Eşimin beni mantıklı düşün diyerek sürekli uyarması

Evet düşüncelerini akıl süzgecinden geçirerek konuş lafını çok duydum ondan eşim sinirli ki zaten kendi de söyler ben sinirlenince uzak dur benden ağzımdan kötü bir şey çıkabilir der onun dışında iyidir de bilmiyorum nasıl oluyor eşlerini avucunun içinde tutup erkeğin sözü geçiyormuş gibi gösterip hakimiyeti elinde tutan kadınları nasıl oluyor bu ya

Katiliyorum

Bir gün eşim bana "hiç düşünmüyorsun sen çalışırsan bu çocuk ne olacak?" dedi.
İyi sana bir şey olursa bize kim bakacak söyle, dedim.
Çok ince düşünüyorsun bu kadar ince düşünme ,dedi.
O gün bugün dediklerini takmıyorum.
Sende problem yok eşin durumu abartıyor.
Ağzının payını ver, susma.
Susunca durmuyorlar çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazi insanlar cabuk hizli ve dogru karar akmakta zorlanir,o yuzden 3 kere uygulugunu kendi icinizde sorgulayip kendi planlarinizi ,kendi adimlarinizi atin ,
Lutfen sakin sizi itham ettigimi dusunmeyin annemle boyleyim bazen o sorumluluk beni boguyor ,herkesi bazen zorlar,
Ornegin kendinize haftalik yemek programi yapin ,ne ne ile uyar bakin ,
Bi gun annem bulgurlu yesil mercimek ile pirinc pilavi servis etti ,
Hepimiz farkliyiz bunu kabullenmek lazim

Bende ona zeki kocam çok derim ve pohpohlarım onu ama erkeklerin EGO'sunu tatmin etmek hoşlarına gidiyor diye yapıyordum bunu yanlış mı yapıyorum acaba
En azından sizinkinde ters tepmiş belli. Sanki onunda ince bi ayarı var öyle değil mi? Ornek yarin ne yemek yapayım yerine yarin kuru fasulye yapacağım sen ne dersin gibi. Herşeyi onlara danıştın mi da kendini birşey sanıyorlar

Evt cnm seni pasif goruyor
Ozguvenini yitirmissin esin sayesinde banada surekli mantiksizssin dense kendimi kotu hissederdim
Birseyi almaya birlikte mi gidelim ayri mi kelimesi neden mantiksiz hic anlamadim
Ne alacaktiniz cok merak ettim
Esine ezdirme kendini dusuncelerini savun

Haklısınız

Kesinlikle önceden böyle değildi artık iyice üzerimde hakimiyet kurdu ama bunu ben yaptım hep pasif kaldım yanında

Ben kendime elbise falan alacaktım genel olarak kıyafet iç dış başta normal konuştu sonra mantıksız oldum işte

Evet hanımlar ben şunu anladım ki bu konumda kendimize saygı duyulmasını istiyorsak o şekilde davranılmasını sağlamalıyız peki hanımlar karşı tarafın gururunu incitmeden nasıl kendimizi savunalım ya da hep derler ya erkekler çocuk gibidir biraz gururunu okşadın mı istediğini yapar ki hakikaten öyle eşimin suyuna gideyim her istediğim olur ama karşı tepki vereyim olacak olanlardan dahi vazgeçer bu erkekleri nasıl avucunda oynatıyor bu kadınlar sizler eşlerinize nasıl davranırsınız evde reis erkek görünüp nasıl kadınların dediği olur paylaşalım deneyimlerimizi ne dersiniz

Of konu çok zor bir yerden. Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır acaba evlilikte genel-geçer kurallar varmıdır. Yani tabi vardır sevgi saygı vs. Ama her evlilik kendine özeldir. Tıpkı parmak izi gibi herkesin kendine munasir. Ama ben kendi adına söyleyeyim yaptırmak istediklerimi nasıl yaptırıyorum. Önce yaptırmak istediğim şeye gore degisir kimisi rica ile kimisi emrivaki kimisi tatlı dil kimisi de kizarak. Ama şunu söyleyeyim erkekler gerçekten düz mantık öyle imadan filan anlamıyorlar. Ne istiyorsak direk net söyleyeceksin. Bilmece gibi konuşup sonra neden beni anlamıyor diye kendini üzmektedir açık ve net olacaksın. Mesela 2 gün sonra doğum günün bi mağazanın önünden geçerken ay su bluz ne kadar güzelmiş demek ve alamadığında anlamamis beni odun demek yerine bence doğum günümde boyle birşey alsan çok mutlu olurum ihtiyacım da var zaten desen %100 garanti alır. En azından bizimki öyle. İma laf sokma anlamaz direk söyleyeceksin

1.Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. 2. Beklentileri imkanlar dahilinde belirlemek 3. Az oz ve net konuşmak önemli konularda 4. Sinirlenmek yerine sakince ve sen demek yerine ben ile başlayan cümleler. Ornek Sen şöyle dedin yerine ben bu söylediğine kırıldım.5. Ailesi hakkında olumsuz düşünceleri her seferinde tak tak sahip onu ailesinin avukatı yapmamak 6. Temcit pilavı giBi geçmişi isitip isitip önüne surmemek(benim koca çok nefret ediyor)7. Değiştirebileceğini inandigin konularda sabırla ve azimle uzun süre üstüne gitmek hemen pes etmeden 8. Her zaman kendine güvenmek aşırıya kaçmadan. Aklıma gelenler bunlar. Maddeleri önem sırasına gore değil aklıma geldiği şekilde yazdım.Bunlari yaparsan birseyleri değiştirmek daha kolay oluyor nacizane fikrim

Onun kafasindan gecenleri okuyacskmisin.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…