmeyecek.......bırak hizmet etmeyi evde görmek istemeyecekin kocan olacak adamı..........onunla yatmak daha çok zevk veriyor demek ki........seni üzdüğüm için özür dilerim.......ben aldatıldığımda kendimi hizmetçi dışarda para kazanan bir .şek gibi hissettim...........evlilik bitiyor.......hiçbirşeyin hayrı olmuyor benim evliliğim bitti annemle babamınkisi bu yaşta can çekişiyor
Sen de bu saatten sonra kendin ve çocuğun için yaşayacaksın .....boşanamasan dahi para biriktir kurslara filan katıl......güvenin yerine grldiğinde postalamaktan başka çaren yok

Büyük konuşmayı hiç sevmem ama böyle bir olayla karşılaşsam 1 değil 5 çocuğum olsa da boşanırım. Adamın aldattığı yetmiyormuş gibi bir de kızdan faydalanmaya çalışıyordum diyip pişkinlik yapıyor.

Oooof ne kadar çirkin laflar var o kıza karşı. "Bugün işe gelmedin patron soruyor ne diyelim?" "Evdeki su borusu patladı" Böyle bir konuşma olamaz mı? Cinsel içerikli hiç bir şey yok diyor konu sahibi. Adam ayrı hat almış herhalde o kıvama gelse mesajlarda o boyutta olurdu. Kimsesiz aş..te diyen mi ararsın k.hpe diyen mi. Kadınlar kulübünde bu kadar mahalle arası kavga edercesine yazan insan olduğunu bilmiyordum. Çok tiksindim resmen. Eğer yurtta büyümüş gene de hayatına yön verip memur olmayı başarmış bir kızın arkasından yok yere küfrediyorsanız bunun hesabını nasıl verirsiniz bilemedim. Allah herkesin kalbine göre versin.

Kız evli olduğunu bilmiyormuymuş eşinizin, birde nişanlıymış. Allah ıslah etsin ikisinide.

canım benim belli çok iyi bir insansın ama ben evli bir adamı akşamın bir vakti evde su borusu patladı diye arayan bir insana güzel söz sarf edemeyecek kadar agresif bir insanım çok daha ağır konusurum ama kızmasınlar. senin eşine akşam 'elektrik kesildi ne yapayım ' diye mesaj atan bir kızı başının tacı yapmazsın değil mi???

Katılıyorum ancak küçük ama önemli bi farkla
Hatalı kimse o gitmeli evden, kendi gitmesin o haysiyetsizi postalasın

haklısın o farka ben de katılıyorum. ama konu sahibi 2 güne kalmaz affeder gibi geliyor bana..
bu durumda biz kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz

Mesajların saatini yazdı mı konu sahibi? Üzgünüm ama ayrı bir hattı varsa adamın ve de ilişkisi varsa herkesin dediği gibi bir kızsa daha hafif meşrep mesajlar geliyor olurdu. Ve evet abi denilen kızlara ince ince asılan adamlar gördüm ben. Şöyle söyliyim söylenilen hakaretler çok ağır. Kesin bir şey bilmeden böyle hakaret etmeyi kimseye yakıştırmıyorum. Allah herkesin kalbine göre verir. O kız cidden yollu ise ben saflığımla kalırım. Ama o kızın hiç günahı yoksa hakaret edenler bunun vebalini verebilir mi?

Biri de kalkmış o kızı(!) savunmuş, yok vebalini nasıl ödermişiz. O asıl konu sahibinin hakkını bi ödesin bakalım önce. Çocuğunun da tabii. Yollu işte besbelli ne diyecektik başka? Evli adamı evine kombi patladı evi su bastı gibi bi bahaneyle(üstelik ismiyle hitap ederek) çağıran karıya ne diyecektik? Biz de iyi niyetli insanlarız merak etmeyin kimseye durduk yere laf atmıyoruz. Herşey gün gibi ortada. Abi diyorsa madem mesajda niye İsmail yazıyor? Madem bu kız çok edepli efendi kombisi patlayınca elin adamını nasıl çağırıyor evine? Zaten kombi de bahane bence "azdım gel" diyememiş evi su bastı kombi patladı demiş resmen.
Konu sahibi arkadaş sen de biraz daha bilgi vereydin keşke? Diğer mesajlarını da görmüşsündür illa ki.

çok masumsun inşallah öylede kalırsın sana direkt şunu söyleyeyim o kız adam evli diye işveli cilveli mesajlar atmıyor mesaj okunma ihtimaline karşıı bu mesajlarda hiç masum değill

kız cok guldurdun benı
olayı senın kadar yasıyarak anlatan olmadı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…