2 yaş fazla değil bir yana yaşımı söylediğimde şaşırmayan olmamıştır hep aldığım cevap ben seni 18-19 sandım.yani bu yüzden beni yaşla vurması o kadar saçma ki.kompleksli değilim bu kınuda olsam zaten eşimle evlenmezdim burdakilerin dediği gibi o da bunu sorun etse baştan eder ve o da evlenmezdi yani amacı sinir etmek2 yaş çok fazla değil genç gosterıyorsanız sorunda değil kıskançlık yapıyor bence
Davet ettim onun ailesi de olucakAnnesi babasini da davet et .Her lafina caaat cat cevap ver bence seni begendigime şukredip git iki rekat nmz kıl de .Kompleks yapmıs paşam .
Şaka anlayışı o zaten ama şakasında da benim egomu zedeleme amacı var.çok takılmıcam bugün eşime benim güzel günüm ve 1 gün sonuçta diğer sorunlara diğer günler takılırımbeni terslemeye başladın demiş ya bence bu duruma dikkat edin belki de amacı yalnızca şaka yapmaktı. Hoş bir şaka değil belki ama eşinizin şaka anlayışı o olabilir bence üstüne gitmeyin ve alıngan davranmayın yarın bir güzel kepi atın. Mutlu olun.
Evet işime geliyor ama tembelliğimden değil böyle bi eşim varken çalışmak gözümde çok büyüyor çünkü huzurum olmucak evde biliyorum ve ben bi seçim yapmak zorunda kalıcamKocam calistirmiyor diye bi sey yoktur ben calismak istemiyorum bu da işime geliyor vardir.
Ettim tabi sürekli olmasa da arada sırada belli ederdi önemli olan okul okumak değil para kazanmak senin arkadaşlarının maaşı ne kadar o kadar okudular vs.tarzıİlişkide eğitim düzeyi maalesef erkeler açısından önemli. Kompleks yapmış eşiniz. İlişki esnasında hiç bu tarz şeyleri sorun ettiğini fark etmediniz mi? Ayrıca kendini sizden aşağıda gördüğü için yaşınızla dalga geçmesi de ekstra çocuksu olmuş.