Eşimin beni reddetmeye bile tenezzül etmeyişi

Ay adamı 1 buçuk saat beklet sonrada "rahatsızım gel" diye ara
Adamın uyanıp yanina gelebilmesi bile mucize o şokla..
Libodoyu öldürmüşsün resmen sen ya

Zaten dedi ki kapıda bayılacaktım kalkamayacak kadar kötü ne etti kendine acaba demiş biraz malım çok sakatlarım kendimi Sabah da hiç hatırlamadı ben ne yapiyim şimdi?

Yok yok linç yemezsiniz arkadaşlar da yaptığımı salakça buldular. Ben o an düşünemedim ne yapacağımı :)) Teşekkür ederim. Haklısınız. ❤

Zaten dedi ki kapıda bayılacaktım kalkamayacak kadar kötü ne etti kendine acaba demiş biraz malım çok sakatlarım kendimi Sabah da hiç hatırlamadı ben ne yapiyim şimdi?
Haha ya bide bundan sonra hastayım dediginde de inanmayacak adam,kesin yine vardır bunda bir hinlik deyip uykuya devam edebilir))
Sabah hatırlamamış olması iyidir boşver sende unutmuş gibi yap bari yaşlanınca gülecek çok güzel bir anınız oldu bence))

Doğru diyorsun yine sevişmeye çağırıyor benim deli karım demesi yüksek ihtimal :)) Sağ olun ❤❤

söyleyin de az gülersiniz yahu çok eğlenceli bence

Ben merdivenden asılıp çalışma masasının üzerine donumu atıyorum o mesajı alıyor zaten

Birçok kişi yazmış ama dayanamıyorum ben de yazacağım, sevişmek istediğiniz kişiyi rahatsızım diye çağırmak nerden aklınıza geldi gerçekten? Çok önemli bir şey söyleyeceğim deseydiniZ, sana bir şey göstereceğim deseydiniz Darılmayın ama adam endişe içinde yanınıza gelmiş, aniden böyle bir sahneyle karşılaşıp direkt seks moduna girememesi çok normal bence.

Evin içinde niye adama telefon edip rahatsızım gel diyorsunuz onu anlamadım. Telefonu açınca cilveli şeyler söyleseydiniz ya da eski telefon sapıkları gibi nefes sesi verseydiniz bari

Hayaller doktor fantezisi gerçekler çay çekirdek Bilmiyorum o an cidden düşünemedim korkup, panikleyeceğini. Adam zaten ruh gibi kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…