Hemde ne gerçek ,
Böyle birşey yaşayıpta boşanmayan bir sürü insan var, ne diyecek kedine
Beceriksiz çıkmış yakalanmış , becereymiş sorun yok
erkeğe göre hava hos,bı ona çakıyor,bı ötekine..
İçini dökmek istemiş anladığım kadarıyla ama boşanmaktan başka çaresi yok ama boşansa bile kız tek yaşıyomuş adam kombiye kadar baktıgna göre evede yerleşir yani !!! Bide kızın evine daha önce girip çıkmış bu adam belliki. Hatta aralarında bişeyler geçmiş bile olabilir bi mesajdan neler cıktı dimi :)
pardon da bu yorum gerçek mi?
büyütme, örtbas et, tribe girme..
oldu olacak alnına bir öpücük kondurup, aslanım diye başını göğsüne yaslasın.
malum böyle 2 karıyı beraber yürüten erkek herkese nasip olmaz..
bence de adam illa ki o eve daha önce girip çıkmış
evle adamın hiçbi alakası olmasa niye öyle bi msj atsın
hatta ilişkiyi de baya ilerletmişler bence
Cümlen beni benden aldı. Ne kadar çirkin bir kelime de olsa... Ben aldatılsam kendimi böyle hissederdim açıkçası. Eşimin beni aldattığı kadını düşünmekten çok kendimi o... gibi hissederdim. dilerim hiçbirimiz yaşamayalım bu duyguları..
şurda aldatılan kadınların %90'ı hamileyken ya da bebek daha çok küçükken aldatılıyor.
anlamıyorum yani noluyo ne değişiyo bu süreçte adamlara noluyo?
ayrıca da bence siz affediceksiniz eşinizi
o yüzden boşa yaygara koparmayın ailenize kvnize fln.
Tapusu konu sahibinde nasıl olsa hevesini alır gelir.. Hem zaten amacı sadece faydalanmaktı değil mi...
sanırım bunlar yaşanmışlıkların doğurduğu normallikler.. baksana sanki kocası ona sürpriz yapıcakken yakalanmış da becerememiş gibi normal karşılıyor. adam başka bir kadınla zina yapıyor yahu. ötesi var mı?
kadın dediğin kendini bu kadar küçük, bu kadar değersiz görmemeli.. yazık
çok takılma; filii bir şey yok, senin eşin biraz beceriksiz çıkmış saklama konusunda o kadar.
o kızı da araman hata olmuş, tabi ki inkar edecek sadece flört ediyor da olabilirler.
yapacağın iş, sakin olacak, her şeyi örtbas edip sükunetle bekleyeceksin ve gözün üzerinde olacak ama çaktırmadan.
öyle ne yapıcam ben falan filan triplerine de girme, evlisin evin var çocuğun var sorumluluğun var bi de ne gerek var.
kimse vazgeçilmez değil sen de eşin de
ayrıca sakin ol azıcık büyütme
boşanmayacağın belli de bari çık git, süründür, blöf yap. hala o evde nasıl durabiliyorsun?
ayrıca üzgünüm ama bunlar işi bayağı ilerletmiş ki kız evde patlayan tesisatlarını bile eşine haber veriyor. bu ilişkinin uzun zamandır devam ettiğinin, karı koca hayatı yaşadıklarının işaretidir. biteceğini de hiç mi hiç zannetmiyorum..
Acaba biz kadınlar bebek aşamasında sadece bebeğe yoğunlaşıp kocaları unutuyomuyuz ki bu asla bai bahane değil ama bunları okuduktan sonra ilerde hamileliğimde eşimle çoooook ilgili olucam.
dürüst. taki yakalanana kadar dürüstü oynuyor. o yoruma bende şaşırdım. kelimelerim kifayetsiz kaldığı için yazamadım bir şey. sadece gözlerimi faltaşı gibi açmışım.Tabi canım yeter ki yuvalar yıkılmasın.
Kocişlerinize sahip çıkın hanımlar aldatılsanız bile tapusu sizde unutmayın.
Hem bunda büyütülecek ne var alt tarafı faydalanmak istemiş adam. Aldatıyor ama aynı zamanda dürüst.
evet o da var.
benim bi tanıdığım vardı kocası bütün hamileliği boyunca ve doğumdan 6 ay sonra yaklaşık bir buçuk sene kadar bi süre ilişkiye girmek istemedi.hamilelikten önce de çok aktif bi cinsel hayatları varmış.kız anlatıyodu artık evde kovalıyorum kaçıyo resmen diyodu ve neden istemediğini de anlatmıyodu eşi.en son ortaya çıktı ki eşi onu artık çocuğunun annesi olarak gördüğünden ilişkiye girmekten utanıyormuş ve bi şekilde soğumuş.
kız anlatırken ağlıyodu valla ve
erkekler tuhaf yaratıklar
hiçç
bir konu vardı. bilmem hatırlar mısın? kadının biri aldatma konusuna, "onlar gelip geçici. kraliçe olan biziz. kaptırma kocanı" gibi şeyler yazmıştı. o geldi aklıma..
faydalanmışken kızcağızın tesisatlarını döşeyiversin. ne var bunda? dimi yami
evet o da var.
benim bi tanıdığım vardı kocası bütün hamileliği boyunca ve doğumdan 6 ay sonra yaklaşık bir buçuk sene kadar bi süre ilişkiye girmek istemedi.hamilelikten önce de çok aktif bi cinsel hayatları varmış.kız anlatıyodu artık evde kovalıyorum kaçıyo resmen diyodu ve neden istemediğini de anlatmıyodu eşi.en son ortaya çıktı ki eşi onu artık çocuğunun annesi olarak gördüğünden ilişkiye girmekten utanıyormuş ve bi şekilde soğumuş.
kız anlatırken ağlıyodu valla ve
erkekler tuhaf yaratıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?