Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

Sizin gibi insanları hiç anlamıyorum. Asıl soruna odaklanmak yerine yan soruna odaklanıyorsunuz.
Hanımefendi kız mı verdi size evlenirken sadakat sözünü?
Size ihanet eden eşiniz, kız değil.
Bir zahmet arayıp eşinize saydırın.
Ha boşanmayacaksanızda ilişkinizi laçkalaştırmayın.
Zira sonra bayağı yüz göz olunuyor, adam göstere göstere yapınca ağır oluyor.

konu sahıbı kızı arayıp kızla esının ıletısımını koparabılecegını sanıyor
sankı baska kımse yok adam bu onla olmasa baskasıyla olur ustelık bunu yıyıp susan karısı varken tekrar nıye yapmasın kı
kocanızı ıcınıze sındırmıssınız kızı arasanız ne aramasınız ne
kadın sızden sonra kocanızı arar karın benı rahatsız edıyor der kocanız da suratı asık gelır yaptıgınız yemegı yer gegıre gegıre uyur sızde oyle kalırsınız

Hiç kız biliyor gibi durmuyor valla.
Bariz eşiniz ayarlatmış kendine.
Ya başka kızla konuşmasını geçtim eşiniz arkadaşıyla sizin makaranızı yapmış farkında mısınız?
sıkıldım " bundan" demiş, cezbetmiyor demiş.
Gerçekten soruyorum hiç mi gururunuza dokunmadı, eşinizle problemlerinizi çözdünüz de kızla uğraşmaya başladınız?

Adamı boşardım.
Böyle yekten, direkt, dümdüz bir boşama mı?

D dikut kızı aramanız sizi incitmekten başka hiçbir şeye yaramaz, eşinizden ayrılmayacaksanız bu konuyu kurcalamayın pek de manası olmaz maalesef, ki size sorumluluğu olan kişi eşiniz, bugün bu kız olur yarın başka kız, eşiniz aldatmaya meyilli olduktan sonra görüştüğü kaç kızı arayıp eşimi bırak diyeceksiniz ki

Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Önce bir boşanmamdilekçesi hazırşardım iyi bir avukat tıtardım donuna kadar alırdım o herifin!
Konustugunmetresini aramadan arama kayıt ını açar arar herşeyi öğrenmeye çalışırdım ( tabi metres olucak şahış inkar edip yalanlıcaktır ama şansını dene)

Ne bu dalga geçmek başınıza geldiği zaman anlarsınız sordum dalga geçeceksen cevap verme

Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum

Teşekkürler

Çaat dümdüz boşanma. Kılım kıpırdamadan. Bence mücadele etmek bile önem verdiğini göstermektir.
Sonra gelirim evimde efendi efendi böğürerek ağlarım belki o kısım ayrı.

Ne bu dalga geçmek başınıza geldiği zaman anlarsınız sordum dalga geçeceksen cevap verme

gercekten dalga gecmıyordum ama su mesajınızı gorunce gulmeden edemedım

ıyı dusunmussunuz esınız amelıyat olsun paşalar gıbı bakın aklayıp paklayın sonra ıkı kavga cıkarır ıyıce yuz goz olur esınızın ıkı uc kere affet benı demesını bekler sonra unutur gecersınız ıyı fıkır

Ben o adama açık böbrek ameliyatı yapardım, sen hala sesimi çıkarmıyorum diyorsun. Boşver adam seni üzmüş, önemli mi ameliyat olması?

Ameliyat olacak adama bakin hele uçkurunun derdine düşmüş.

Ameliyat olacaksa da olsun, şimdi sessiz kalıp nazını niyazını mı çekmecesiniz?

Tam bu zamanda çekip gideceksiniz asıl, ne hali varsa görsün.

Hala soğumadın mı ona karşı. Ameliyat olmasını bekleme kendine yazık etme. Baktıracak bir sürü adam bulur kendini. Kardeşi yok mu illa biri bakar. Kızı da boşver kocan adam olsaydı yapmazdı zaten. Böyle kızlardan dışarda çok var. Önemli olan kocanın nasıl tepki verdiği.

Bir kadının çaresiz bir kadına yazdığı cevaba bakın !! Kendi başınıza gelse gerçekten bu kadar komik gelir miydi ?Yazık , ayıp, günah . Gerçekten konudan zevk aldınız mı bu kadar , çok mu komik ?

Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Once kızı arar evli barkli adam olduğunu söylerdim sonra da ayrilirdim tabiki. Güven sarsıldı mi bi kere hayır gelmez o ilişkiden

Sanırım o kızı arardım ve ses kaydı tuşuna basardım. Sakin bir şekilde ağzından laf alıp ilişkilerinin boyutunu öğrenirdim.

İnkâr eden kocama ses kaydını atar arkasından da s..tir çekerdim.

Tabi senin işin zor adamın ameliyatını düşünüyorsun hala. Beni aldatmissa canı cehenneme derdim ben!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…