eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Öncelik olarak kızı tehdit et egerkı tayinini uzak bir ıle ıstenezsen senın memurlyguny yakarım rezil ederim bu şehirde adın o... Çıkar de. Ananı babanı bulurum anlatırım butun msjlarınız elimde de. Kocana gelince kv KP durumu anlat kocanı affetmeyecegını belırt. Aynı evde küs kal. Yemek yapma ona. Çamaşırlarını yıkama. Hizmet etme. Vıdı vıdı yaparsa patlak boruları tamir et de.

Yapacağın şey belli boşanacaksın; ama sende o cesareti göremedim. Demek faydalanacakmış adi herif, bırak madem rahat rahat faydalansın. Boyu bosu devrilesice. Ben olsam böyle bi adama asla acımam, küçük oğlum var diyorsun, onun da ilerde o iğrenç adam gibi olmasını istemiyorsan oğlunu ondan uzak tutmalısın. Kim ister yuvasını dağıtmayı, ama bu herif haketmiş. Hem ne o öyle yok evi su bastı kombi patladı, bence bunlar baya bi samimi canım. Kocan o eve girip çıkmış baya bi işler dönmüştür ben sana söliyim. İnşallah affetmezsin o aşağılık adamı.

İçini dökmek istemiş anladığım kadarıyla ama boşanmaktan başka çaresi yok ama boşansa bile kız tek yaşıyomuş adam kombiye kadar baktıgna göre evede yerleşir yani !!! Bide kızın evine daha önce girip çıkmış bu adam belliki. Hatta aralarında bişeyler geçmiş bile olabilir bi mesajdan neler cıktı dimi :)

ay içim kalktı o kız doğru söylüyorsa eşin ona abi diyen kızdan faydalanmak istiyor senden uzak dururken onu hayal ediyor. abi diyene böyleyse karşılık verenle napmaz. böyle karakterde bi adamın değişeceğini mi düşünüyorsun gerçekten .akıl tutulması.

madem boşanmıcaksın harfi harfine uygula bunları... Çok güzel yazmıssınız tamda yapılıcak şey

Kızda bi garip anacım madem abi olarak görüosun niye ismail evi su bastı diosun ne kadar saçma nişanlıyım vede en ufak bişeyde nişanlımı ararım iş yerinden birini değil açıkcası kızda sınırlarını koyamayan biri azcık ''yollu'' galiba onu alıcak adamada allah sabır versin

Valla kendi başıma gelmiş gıbı düşündüm ve ben yapardım bunları.

Bnm başıma gelse çocugnu eline verip kapının önüne koyardım heralde bakim napıcak bensiz diye ... Allah kimsenin basına vermesin en mutlu oldugun zmnda küçük çocugun varken bianda bunların olması çok kötü çoooook

Valla kendi başıma gelmiş gıbı düşündüm ve ben yapardım bunları.

iyi hoş yazdınız da...bu kız olmaz öteki olur...bu adamda bu potansiyel var...

tek tek uğraşacak konu sahibi hepsiyle ...kabus resmen...

Son düzenleme:
kusura bakma tatlım ama eşin sapık galiba, o kızda yollu belli yani evli bi adamla ne diye mesajlaşıyo
sen çocuğun için katlan dizini kır otur oda çocuğunun nasibini karı kızla yesin bizdeki evlilik anlayışı bu malesef
o adamla aynı yatağa yatıyor olman düşüncesi bile onur kırıcı

boşanmayacağın belli de bari çık git, süründür, blöf yap. hala o evde nasıl durabiliyorsun?
ayrıca üzgünüm ama bunlar işi bayağı ilerletmiş ki kız evde patlayan tesisatlarını bile eşine haber veriyor. bu ilişkinin uzun zamandır devam ettiğinin, karı koca hayatı yaşadıklarının işaretidir. biteceğini de hiç mi hiç zannetmiyorum..

çok takılma; filii bir şey yok, senin eşin biraz beceriksiz çıkmış saklama konusunda o kadar.
o kızı da araman hata olmuş, tabi ki inkar edecek sadece flört ediyor da olabilirler.
yapacağın iş, sakin olacak, her şeyi örtbas edip sükunetle bekleyeceksin ve gözün üzerinde olacak ama çaktırmadan.
öyle ne yapıcam ben falan filan triplerine de girme, evlisin evin var çocuğun var sorumluluğun var bi de ne gerek var.
kimse vazgeçilmez değil sen de eşin de
ayrıca sakin ol azıcık büyütme

nokta.....

Kız bulmak çok mu zor sanki böyle herifler için. Yurtta kalmışmış da kimsesi yokmuş herkes peşine düşmüş faydalanmak istemiş. Annesi babası olmayan kız faydalanılacak kız mı allah aşkına ya. dilinin ayarı bile yok bu adamın. Sadece cinsellik düşündüm diye tıpış tıpış itiraf etmiş. Başka ne düşüncektin hayvan herif ya. Sanki aldatan erkekler aşık oluyor da. Aşık olacak olsa zaten senle evli olmazdı sorunumuz o mu?

Ay ben çok sinirlendim bu adama karmakarışık yazıyorum ya.

Kız da yollu bilmem ne yazmışsınız daha çok uyuz oldum. ister yollu olsun ister olmasın. Adam kötü niyetli ya. Faydalanmak istedim diyor bir kadın için. Böyle aşağılık bir kelime olabilir mi ya. Bu adamın faydalancak kadın bulması çok zor değil. O kız gitse başkası gelir. Hey allahım ya.

Sen de belli ki boşanmicaksın. Yardım ediyin napiyim diye sorduğuna göre. Bu işin yardım edini olmaz çünkü öğrendiğin an biter. O zaman kurcalama herifi. onu bunu karıştırıp kendini mutsuz hissetme boşuna. Keyfine bak. Adama hizmetçilik etme. Baksın başının çaresine.

İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----

Oooo ismail ev işlerine bile bakıyormuş. Senin için sadece faydalanmış olmak hafifletici bir sebepse kusura bakma malesef faydalanan eşin değil. Karşılıklı fayda var. İnsan evi su basınca kocasını babasını sevgilisini arar. Bunlar bldiğin sevgili.. F*** buddy falan değil yani :)

pardon da bu yorum gerçek mi?
büyütme, örtbas et, tribe girme..
oldu olacak alnına bir öpücük kondurup, aslanım diye başını göğsüne yaslasın.
malum böyle 2 karıyı beraber yürüten erkek herkese nasip olmaz..

Son düzenleme:

Hemde ne gerçek ,
Böyle birşey yaşayıpta boşanmayan bir sürü insan var, ne diyecek kedine
Beceriksiz çıkmış yakalanmış , becereymiş sorun yok

aldatma değilde başka bir şey olsaydı evliliğinize bir şans daha verin derdim ama aldatmanın kesinlikle affı yok affederseniz tekrarlanır bu durum ve daha profesyonelce yapar bunu eşiniz haberiniz bile olmaz başka bir kadına dokunan ya da dokunmaya yeltenen adamı kimsenin içi almaz durumunuz zor allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…