eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Hemde ne gerçek ,
Böyle birşey yaşayıpta boşanmayan bir sürü insan var, ne diyecek kedine
Beceriksiz çıkmış yakalanmış , becereymiş sorun yok

sanırım bunlar yaşanmışlıkların doğurduğu normallikler.. baksana sanki kocası ona sürpriz yapıcakken yakalanmış da becerememiş gibi normal karşılıyor. adam başka bir kadınla zina yapıyor yahu. ötesi var mı?
kadın dediğin kendini bu kadar küçük, bu kadar değersiz görmemeli.. yazık

şurda aldatılan kadınların %90'ı hamileyken ya da bebek daha çok küçükken aldatılıyor.
anlamıyorum yani noluyo ne değişiyo bu süreçte adamlara noluyo?

ayrıca da bence siz affediceksiniz eşinizi
o yüzden boşa yaygara koparmayın ailenize kvnize fln.

erkeğe göre hava hos,bı ona çakıyor,bı ötekine..

Cümlen beni benden aldı. Ne kadar çirkin bir kelime de olsa... Ben aldatılsam kendimi böyle hissederdim açıkçası. Eşimin beni aldattığı kadını düşünmekten çok kendimi o... gibi hissederdim. dilerim hiçbirimiz yaşamayalım bu duyguları..

bence de adam illa ki o eve daha önce girip çıkmış
evle adamın hiçbi alakası olmasa niye öyle bi msj atsın
hatta ilişkiyi de baya ilerletmişler bence

Tapusu konu sahibinde nasıl olsa hevesini alır gelir.. Hem zaten amacı sadece faydalanmaktı değil mi...

siz yakalamsaydınız gittiği yere kadar götürecekti yani bilikte olcaktı kızla ! boşanmıyorsanız bile biraz süründürünki nekadar kırıldığınızı anlasın

kendımızı bu kadar ucuzlaştırmamak ıcın,o adamları hayatımızdan atmalıyız..

sonrasında o adam bıze %100 sadık olsa ne yazar..

benım beynımde onun pisliği ömür boyu duruyorken..

Acaba biz kadınlar bebek aşamasında sadece bebeğe yoğunlaşıp kocaları unutuyomuyuz ki bu asla bai bahane değil ama bunları okuduktan sonra ilerde hamileliğimde eşimle çoooook ilgili olucam.

Tapusu konu sahibinde nasıl olsa hevesini alır gelir.. Hem zaten amacı sadece faydalanmaktı değil mi...

hiçç
bir konu vardı. bilmem hatırlar mısın? kadının biri aldatma konusuna, "onlar gelip geçici. kraliçe olan biziz. kaptırma kocanı" gibi şeyler yazmıştı. o geldi aklıma..
faydalanmışken kızcağızın tesisatlarını döşeyiversin. ne var bunda? dimi yami

İnsan kendi değerini kendi biçer yolcu
faydalanacaktım sadece diyen bir adamla devam edersen,
Razı olduğun hayatı yaşarsın.
Yooook ben değerliyim arkadaş, onurum , gururum var diyorsan yutmayacaksın bunları
Ama hayat , şartlar, bebek deniyor mış gibi yaşanmaya devam ediliyor.
Bence ne unutuluyor nede affediliyor
Sadece mış gibi yaşanıyor

Tabi canım yeter ki yuvalar yıkılmasın.

Kocişlerinize sahip çıkın hanımlar aldatılsanız bile tapusu sizde unutmayın.

Hem bunda büyütülecek ne var alt tarafı faydalanmak istemiş adam. Aldatıyor ama aynı zamanda dürüst.

amaan konu sahibi ben bıktım valla bu konulardan nasıl bir duygu durumu ise senin boşanmayacağın 1000km öteden belli ne diye kocanın dolaptaki telini kurcalıyorsun ayrıca ismail ile kimsesiz aşifte her haltı yedi ben sana söylüyorum kocan kızın evine gitti geldi artık neler yaptığı ortada ama adam evli o kızda ismaille gönül eğlendirdi şimdi ismail bir salak belli başka bir salak daha bulmuş ona da dünyanın en masum kızı olarak kendini tanıtıp nişanlanıcak tabii sana boşanma diye yalvarır, sen boşanırsan bu olay ayyuka çıkarsa kendi adıda kirlenicek ve salak ismail yüzünden güzelim kısmetinden olacak kız. sen de boşanmayacaksın daha kurdalayıpta olayı karıştırma. haa unutma ismail salak bir daha yapacak ve bir daha yakalanıcak sen çok üsteleme barii

Katılıyorum ancak küçük ama önemli bi farkla
Hatalı kimse o gitmeli evden, kendi gitmesin o haysiyetsizi postalasın

Acaba biz kadınlar bebek aşamasında sadece bebeğe yoğunlaşıp kocaları unutuyomuyuz ki bu asla bai bahane değil ama bunları okuduktan sonra ilerde hamileliğimde eşimle çoooook ilgili olucam.

evet o da var.
benim bi tanıdığım vardı kocası bütün hamileliği boyunca ve doğumdan 6 ay sonra yaklaşık bir buçuk sene kadar bi süre ilişkiye girmek istemedi.hamilelikten önce de çok aktif bi cinsel hayatları varmış.kız anlatıyodu artık evde kovalıyorum kaçıyo resmen diyodu ve neden istemediğini de anlatmıyodu eşi.en son ortaya çıktı ki eşi onu artık çocuğunun annesi olarak gördüğünden ilişkiye girmekten utanıyormuş ve bi şekilde soğumuş.
kız anlatırken ağlıyodu valla ve
erkekler tuhaf yaratıklar

dürüst. taki yakalanana kadar dürüstü oynuyor. o yoruma bende şaşırdım. kelimelerim kifayetsiz kaldığı için yazamadım bir şey. sadece gözlerimi faltaşı gibi açmışım.

YANI cok zor bı durum. ve bu durumda ıs sıze dusuyor bu sekıl guven kaybı ıle esınızle devam edebılcekmısınız yoksa devam edemıcekmısınız. ama devamde etsenız bıtsede zor :26: allah yardımcınız olsun

Biz de onları çocuklarımızın babası diye dokunmayalım madem yıllarca kardeş kardeş yaşayalım o vakit
Çok saçma
Bi de bu tarz şeyleri dışarıda aramaya koyulanlar daha bi saçma

Hatırlıyorum bir de çok doğal bir yazışı vardı. Şoklar geçirmiştim..
Erkekler şeylerine hakim olamayabilir ama sen nefsine hakim ol o sinirle boşama yavrum.. :)))

Tabi canım karşılıklı fayda sağlasınlar. Tek taraflı olur mu hiç..

Vallaa ne diyeceğimi bilemedim. Ahlaklı adammış. İnsan çocuğunun annesini s...r mi hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…