- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Hiç kız biliyor gibi durmuyor valla.eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış
Böyle yekten, direkt, dümdüz bir boşama mı?Adamı boşardım.
Önce bir boşanmamdilekçesi hazırşardım iyi bir avukat tıtardım donuna kadar alırdım o herifin!Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Ne bu dalga geçmek başınıza geldiği zaman anlarsınız sordum dalga geçeceksen cevap vermekonu sahıbı kızı arayıp kızla esının ıletısımını koparabılecegını sanıyor
sankı baska kımse yok adam bu onla olmasa baskasıyla olur ustelık bunu yıyıp susan karısı varken tekrar nıye yapmasın kı
kocanızı ıcınıze sındırmıssınız kızı arasanız ne aramasınız ne
kadın sızden sonra kocanızı arar karın benı rahatsız edıyor derkocanız da suratı asık gelır yaptıgınız yemegı yer gegıre gegıre uyur sızde oyle kalırsınız
Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorumHiç kız biliyor gibi durmuyor valla.
Bariz eşiniz ayarlatmış kendine.
Ya başka kızla konuşmasını geçtim eşiniz arkadaşıyla sizin makaranızı yapmış farkında mısınız?
sıkıldım " bundan" demiş, cezbetmiyor demiş.
Gerçekten soruyorum hiç mi gururunuza dokunmadı, eşinizle problemlerinizi çözdünüz de kızla uğraşmaya başladınız?
TeşekkürlerÖnce bir boşanmamdilekçesi hazırşardım iyi bir avukat tıtardım donuna kadar alırdım o herifin!
Konustugunmetresini aramadan arama kayıt ını açar arar herşeyi öğrenmeye çalışırdım ( tabi metres olucak şahış inkar edip yalanlıcaktır ama şansını dene)
Çaat dümdüz boşanma. Kılım kıpırdamadan. Bence mücadele etmek bile önem verdiğini göstermektir.Böyle yekten, direkt, dümdüz bir boşama mı?
D dikut kızı aramanız sizi incitmekten başka hiçbir şeye yaramaz, eşinizden ayrılmayacaksanız bu konuyu kurcalamayın pek de manası olmaz maalesef, ki size sorumluluğu olan kişi eşiniz, bugün bu kız olur yarın başka kız, eşiniz aldatmaya meyilli olduktan sonra görüştüğü kaç kızı arayıp eşimi bırak diyeceksiniz ki
Ne bu dalga geçmek başınıza geldiği zaman anlarsınız sordum dalga geçeceksen cevap verme
gercekten dalga gecmıyordum ama su mesajınızı gorunce gulmeden edemedımEşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum
Ben o adama açık böbrek ameliyatı yapardım, sen hala sesimi çıkarmıyorum diyorsun. Boşver adam seni üzmüş, önemli mi ameliyat olması?Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum
Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum
Ameliyat olacak adama bakin hele uçkurunun derdine düşmüş.Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum
Arayıp ses kaydı alırdım sonra görüşelim derdim bi de ordan ispat toplardım video vs sonrada açardım davayıKızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Bir kadının çaresiz bir kadına yazdığı cevaba bakın !! Kendi başınıza gelse gerçekten bu kadar komik gelir miydi ?Yazık , ayıp, günah . Gerçekten konudan zevk aldınız mı bu kadar , çok mu komik ?konu sahıbı kızı arayıp kızla esının ıletısımını koparabılecegını sanıyor
sankı baska kımse yok adam bu onla olmasa baskasıyla olur ustelık bunu yıyıp susan karısı varken tekrar nıye yapmasın kı
kocanızı ıcınıze sındırmıssınız kızı arasanız ne aramasınız ne
kadın sızden sonra kocanızı arar karın benı rahatsız edıyor derkocanız da suratı asık gelır yaptıgınız yemegı yer gegıre gegıre uyur sızde oyle kalırsınız
Once kızı arar evli barkli adam olduğunu söylerdim sonra da ayrilirdim tabiki. Güven sarsıldı mi bi kere hayır gelmez o ilişkidenKızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
iyileştikten sonra bir güzel gönderirsiniz yine sevgilisinin yanına. Aklınızı başınıza toplayın bence.Eşim ameliyat olacak diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik ameliyatını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?