Önemli değil
Böyle bir konuda gülünecek şeyler yazmak istemem aslında ama her şey kör göze parmakken neden katlanılır bu adamlara anlamış değilim ya da hadi katlanacaksın bu aldatmaya diyelim eee bize sorup bizi neden gererler oturduğumuz yerde ?
Öncelik olarak kızı tehdit et egerkı tayinini uzak bir ıle ıstenezsen senın memurlyguny yakarım rezil ederim bu şehirde adın o... Çıkar de. Ananı babanı bulurum anlatırım butun msjlarınız elimde de. Kocana gelince kv KP durumu anlat kocanı affetmeyecegını belırt. Aynı evde küs kal. Yemek yapma ona. Çamaşırlarını yıkama. Hizmet etme. Vıdı vıdı yaparsa patlak boruları tamir et de.
ay içim kalktı o kız doğru söylüyorsa eşin ona abi diyen kızdan faydalanmak istiyor senden uzak dururken onu hayal ediyor. abi diyene böyleyse karşılık verenle napmaz. böyle karakterde bi adamın değişeceğini mi düşünüyorsun gerçekten .akıl tutulması.
madem boşanmıcaksın harfi harfine uygula bunları... Çok güzel yazmıssınız tamda yapılıcak şey
Valla kendi başıma gelmiş gıbı düşündüm ve ben yapardım bunları.
Valla kendi başıma gelmiş gıbı düşündüm ve ben yapardım bunları.
iyi hoş yazdınız da...bu kız olmaz öteki olur...bu adamda bu potansiyel var...
tek tek uğraşacak konu sahibi hepsiyle ...kabus resmen...
boşanmayacağın belli de bari çık git, süründür, blöf yap. hala o evde nasıl durabiliyorsun?
ayrıca üzgünüm ama bunlar işi bayağı ilerletmiş ki kız evde patlayan tesisatlarını bile eşine haber veriyor. bu ilişkinin uzun zamandır devam ettiğinin, karı koca hayatı yaşadıklarının işaretidir. biteceğini de hiç mi hiç zannetmiyorum..
İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
çok takılma; filii bir şey yok, senin eşin biraz beceriksiz çıkmış saklama konusunda o kadar.
o kızı da araman hata olmuş, tabi ki inkar edecek sadece flört ediyor da olabilirler.
yapacağın iş, sakin olacak, her şeyi örtbas edip sükunetle bekleyeceksin ve gözün üzerinde olacak ama çaktırmadan.
öyle ne yapıcam ben falan filan triplerine de girme, evlisin evin var çocuğun var sorumluluğun var bi de ne gerek var.
kimse vazgeçilmez değil sen de eşin de
ayrıca sakin ol azıcık büyütme
pardon da bu yorum gerçek mi?
büyütme, örtbas et, tribe girme..
oldu olacak alnına bir öpücük kondurup, aslanım diye başını göğsüne yaslasın.
malum böyle 2 karıyı beraber yürüten erkek herkese nasip olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?