- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
şimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış
konu ben degılım , caresız bır kadınla dalga gectıgım yok konu sahıbı kendısı dalga gecıyor kızı arıcam hele kocam amelıyat olsunda falan...Bir kadının çaresiz bir kadına yazdığı cevaba bakın !! Kendi başınıza gelse gerçekten bu kadar komik gelir miydi ?Yazık , ayıp, günah . Gerçekten konudan zevk aldınız mı bu kadar , çok mu komik ?
Konu sahibesinin yazdığına göre adam zaten yeni arayışlar içinde, 6 aylık eşi için arkadaşına rahatça sıkıldım cezbetmiyor beni diyebilecek biriyle evlilik yürümez, çaaat diye boşamak en güzeli, hatta ben olsam kamuya açıldın artık beni cezbetmiyorsun Muhittin diyerek boşarım.Çaat dümdüz boşanma. Kılım kıpırdamadan. Bence mücadele etmek bile önem verdiğini göstermektir.
Sonra gelirim evimde efendi efendi böğürerek ağlarım belki o kısım ayrı.
hayatım, yine de tepki göstermen gereken kişi eşin.Biliyor
Burda ben veya başkası yeterince yardımcı olamaz sadece akıl verir . Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ve ben bunda bu kadar komik bir şey göremedim . Siz gülüp dalga geçin diye konu açmıyor insanlar . Demek ki gerçekten yaralanmış ki konu açmış . Farklı pencerelerden bakıyoruz demek ki ben bu konuya bakınca mağdur yardım isteyen birini görüyorum .konu ben degılım , caresız bır kadınla dalga gectıgım yok konu sahıbı kendısı dalga gecıyor kızı arıcam hele kocam amelıyat olsunda falan...
bana akıl verın dıyen dert yanan bır kadın yok ortada
konu sahıbının dusuncelerı aklınca ıntıkam alma fıkırlerı evet komık
kocam bır amelıyat olsun da dıyoryazarken bıle gulesım gelıyor adam yapmıs yapacagını daha ne yapsın kocasının amelıyatını bekleyene kadar
konuyu carpıtıp ıstedıgınız lıncı ustume yonlendırmeye calısmanızı anlayamadım sızın su yorumunuz ne kadar yardımcı oldu tartısılır
sıze nıyetımı ıspatlamak zorunda degılımBurda ben veya başkası yeterince yardımcı olamaz sadece akıl verir . Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ve ben bunda bu kadar komik bir şey göremedim . Siz gülüp dalga geçin diye konu açmıyor insanlar . Demek ki gerçekten yaralanmış ki konu açmış . Farklı pencerelerden bakıyoruz demek ki ben bu konuya bakınca mağdur yardım isteyen birini görüyorum .
Siz geçen hafta konu açmistiniz eşim arkadaşına çok sıkıldım bundan yeni birini istiyorum diye.tepki göstermiştik kaynanam böbrek hastası eşim haftaya böbreğini verecek kaynanam çok iyi ondan sonra ayrilicam demiştiniz, kıza ne ara geldiniz anlamadım.sorun Ayşe Fatma degilki eşiniz sadakatsiz..o günde söyledim size nasıl bu durumda yüz yüze bakacaksınız diye..o gün ayrilmayacaginizi anlamıştım verdiğiniz cevaplardan bugün emin oldum.. kaynanam melek olsa umrumda olmaz o durumda... ameliyatı bahane olarak kullanıyorsunuz .
Empati yapmaya gerçekten çabalıyorum konu sahibi için ama olmuyor çok sıkıldım bundan kelimesi.. o günde konu sahibine söylemiştim ben eline böbreğini veririm ama siz yapmayın demiştim.. keşke dediğiniz gibi olsa ama sanmıyorumBende beklerdim. Adam ilk böbregini sonra donunu kaybedecek. Daha güzel bence. Bakimiki da arkadasi yapsin
Onlar mutlu mu peki?sıze nıyetımı ıspatlamak zorunda degılım
kendını arayıp kucuk dusurme dıyerek yorumumu yazdım daha hala yok kocam amelıyat olsun da yok kızı arıcam da dıyen bırı var karsımda
evet kımse kımın ne yasadıgını bılemez bana ustden ustden sızın de basınıza gelse dedınız ama
evlenmeden cok kısa bır sure once nısanlıydım ben evlenmek uzere oldugum evlenecegımız gunun bellı oldugu adam ıle en yakın arkadasım evlendıleraldatılmanın dik alasını yasadım , askerden geldıgı gun ben aılesıyle yemekteyım gelmesını beklıyorum meger bırlıkte baska sehırde bulusmuslar aılelere karsı ne dıyeceklerını bılemedıklerınden ve 1 hafta ıcınde evlendıler böööyyleee bakakaldım bırı en yakın arkadasım dıgerı nısanlım
yakın arkadasım olmasına ragmen aramadım kızı nıye arayayım o ıgrenc durumun ıcıne nıye kendımı cekeyım ? aldatılmak benım sucum degıl kı onların sorunu
onur gurur meselesıdır ıhanet , kandırılmak aldatılmak arkamdan ıs cevırılmesı benım kabul edebılecegım bırsey degıl. karsımda bunu kabul eden sındıren ama dıger kadını sındıremeyen dalga gecer gıbı kocam amelıyat olacak dıyen bırı var yahu allah askına
dıger kadına ben x ın karısıyım mı dıyecek neden gorusuyorsun kocamdan ne ıstıyor musun dıyecek fıkrı bıle oldukca komık
2. kadın terbıyesızın tekı zaten bır laf soyler altından kalkamaz sonra vay efendım soyle dedı boyle dedı dıye gelıp aglayacak ve bız de bız demıstık dıyecegız burda boyle 904349 konu acılıyor . hepsınde aynı seyler ve hepsınde aynı yere gelıyor
konu sahıbının kendısınden daha cok cıddıye alıyorum kendısını arayıp kendını rezıl etme dıyorum hala hıncını kızdan cıkarma derdınde kocam amelıyat olacak derdınde benım yorumum mu sorgulanıyor gercekten alemsınız
Empati yapmaya gerçekten çabalıyorum konu sahibi için ama olmuyor çok sıkıldım bundan kelimesi.. o günde konu sahibine söylemiştim ben eline böbreğini veririm ama siz yapmayın demiştim.. keşke dediğiniz gibi olsa ama sanmıyorum
Annem hep söylerdi elalem nederAyrilmazsa ve signeye cekse yapilacak birsey yok. Böyle "adamlar" bunu tekrarlar. Yani kadin x, y, z fark etmiyor. Aldatilan biri evliligi sürdürse (onu kadinlara genelde "yuvana sahip cikmak" diye satiyor cevre, halbuki yuva yok ortada) o zaman psikolojik olarak yipranmayi ve tekrar aldatilmayi göze aldigi demektir. Sahsen öyle bir insanla evli kalmak istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?