- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Ben tesettürlü olsam bayağı iranlılar gibi olurum
pardesü altına neler neler offf...
Adam sürekli acaba ne giydi diye düşünmekten icraata geçemez.
hahshsjsksjshsh
Benim regl kıyafetlerim vardır.
Dışarı çıkarken kilot, üzerine kilotlu çorap, üzerine kısa boxer şort, üzerine dar elbise ve üzerine uzun kazak
Millet stringe ped takıyor, utanmasam yatağı da bağlayacam kendime,
Abovv o kadar kiyafetle hareket edemem benBen tesettürlü olsam bayağı iranlılar gibi olurum
hahshsjsksjshsh
Dışarı çıkarken kilot, üzerine kilotlu çorap, üzerine kısa boxer şort, üzerine dar elbise ve üzerine uzun kazak
AhahahahahaAbovv o kadar kiyafetle hareket edemem benCok mu yogun oluyor ki? Yazın falan napiyorsunuz?
File kadar etkiliyse alayim hemen
Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
ay siz çok üzüldünüz ama benide güldürdünüz :) :) :) bu duygusal çöküş belli duygularla hazırladığınız ortamın reddedilmesiden kaynaklanıyor sanırım arayı düzeltiniz mi bari :) bnce olur arada öle :)
Çağırma şekliniz gerçekten uyuyan bı insani cildirabilirŞimdi bu da dert mi diyecekler lütfen beni kırmadan gelsin. Kafa olarak pek iyi değilim şu aralar. Konuma gelecek olursak da akşam eşim eve geldi. Bana birlikte olmak istediğini ima etti. Yani cilveleşmek gibi düşünün.Aç ayı oynamaz derler beraber yemek yaptık, yedik. Ben dedim hazırlanayım, ortam filan ayarladım mum, ışık, müzik, kıyafet vs. İçimde biraz da çocuk sahibi olma isteği uyandı galiba ondandı bu çaba. İlk defa böyle bir oda hazırlama işine giriştim. Stres oldum hatta öyle hazırlanırken, çok heyecanlandım.
Eşim bu arada içeride uyuyordu saat 9 - 10 gibi. Aradım, rahatsızım yanıma gel dedim. Adam uyandı yanıma geldi bir panik. Çok korktum, kötü oldum dedi oturdu oturdu gitti. Bana bakmadı, odaya bakmadı.Resmen zoruma gitti. Senin için ortam yapmışım, kendim hazırlanmışım 1.5 saattir insan bari der ki "şu an isteksizim". Ama yani isteksizsin bana niye yürüyorsun? Gel içeri çay içelim demek nedir sonra? Sanki kapıda komşuyu görmüş de onu çağırıyor eve. Kirpik dibim ağrıyor demesine bile razıydım.
Arkadaşlar odaya çağırma şeklim çok mu garip? Ne diyim gel sevişelim mi diyim anlamadım ki. Öyle gidince ben de utandım açıkçası. Ne yapacağımı bilemedim. Öyle hevesle yaptığınız odayı bozduğunuzu düşünün. Çöpe attım her şeyi ama onu da fark edince bozuldu bana.
Gece gece reddedildiğime mi yanayım, şaşkınlığım yüzünden trip yediğime mi, döt gibi ortada kaldığıma mı.. Oturup ağlayasım var "lan bu da sevişemediğine ağlıyor" diyecek diye ağlayamadım halime. Öyle işte.
Cok guldummm yaaBen tesettürlü olsam bayağı iranlılar gibi olurum
hahshsjsksjshsh
Çok keyifli ve eğitici bir konu oldu bu valla.Cok guldummm yaa
Aynen dun gece de okudum yazilanlari harika oldu konu eglendikte insallah konu sahibi de uzulmuyordur artikÇok keyifli ve eğitici bir konu oldu bu valla.
yuvarlanan asi bir panda ya fazlaca teşekkürler.
Tam can sıkıntısında açıp okumalık, bir yanda mücevher gibi kadınlar, bir yanda paçalı donlu ben gibiler bayağı güldük eğlendik
Hiç sanmıyorum üzüldüğünü, böyle şeylerin olağan ve herkesin başına geldiğini ayrıca çok üst level kadınlardan da öneri aldıkça ağlanacak halimize güler olduk bence:)Aynen dun gece de okudum yazilanlari harika oldu konu eglendikte insallah konu sahibi de uzulmuyordur artik
Alemsin valla nerdeyse sesli gulecektim kizi uyuttum tamHiç sanmıyorum üzüldüğünü, böyle şeylerin olağan ve herkesin başına geldiğini ayrıca çok üst level kadınlardan da öneri aldıkça ağlanacak halimize güler olduk bence:)
Taze evli gururuna dokunmuş ama, yıllar geçince ‘kalk la’ durumuna dönüyor iş
Çok keyifli ve eğitici bir konu oldu bu valla.
yuvarlanan asi bir panda ya fazlaca teşekkürler.
Tam can sıkıntısında açıp okumalık, bir yanda mücevher gibi kadınlar, bir yanda paçalı donlu ben gibiler bayağı güldük eğlendik
Aynen dun gece de okudum yazilanlari harika oldu konu eglendikte insallah konu sahibi de uzulmuyordur artik
Hiç sanmıyorum üzüldüğünü, böyle şeylerin olağan ve herkesin başına geldiğini ayrıca çok üst level kadınlardan da öneri aldıkça ağlanacak halimize güler olduk bence:)
Taze evli gururuna dokunmuş ama, yıllar geçince ‘kalk la’ durumuna dönüyor iş
Bugün konuştunuz mu konu hakkında?Reddedilme bile yaşayamadım ağzımın tadıyla. Kötü bir histi. Yapacak bir şey yok tabii. Tecrübe oldu
Bozma cnm inan olagan seyler bak hatta herkes soylemis yanls seklde cagiris yapmandan da kaynaklanms yani olur boyle vakaalar bisey olmaz Allah baska dert vermesnDün çok fena moralim bozulmuştu da iyiyim şu an :)) ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?