Eşimin beni istemeyen ailesi...

Aynen öyle desem

Eşin duracagı yeri bilmiyor işte..senin isteklerin .. hayatın..o yüzden net olmalısın kesinlikle..eşine artık ayrı bir ailesi olduğunu anlatmam gerek..ne dilde anlarsa artık..onu en iyi sen tanırsın..

Eşin duracagı yeri bilmiyor işte..senin isteklerin .. hayatın..o yüzden net olmalısın kesinlikle..eşine artık ayrı bir ailesi olduğunu anlatmam gerek..ne dilde anlarsa artık..onu en iyi sen tanırsın..
Ailesi varlıklı diye mi acaba rest cekemiyor
Kendi calistigi kendi masrafina yetiyor onlar tamamen gitmesin diye katlanıyor bence

Dedigim seyi yap en iyisi bi. Herkesin icinde hesap sor neyin kafasi sizinkisi diye bunlar. Ozaman kimse kacamaz. Cunku ortada eksik birseyler var yani...
kadına açtım telefon İlgim yok eşinle ben mutluyum böyle diyor. Ama onlarla görüşürüm görüşeceğim diyor

Esinde bitiyo olay hadi sen kendini ezdirmeye musade ediyorsun esin niye goz yumuyor bu olaya

Esinde bitiyo olay hadi sen kendini ezdirmeye musade ediyorsun esin niye goz yumuyor bu olaya

Baştan beri ezdirdi ... Son zamanlardaki hali yine iyi gibi .. eskiden her türlü şiddet oluyordu .. şimdi küfür ediyorum açık açık susuyor

Baştan beri ezdirdi ... Son zamanlardaki hali yine iyi gibi .. eskiden her türlü şiddet oluyordu .. şimdi küfür ediyorum açık açık susuyor
Bnce ailesiyle gorusup onlara yaranmaya calismaniz cok gereksiz kendinize eziyet ediyosunz resmen esinizle iyi olmaya bakin eski esi ilede gorusmesine musade etmeyin sonucta nafaka falan veriyormus gerek yok yuzyuze gelmesine

Burda sorunu çözmesi gereken eşiniz bence. Ben kabahatin çoğunu onda gördüm eski ese de ailesine de öyle bir sınır koymalı ki kimse size boyle yapamaz o zaman onun icin degerli olduğunuzu ailesine hissettirmesi lazim eşinizle oturup konuşun. Eski esin gidip gelme olayida cok saçma Allah yardim etsin

Biraz tutarsızlık yok mu yazdıklarında?
En pahalı yerde düğününü, evini, takını yaptı kocan ama bebeğinin bezini, mamasını ise ailen alıyor.
Ben anlamadım.

Sağolun . Konuştum neler yaptım ama yok

En pahalı yerde düğününü, evini, takını yaptı kocan ama bebeğinin bezini, mamasını ise ailen alıyor.
Ben anlamadım.

Sonradan düşman oldular daha da uzaklaştılar yapmıyorlar belki nerden biliyorsun

Sonradan düşman oldular daha da uzaklaştılar yapmıyorlar belki nerden biliyorsun

Cevabın da tutarsız.
Düğünü, evini, takını kocan yapmış. Öyle yazmıştın.
Şimdi ise .. yapmıyorlar belki Artık diyerek , yapanın kocan değil ailesi olduğunu yazmış oluyorsun.
Buradaki insanları, emek vererek yorum yapan, cevap yazanları kendin kadar hafife alma !

kadına açtım telefon İlgim yok eşinle ben mutluyum böyle diyor. Ama onlarla görüşürüm görüşeceğim diyor

Canim bundan sonra sen uc maymunu oyna. Valla bosanacaksan su es ve aile kisilerini seni delirttikleri gibi delirtmeden bosanma.

Belki esinle o kadinin arasinda birsey yoktur ama senin aklinla öyleymis gibi fitne dusurmek istiyordur.
Esinin de paylasilmayan erkek moduna totosu kalkmistir.

Sana dikte edilen herseyi unut. Kimseye fedakarlik yapma, salvar giyme hizmet etme.
Esine ve o kadina birdaha bu konulari acma..hatta hickimseye acma.
Cunku oyun vakti sende. Suslen silkelen kendine gel. Kayinailene gittinmi en cok senin sesin ciksin...bi cilveles konusurken kendini sev konusurken birsey anlatirken vs civil civil ol. Herkesin gozu senin uzerinde olsun.
O kadini ezip gec boylelikle, daha ustun cik.
Evladini esin kucagina ver. Esinle sarmas dolas otur. Nereye gittiginizi neler yaptigini anlat. O eski es denen kadin orda bir yeri olmadigini bildir...havaymis yokmus gibi davran. Odak noktasini hep kendine cevir.

Baktin olmuyor n azindan kadini delirtmis olursun öyle bosanirsin.
Seni paranoyak yapmislar resmen. Biraz da sen onlara paranoya yaptir.
Herdaim bakimli ol...esin seni kiskansin..sen de onun bilinc altina rakipler koy caktirmadan. Varmis ama yokmus gibi.

Cok sinirlendim valla...normalde boyle tavsiyeler vermezdim

Bu arada esim cok siddet uyguladi zamaninda yazmissin. Neler yapti mesela neler dedi?
Aynilarini sen ona yasat.
Yanlis duydun yanlis gordun tarzi seyler demisligi varmi?ortada psikolojik siddet oldugu zaten belli cunku aklin karisik birsekilde actin bu konuyu..yani seni maf etmis adi herif

Sevgililmle opusemiuorum diye konu açan biri için cokkkkkkk iddaaali laflar bunlar
bence bu konular seni aşar bana akıl verebilecek benim gectgm yollardan gecenlerin yorum yazmasi gerekir

Ben anlamadım.

Adamın da hem eski eşe zaafı var hem boşanmak için para vermiş.
Kadın hem aldatmış, uzun yıllar aldattığı adamla yaşamış hem boşanmamak için kendini paralamış.
Daha neler çıkacak acaba

Fiziksel şiddet de oldu onu demek istemiştim ama bi senedir falan yok .. haklısın .. yaptirmiyor köyde topuklu ayakkabı vs mı dolasacagim .. zor ama şalvar giymem bir daha dikkate alacağım.saolasin .. bosan yazmış herkes kolay görünüyor tabi

Şu cümleler tezatlıkla dolu kusura bakma
Acilen destek alman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…