Eşimin beni mantıklı düşün diyerek sürekli uyarması

Benim eşim de çok mantıklı ve ben aksine cok duygusalim. Bana arada bir bos konuşma der. Meşhur lafıdır. Bende begenmiyorsan kapi orda derim. Sonra bosveririz ikimizde. O benim duygularımla hareket etmemden hoşlanmıyorsa bende onun duygusuz bir odun olmasından hoslanmiyorum. Zit karakter meselesi. Kimse için kendinizi degistirmeyin. Ben buyum deyin. Gideceği yere kadar...

Haklısınız ben hatayı bunu en başında kabullenerek yaptım sanırım adam iyice üste çıktı

Eşiniz art niyetli. Öz güveni olan bir insan olsa böyle başkalarınınkini zedelemeye çalışmazdi. Alın karşınıza açık açık bu tepkilerinsen hoşlanmadığınızı, size hissettirdiklerini söyleyin. Böyle yaptıkça sizin de ondan sogudugunuzu anlatın.

Bunu sadece bana yapmıyor genel olarak kadınlara yapıyor ablasına annesine vs

Bunu sadece bana yapmıyor genel olarak kadınlara yapıyor ablasına annesine vs

O zaman kadınları küçümseyen bir kadın düşmanı var karşınızda. Bunun kadınlar duygusal vs ile alakası yok, olamaz. Kadınlar ne kadar duygusal ise erkeklerde öyledir. Sadece erkeklerin duygularını açık etmesi toplum tarafından hoş karşılanmadığı için bazı duygularını bastırırlar. Sinir, kızgınlık, öfke de duygudur ve bunları göstermekten cekinmezler.

Neden sizi beğenmeyen ve eleştiren birisinin, olmasını beklediği şekle girmeye çalışıyorsunuz? Belki akıllı kadın olmaya, bu soruyu cevaplayarak başlayabilirsiniz.

Size psikolojik şiddet uyguluyor. Sürekli konuşa konuşa sizi de mantıksız olduğunuza inandırmış. Yok öyle bir şey.

burda biraz hakli istedigini yap sorma degisik seyler dene yemegi yapinca da guzel olmus mu begendinmi birsey sorma begendiyse eline saglik der afiyet olsun dersin bu kadar ..kendini agirdan al.bir yere gidecegin zaman gidebilir miyim ya da yapabilir miyim deme ben suraya gidecegim bunu yapacagim de.esini ben biraz anladim yani kendi kararlarinla kendi kisiliginle guzel verimli seyler yapmani istiyor.herseyden once kendini sev say ve onun ezmelerine karsi koru.mesela sesinimi yukseltti esin bana bagirma bundan hoslanmiyorum de.kotu soz mu soyledi bana bu sekilde saygisizlik yapmani istemiyorum gozumden dusme lutfen vs gibi gibi soyle.yani kendini korudugunu kolladigini kendine sahip ciktigini ona bu davranislarinla ispatla.mutluluklar dilerim canim.

Kesinlikle önceden böyle değildi artık iyice üzerimde hakimiyet kurdu ama bunu ben yaptım hep pasif kaldım yanında
pasif kalma iste dusuncelerini soyle cekinme siz de o evin hanimi esinizin hayat arkadasisiniz.kendinizi gereksiz gordugunuz konularda okuyun arastirin gelistirin bunu esiniz icin degil kendiniz icin yapin ogrendiginiz bir kelime bile sizin icin artidir.mesela gunun bir yada iki saatini okumaya ayirin onemli bulduklarinizi biryere not edin.mesela ben hamileyken cocuk gelisiminde kursa gittim hala daha kitap okurum cocugum icin ne yaparim diye.esim birsuru kitap aldi bununla ilgili ama kendisi birini okumus degil ben soyluyorum ogrendiklerimi.gecende sitem ettim bir tanesini okumadin diye.esiniz sizin iyiliginiz icin yol gosteriyorsa sorun yok.bunu da anlayabilirsiniz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…