Kocamı niye ayartıyon? Diye sorabilir.Başka biriyle konuştuğu halde kendisine hala "kocam" diyorsanız kızı ne diyerek arayabilirsiniz?
Haklısınız ama kıza ger şeyi söylemek istiyorum ama çizgimi de bozmak istemiyorum nasıl yapacağım bunu bilemiyorumEşimle asla yüzgöz olmazdım, ne konuştuklarını öğrenirdim.
ve eğer bunu affedeceksem kurcalamazdım.
Çünkü eğer gidemeyecekseniz, detay bilmenizin size yarardan çok zararı olacaktır.
son olarak , sizin yerinize bizim ne yapacağımızı bilmek size bir artı kazandırmaz.
Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz
Ona da soracağım tatbiki ama ben üzüldüysem herkes nasibini alsın istiyorumArayıp ne yapıcaksın? Hesap sorman gereken kişi EŞİN!
Biliyoreşinize gösteremediğiniz tepkiyi kıza mı göstericeksiniz?
belki evli olduğunu bile bilmiyodu kız, belki suçsuz nerden biliyoruz?
Sorun kizla senin aranda değil esinle senin aranda. Sana sadakat sozu olan eşin. Bence aranizda cozun kizla muhattap olup seviyeni düşürmeKızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Eee evli olduğunu bilerek eşinizle konuştuysa-flortlesme anlamında diyorum- kızı arayıp ağzınıza geleni saysanız da hiç oralı olmaz. Hatta size bir şeyler diyebilir ve moralinizi daha çok bozabilir. Madem niye boşanmıyorsun sen hayırdır da diyebilir.Biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?