Eşimin beni istemeyen ailesi...

Tikandigim noktanın birini vurguladigjniz için teşekkür ediyorum mantıklı yorum yazan Lara cevap vereceğim ... Benim de anlamadığım ben bu kadar yipranirken eşim hiç bir şey yapmıyor .. ara onu gelmesin diyorum boşver gelse de umursama diyo

Yavrum çocuğunun mamasını bezine varıncaya kadar baban alıyorsa nasıl bakıyor eşin çocuğa daha bide kambur gibi onu taşıyon sırtında nerde iyi bu adamın durumu

Bu işte bir çelişki yokmu bir bana mı garip geldi

Peki sen ne istiyorsun canim?
Kendine bunlari layik görme. Hemcinsin olarak gercekten üzüldüm.
Sana cocuk gibi salvar giydirmeler is yaptirmalar. Eski esi el ustunde tutmalar.
Senin psikolojini bozmuslar. Kendine saygin sevgin kalir mi ki böyle?

Esin seni sevse idi bunlar basina gelmezdi.
Esin, Eski esinden vazgecmiyor gibi gorunuyor burdan bakinca resmen.

Ikinci plana atiliyorsun hem ailesinden hem esinden yana. Eski mini etekli es de ortada birsey yokmus gibi geziniyor. Hatta eski mi belli bile degil.
Resmen hakaret olarak algilarim ben bunu.

Esin aklinla oynuyor seni avutuyor.
Ailesi bile daha samimi...en azindan seni istemediklerini belli ediyorlar. Ama esin cocuk kandiriyor sanki..aptal yerine koyuyor seni resmen.

Saol ya

meleknurdogan işte varlık içindr yokluk niye çekiyosun madem herşeyi iyidir hoşdur çekilir ama neden bebegini istemeyen bezini mamasını almayan bir adama bu kadar bağımlılık ??
Mesela bizde eşimle kıt kanaat geçiniriz ucu ucuna ama kendinden taviz verir evlatlarının hiç bir ihtiyacından taviz vermez baba demek eş demek de budur benim için

bana kalsa çoktan ayrilirmdm kaç kez avukata gttim .. ama ailem istemedi

Kusura bakma, üzmek istemem ama öyle ...
Sen esini o duruma sokarmisin? Hayir.
Akli basinda ve esini seven kimse sokmaz.

Ama esin yapiyor. Bu sevgi degil, resmen hakaret.
Cok eslilik hosuna gidiyorsa da durust olsaymis. Durum boyle ben boyle istiyorum diyebilir...sana secme hakki tanimiyor. Seni cocuk gibi avutuyor, aptal yerine koyuyor ve ortada buyuk birsey yokmua gibi aklinla oynuyor. Baska kadin olsa kiyameti koparir asla kabullenmezdi bu sacmaliklari.

Diğer çocuğuna da bağlılgi yok zaten benimkine bile daha duskun .. kendi de yeri geldi aldı ama aileme güveniyor ailemin maddiyati kendinden daha üstün diye sanırım ne de olsa alıyorlar .. kendi sıkı adam zaten on liranın hesabını yapar kendine bile ... Çevresine bile ...

Kusura bakma, üzmek istemem ama öyle ...
Sen esini o duruma sokarmisin? Hayir.
Akli basinda ve esini seven kimse sokmaz.

Ama esin yapiyor. Bu sevgi degil, resmen hakaret.

Avukata gttim .. bana canına okumamiz için elle tutilur birşeyler bul.measaj vs dedi .. geliyor desen herkes inkar eder ondan yana olur ..ilişkilerini ispatlamaknicin uğraştım bulamadım bir şey .. biliyo avukata gttigimi bunları dikkatli davranıyor. Onunla ilişkisini kabul etmiyo. Asla .. beni sevdiğini söylüyor . Ailem gorusuyorsa da bana ne ayda yılda görüyorum onları annem babam dilemem diyo

Canımm öncelikle üzüldüm. Şuna daha çok üzüldüm. Yorumlarda herkes senin adına çok üzülmüş bu kadarına pes demişler. Burdaki yorumları umarım dikkate alırsın. Yapman gereken hizmet etmeyi bırakıp süslenip ziyaret edip gelmen evine. Çocugun için güçlü ol.

Eşiniz ilk eşiyle evlıykenmı sevgılı oldunuz?Yoksa boşanmışlarmıydı?Insanlar bu tepkıyı verıosa belkı yuva yıktıgınızı dusunuolardır

bana kalsa çoktan ayrilirmdm kaç kez avukata gttim .. ama ailem istemedi
Allah'ım dogru yola döndrsün inşallah çok zor

Her lafa inanma. Seviyorum diyor ama yaptiklari tam tersini gosteriyor resmen.

Ayrica illa fiziki aldatmasi gerekmiyor.
Seni soktugu durum gercekten cok cirkin.
Kendine bunu yediremiyorsan zaten bosan.
Esine guvenmiyorsan zaten hayatini zora sokup birseyler arama.
Ki bence hersey apacik ortada.

Sana az once ailenin maddi durumunu soracaktim cunku seni maddi olarak somurmek icin evlendigini dusundum...

Simdi yukarda okudum bir uye alintilamis yorumlarini.
Bence bu adam seni somurmek icin evlendi...hala eski esle aralarinda birsey var.

Hic maddi konularda senden birsey istedimi veya ailenden?

Tek amacı bosanmamiz kendisi nikahlanmak.icin dört takla.atmis evlenirken... Nikahsız da kalabilirdi biz tanıştık üç ay içinde evlendik görücü usulü ama sevdik onu hazmademiyrllllarrr

Q hayır istemedi .. ama biliyor her syei sadece ailem yiyecek olarak yapıyor .. bez olarak bayramlarda veriyor para elden o zaman istiyor benzin koyalım şöyle böyle akrabalarının verdiklerini falan istiyor harçlık olarak

Q hayır istemedi .. ama biliyor her syei sadece ailem yiyecek olarak yapıyor .. bez olarak bayramlarda veriyor para elden o zaman istiyor benzin koyalım şöyle böyle akrabalarının verdiklerini falan istiyor harçlık olarak

Ozaman ailenden birsey alma. Aliyorsan da söyleme. Vermiyorlar artik birsey de.

Aslinda bu esinden coktan soguman lazimdi. Ama aklin karismis canim. Daha once Bosanmak istedigine gore ve bazi seyleride sindiremedigine gore gayet aslinda farkindasin herseyin. Ama esinde ailesi de uc maymunu oynuyor. Veya hastalikli insanlar senide hasta ediyorlar. Normal degil cunku mide kaldirmaz normalde bunca seyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…