Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Ahsjsjs eskiden ben de öyle mumyalardım kendimi. Regl donlarım var şimdi. Büyük, pamuklu olan alt katman, dar sıkacak olan üst katman. Eskiden iki don bir korse giyerdim. Çünkü manyaklık bunu gerektirir.

Yalnız bu hususu kimseyle konuşmamıştım. Mahremime girdim çıplak kaldım şu an ahsjsjs.

Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
ay siz çok üzüldünüz ama benide güldürdünüz :) :) :) bu duygusal çöküş belli duygularla hazırladığınız ortamın reddedilmesiden kaynaklanıyor sanırım arayı düzeltiniz mi bari :) bnce olur arada öle :)

Abovv o kadar kiyafetle hareket edemem ben Cok mu yogun oluyor ki? Yazın falan napiyorsunuz?

Yok bacım düzeltmedik benle dalga geçti anlatınca bi de

Çağırma şekliniz gerçekten uyuyan bı insani cildirabilir bence yanına gidip onu odaya cagirabilirdiniz .bence bı kez daha o yaklaşmadan deneyin

Cok guldummm yaa

Aynen dun gece de okudum yazilanlari harika oldu konu eglendikte insallah konu sahibi de uzulmuyordur artik

Aynen dun gece de okudum yazilanlari harika oldu konu eglendikte insallah konu sahibi de uzulmuyordur artik
Hiç sanmıyorum üzüldüğünü, böyle şeylerin olağan ve herkesin başına geldiğini ayrıca çok üst level kadınlardan da öneri aldıkça ağlanacak halimize güler olduk bence:)
Taze evli gururuna dokunmuş ama, yıllar geçince ‘kalk la’ durumuna dönüyor iş

Alemsin valla nerdeyse sesli gulecektim kizi uyuttum tam
Yani insan bazen kisisellestiriyor aslnda olagan bi durum her zaaman hazzir ve de nazir olunmuyor erkek cinsi de olsa olamayabiliyorlar iste bize hep erkwk cok ister hep ister diyw buyutuldgmzden bu sitede bile kac kere okudum bi erkek asla 10 gun duramazmis ... yani sonra uzulunmeyecek seye uzuluyoruz iste

Ben de güldüm epey :)) aldı başını gitti güzel oldu

Reddedilme bile yaşayamadım ağzımın tadıyla. Kötü bir histi. Yapacak bir şey yok tabii. Tecrübe oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…