Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

dikut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
71
6
3
26
Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız

Eşimle asla yüzgöz olmazdım, ne konuştuklarını öğrenirdim.
ve eğer bunu affedeceksem kurcalamazdım.
Çünkü eğer gidemeyecekseniz, detay bilmenizin size yarardan çok zararı olacaktır.

son olarak , sizin yerinize bizim ne yapacağımızı bilmek size bir artı kazandırmaz.
Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz

Eliniz de başka bir şey var mı? eşinizin konustuga dair yazışmalar Fln.. Delil toplayın bence. Arayıp kadını aramak ne gerek var..
Delil var ise direk boşanma davası açın. ama yok boşanmayacağım fln diyorsanız bence susun ..

Haklısınız ama kıza ger şeyi söylemek istiyorum ama çizgimi de bozmak istemiyorum nasıl yapacağım bunu bilemiyorum

Karşı tarafı arasan ne geçecek eline sinir olmaktan başka muhattap olman gereken kişi yanı başında ki eşin ona da yapılacak tek şey var kapıyı göstermek

Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Sorun kizla senin aranda değil esinle senin aranda. Sana sadakat sozu olan eşin. Bence aranizda cozun kizla muhattap olup seviyeni düşürme

Kızı arayıp kocama kuyruk sallama yuvamı yıkma saçını başını yolarım rezil ederim seni
“Demeyin”
Kocanızı boşayın telefon numarasını ne yapacaksınız kızın
Kocamın bana attığı kazık diye mi kayıt edeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…