- 12 Temmuz 2006
- 58.989
- 225.317
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bir buçuk saat camları falan mı sildin naaptın
yuvarlanan asi bir panda konunuzu taşıdım çünkü fanteziler saçılmaya başladı:))) üyeler dert okurken ilerleyen sayfalarda abooo ne oluyor, muz çorap vücut çorabı kırmızı gecelik derken afallamasınlar diye, tümüyle üyelerin zihinsel ve fiziksel sağlığı için :)))
ya bide şey vardı burda bi üye yazmıştı ben o yönteminde işe yarayacağına inanıyorum valla :) leopar desenli tayt giyip kocanın önünde halı gırgırlamak
Bir dahakine yuvarlanan asi bir panda taklidi deneyin bence. Ben şu denemenizden daha etkili olacağını düşünüyorum. Asilik var, bir başkaldırı var falan. Hani böyle seksili falan gelebilir eşinize
Gırgırın sesine uyanır filan diye düşündüydüm benKK'nın efsane çözümüdür kendisi. Ne yaparsın ama uyuyan adama leoparı komple atsan işe yaramıyor
ya bide şey vardı burda bi üye yazmıştı ben o yönteminde işe yarayacağına inanıyorum valla :) leopar desenli tayt giyip kocanın önünde halı gırgırlamak
Ben genelde foto atarak cagiriyorumrahatsizim diye cagirmak bilemedim. Ama yine de boyle davranmasi sacma. Gelince siz de suram agriyor falan deyip cilvelesseydiniz.
anlaşıldı siz adamı kalpten götüreceksinizÜstünde yuvarlana yuvarlana uyandırabilirdim aslında
Bu süpermiş yaÜstünde yuvarlana yuvarlana uyandırabilirdim aslında
aaaa bak bu da güzel fikirmiş, tuttum
ama ben 5 dakikalığına da olsa ortalıktan kaybolsam, benim adam yerinden kalkıyor hemen beni aramaya koyuluyor 1,5 saat yok olsam ne yapar bilemedim, süprüz falan kalmaz ortada
tam o esnada bak şimdi koç diyip al kağıt kalemi çizmeye başla , görsel anlatım daha net aklında kalırBenimki de cocuk varken utanirim nasil yapacaz diyor. 5 senedir sevisiyoz adamla. Bana nasil yapcaz diye soruyor bunlar hep boyle galiba
tam o esnada bak şimdi koç diyip al kağıt kalemi çizmeye başla , görsel anlatım daha net aklında kalır
ay o çok banelleşmedi mi ya?
Ben tesettürlü olsam bayağı iranlılar gibi olurumEsim beni hep uyarirdi zaten. Tesetturluyum normalde. Bi yangin olsa,deprem olsa ustundekilerle cikamazsin bak seni taniyorum ben derdi. Dinlemiyordum o zaman yasamadigim icin. Bu son elazig depreminden sonra tedirgin oldum bende epey. Daha usturuplu giyiyorum
Hayir bir de kis mevsimi. Kendini oyle atsan oracikta donarsin disarisi eksi 25 geceleri
hahshsjsksjshshRegl olunca iki kat penye don giyiyorum. Her konuda temkinli olduğum için her türlü sızdırma ihtimalini engellemek için. Bir kez eşim şahit oldu iki kat penye dona. "regl oldum desen kafi niye zırh giydin üst üste" dedi ansjshklg.
Ben tesettürlü olsam bayağı iranlılar gibi olurum
pardesü altına neler neler offf...
Adam sürekli acaba ne giydi diye düşünmekten icraata geçemez.
hahshsjsksjshsh
Benim regl kıyafetlerim vardır.
Dışarı çıkarken kilot, üzerine kilotlu çorap, üzerine kısa boxer şort, üzerine dar elbise ve üzerine uzun kazak
Millet stringe ped takıyor, utanmasam yatağı da bağlayacam kendime,
Bende senin gibiyim bu konular da ama yukarda bir üye daha yazmış ben yapıyorum onu en etkili yöntem ve bizim gibi cilveden anlamayan kadınlar için ideal bir yöntem foto çekip gönderiyorum ışık hızıyla yanımda beliriyor adamAy bu konu beni bitirdi dünden beri :))) Gülerim ağlanacak halime modundayımÇok yaşayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?