- 25 Mayıs 2015
- 968
- 626
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Ben aklıma geleni sorarım bağırmam ama ona kızar düşün öyle konuş diyeAkıllı kadın nasıl mi olunur. Tovbe tovbe hayatımda duyduğum en saçma soru... valla esinle konuşurken fazla duygusala bağlama ilk önce. Sonra yaşadığınız olaylarda empati kurmaya çalış. Ani tepkiler verme düşün öyle konuş...
Kaç yıldır evlisiniz?Eşimin bana söylediği düşünerek konuş alanınla ilgili araştırmalar yap kitap oku mesela en son bir şey alacaktık bende birlikte mi gidip alırız ayrı mı dedim başta bir şey demedi sonra böyle mantıksız konuşunca benim eşim böyle saçma sorular sormamalı kendinden soğutuyor beni bu mantıksızlıkların bide açıklama yapınca bahane üretme bana sus üsteleme der ona göre kafamı çalıştırmıyormuşum
Fazla duygusalsan dusunerek konus diyecektim ama bu yorumu gorunce esinin biraz abarttigina karar verdim.Eşimin bana söylediği düşünerek konuş alanınla ilgili araştırmalar yap kitap oku mesela en son bir şey alacaktık bende birlikte mi gidip alırız ayrı mı dedim başta bir şey demedi sonra böyle mantıksız konuşunca benim eşim böyle saçma sorular sormamalı kendinden soğutuyor beni bu mantıksızlıkların bide açıklama yapınca bahane üretme bana sus üsteleme der ona göre kafamı çalıştırmıyormuşum
Bu ara abileriyle bi arada ama bu tartışma hep oluyor aramızdaKaç yıldır evlisiniz?
Çok ağır ve haksız yere eleştirmiş sorduğunuz soruda bir şey yok,
Çevresinde kimler var?
Bu aralar görüştüğü kişilerden etkilenmiş olabilir bu tavrı yeniyse.
Bende anlamıyorum evet çok zeki biridir eşim ama ben bi kadınım sonuçta daha duygudaşım neden mantıklı düşünmüyormuşum akıllıca düşünmeli hareket etmeliymiş onun öz güveni tamdır kendisine benim öyle değil o yüzden böyle belki deNe kadar da kendini beğenmiş bir erkek.
Sizin sorunuzda bir şey yok, adam küçük görmüş resmen. Alanınla ilgili oku, kendini geliştir desin, güzel de deme şekli, niyeti hoş değil. Bu kararı siz vermelisiniz, o değil.
Sanki ilk defa görüyor sizi, daha önce bilmiyor muydu nasıl biri olduğunuzu da şimdi "aman allahım bu sözler benim eşimin ağzından mı dökülüyor" diyor.
Kendisi çok gelişmiş, elit fakat odun. Her şeye mantık çerçevesinde yaklaşan insan da biraz insanlıktan çıkmış gibi gelir bana hep.
Sürekli böyleyse sizi maalesef mantıklı bulmuyor,Bu ara abileriyle bi arada ama bu tartışma hep oluyor aramızda
Bunu bende düşünüyorum bazen ona fazlayımdır belki deEsin için okadar mükemmelsin ona okadar fazlasını ki oturmuş kusur ne bulayım demiş Bula Bula bunu kusur bulmuş sırf eleştirmek için
Eşine soyle oda fazla dusunmesin
Bende anlamıyorum evet çok zeki biridir eşim ama ben bi kadınım sonuçta daha duygudaşım neden mantıklı düşünmüyormuşum akıllıca düşünmeli hareket etmeliymiş onun öz güveni tamdır kendisine benim öyle değil o yüzden böyle belki de
Bunu bende düşünüyorum bazen ona fazlayımdır belki deEsin için okadar mükemmelsin ona okadar fazlasını ki oturmuş kusur ne bulayım demiş Bula Bula bunu kusur bulmuş sırf eleştirmek için
Eşine soyle oda fazla dusunmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?