yazdıklarınızı hayranlıkla okudum..Üniversite
Yüksek lisans
Mezuniyet
Ve çalıştırmıyor lafı
Ve kabullenmişlik...
Neden okudun ki arkadaşım? Eşin kompleksli ama umarım sen hayatının değerini bilen bir kadın olursun ...
Eşim iki yıllık ön lisans mezunu
Ben iki üniversite
Bir yüksek lisans
Ve mali müşavirlik
Ondan daha fazla kazanıyorum
arada takılır bana , seni üniversite kapısında beklediğim kadar kendim okula gitseydim ben de 4 yıllık mezun olurdum diye
Geçen hafta aldım karşıma konuştum . Büyük oğlumla Malta'ya gidip dil geliştirmek gibi bir planım olduğunu anlattım .
Kompleks önemli şey .....
2 yaş fazla değil bir yana yaşımı söylediğimde şaşırmayan olmamıştır hep aldığım cevap ben seni 18-19 sandım.yani bu yüzden beni yaşla vurması o kadar saçma ki.kompleksli değilim bu kınuda olsam zaten eşimle evlenmezdim burdakilerin dediği gibi o da bunu sorun etse baştan eder ve o da evlenmezdi yani amacı sinir etmek
Davet ettim onun ailesi de olucak
Şaka anlayışı o zaten ama şakasında da benim egomu zedeleme amacı var.çok takılmıcam bugün eşime benim güzel günüm ve 1 gün sonuçta diğer sorunlara diğer günler takılırım
Evet işime geliyor ama tembelliğimden değil böyle bi eşim varken çalışmak gözümde çok büyüyor çünkü huzurum olmucak evde biliyorum ve ben bi seçim yapmak zorunda kalıcam
Ettim tabi sürekli olmasa da arada sırada belli ederdi önemli olan okul okumak değil para kazanmak senin arkadaşlarının maaşı ne kadar o kadar okudular vs.tarzı
Ben para kazanmıyorum ki daha çoğundan korksun.istemiyo çalışmamı defalarca konuştuk. diğer konuları da konuştuk kabul etmiyo itiraf etmiyo hissettiklerini.beni hep ezme çabası var
Gezmeyi yemeyi içmeyi çok sever. Bana aşırı düşkündür. Ama ben tek başına da vakit gecirmeyi severim. Bazen bu sorun olabilir aramızda. Anlayışlıdır. İşbölümüne kesinlikle uyar. Mesela benim görevlerim çocukların ödevlerini yaptırmak ve yemek hazırlamak. O da temizlik ve ütüden sorumlu. Gerçi haftada bir yardimci geldiği için pek sorun olmuyor ama ben ev isine hiç karışmam. Kıskançtır çünkü ben arkadaşlarımla dışarıda zaman gecirmeyi , iki günlük tatiller yapmayı severim. Ben hiç kıskanç degilim. Bu da onun en büyük sikayeti. Kadinlar kulübü bdv ye bakınca ideal koca gibi gelmeye başladı bana dayazdıklarınızı hayranlıkla okudum..
Eğitim ve kişisel gelişim tutkunuz burda ki bayanlara örnek olacak türden.
Peki şunu merak ettim?
Eşinizin genel anlamda, tepkisi nasıldır?
Kesinlikle! Maşallah diyorum o zamanGezmeyi yemeyi içmeyi çok sever. Bana aşırı düşkündür. Ama ben tek başına da vakit gecirmeyi severim. Bazen bu sorun olabilir aramızda. Anlayışlıdır. İşbölümüne kesinlikle uyar. Mesela benim görevlerim çocukların ödevlerini yaptırmak ve yemek hazırlamak. O da temizlik ve ütüden sorumlu. Gerçi haftada bir yardimci geldiği için pek sorun olmuyor ama ben ev isine hiç karışmam. Kıskançtır çünkü ben arkadaşlarımla dışarıda zaman gecirmeyi , iki günlük tatiller yapmayı severim. Ben hiç kıskanç degilim. Bu da onun en büyük sikayeti. Kadinlar kulübü bdv ye bakınca ideal koca gibi gelmeye başladı bana da
Məəncə sizin uğurlarınızı görüb içində az da olsa qıısqanclıq yaranır. Sizi itirməkdən qorxur. Ona görə də bu cür davranır.Kızlar selam ben 9 aylık evliyim.mühendisim.yüksek lisansa yeni başladığım dönemde eşimle tanıştık, 1 sene içinde de evlendik.haliyle okuluma devam ettim.eşimle aramızda 2 yaş var ben ondan büyüğüm.ama çok küçük gösterdiğim için (18-19 sanıyor herkes) bu konuyu hiç problem etmedim o da etmedi ki çok peşimden koştu.eşim de lise mezunu. üni başlamış 1 yıl sonra zor gelmiş bırakmış.kendi işleri var.ben bunu yaşta olduğu gibi hiç problem etmedim çünkü bu tarz şeyler ( okul okumak veya yaş farkı) seven iki insanın arasına giremez diye düşünüyorum.
Her neyse yarın benim yüksek lisans mezuniyet törenim var ve bikaç gündür eşim bana ters davranıyo.elbise bakmama sinir oluyo, şakayla karışık gitmicez törene istemiyorum diyo,cübbeni çöpe atcam katılamıcaksın falan diye sinir olduğunu aşırı belli ediyo günlerdir.
Bu sabahta prova var okula gitmye hazırlanıyorum yanıma geldi ben tam kaç yaşındayım dedi söyledim peki sen dedi onu da söyledim yok artık sen bana göre ne kadar yaşlısın valla ben napmışım ya dedi gülerek bilmiyo muydun büyük olduğumu evlenmeseydin o zaman dedim kapıt üstünde görünce farkına vardım dedi ben de sinirlendim zorla mı evlendim ben senle dedim o da sen benle böyle çok ters konuşmaya başladın kendine gel falan diye çıkıştı. sonra hiçbişey demeden çekti gitti.
Başarımı kıskandığıdan mı böyle yapıyo bana kendimi kötü hissettirmek için (bak sen master yaptın ama bende senden küçüğüm ) kendini altımda kalmış hissettiğinden mi, yoksa gerçkten büyük olmamı böyle mi görüyo aklı şu ara mı yerine geldi?
Bana bi fikir verin kızlar napıyım nasıl bi karşılık veriyim alıp karşıma açık açık amacın ne diye konuşsam mı bilmiyorum onu da anlamaya çalışıyorum ama söyledikleri şakasına da olsa gerçekten kırılıyorum üzülüyorum. yarın benim için güzel bi gün ama sayesinde hevesim kalmadı
Son paragrafta kendi kendinize yaptığınız yorum cok dogru, siz biliyorsunuz aslinda tüm cevabi...Kızlar selam ben 9 aylık evliyim.mühendisim.yüksek lisansa yeni başladığım dönemde eşimle tanıştık, 1 sene içinde de evlendik.haliyle okuluma devam ettim.eşimle aramızda 2 yaş var ben ondan büyüğüm.ama çok küçük gösterdiğim için (18-19 sanıyor herkes) bu konuyu hiç problem etmedim o da etmedi ki çok peşimden koştu.eşim de lise mezunu. üni başlamış 1 yıl sonra zor gelmiş bırakmış.kendi işleri var.ben bunu yaşta olduğu gibi hiç problem etmedim çünkü bu tarz şeyler ( okul okumak veya yaş farkı) seven iki insanın arasına giremez diye düşünüyorum.
Her neyse yarın benim yüksek lisans mezuniyet törenim var ve bikaç gündür eşim bana ters davranıyo.elbise bakmama sinir oluyo, şakayla karışık gitmicez törene istemiyorum diyo,cübbeni çöpe atcam katılamıcaksın falan diye sinir olduğunu aşırı belli ediyo günlerdir.
Bu sabahta prova var okula gitmye hazırlanıyorum yanıma geldi ben tam kaç yaşındayım dedi söyledim peki sen dedi onu da söyledim yok artık sen bana göre ne kadar yaşlısın valla ben napmışım ya dedi gülerek bilmiyo muydun büyük olduğumu evlenmeseydin o zaman dedim kapıt üstünde görünce farkına vardım dedi ben de sinirlendim zorla mı evlendim ben senle dedim o da sen benle böyle çok ters konuşmaya başladın kendine gel falan diye çıkıştı. sonra hiçbişey demeden çekti gitti.
Başarımı kıskandığıdan mı böyle yapıyo bana kendimi kötü hissettirmek için (bak sen master yaptın ama bende senden küçüğüm ) kendini altımda kalmış hissettiğinden mi, yoksa gerçkten büyük olmamı böyle mi görüyo aklı şu ara mı yerine geldi?
Bana bi fikir verin kızlar napıyım nasıl bi karşılık veriyim alıp karşıma açık açık amacın ne diye konuşsam mı bilmiyorum onu da anlamaya çalışıyorum ama söyledikleri şakasına da olsa gerçekten kırılıyorum üzülüyorum. yarın benim için güzel bi gün ama sayesinde hevesim kalmadı
eşinin seni kıskanmasına gerek yok bu adamla evlendiğine göre aranızda seviye farkı olduğunu sanmıyorum herkes hakkını vererek okul bitirmiyor sınava gir çık ezberle vizyon sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?