hayır evlendıkten 3 ay sonra bosandılarOnlar mutlu mu peki?
önce eşimle konuşurdum sonra da kızı arardım eşimide boşardım aldatmanın mazereti olamazKızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Bosanma niyetim yok ona gore yorum yapın derdim.. ameliyat olacakmış gibi bahane üretmezdim.. karşı tarafı da aramazdım arayıp konuşsam neden üzülsün ki.. ben üzüldum o da üzülsünmus... üzülse gitse bile bende o koca olduktan sonra o girder diğeri gelir...ömrüm birsuru kadınla muhatap olarak mi geçecek..Bir kadının çaresiz bir kadına yazdığı cevaba bakın !! Kendi başınıza gelse gerçekten bu kadar komik gelir miydi ?Yazık , ayıp, günah . Gerçekten konudan zevk aldınız mı bu kadar , çok mu komik ?
Konuştuğu derken nasl bir konşma aldatma mı arkadas mı aldatmayla ilgli birşey gördüyseniz ben şahsen kızı arar açık açık sorardım eşimle konuşma sebebin nedir diye mantklı bir açklama yapsn yada yapmasn birdha görüşmenizi ve konşmanızı istemiyorum eşimin yakasından düş der kapatrdm suratına :) bekara karı boşa demek kolay herkes baslamş yne boşa demeyeKızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Once kızı arar evli barkli adam olduğunu söylerdim sonra da ayrilirdim tabiki. Güven sarsıldı mi bi kere hayır gelmez o ilişkiden
adam arkadasına karısı hakkında sıkıldım bundan demısValla öyle kadnlar var ki evli barklı adamların yakasına bir yapışıyor adam engellesede buluyor konşmasada ekliyor Allah uzak tutsun ama var yani habire anlamadan dinlemeden adamı suçlamayın Allah aşkına ya
Orayı kaçırdm anlamaya çaliyorm şmdi onu okuyodmadam arkadasına karısı hakkında sıkıldım bundan demıs
ne anlamaması dınlememesı :)
Annem hep söylerdi elalem nederkim bu elalem benim hayatımla ilgili kararları nasıl veriyor yıllarca bunun kavgasını yaptım aldatma şiddet yalan kırmızı çizgim bunlar dışında belki evlilik için çabalarım ama bunların olduğu yerde durmam duraninda bir şey kazandığını görmedim daha yuvayı üstünde duran çatı ev yapmiyorki bizim sevgimiz sadakat güven dürüstlük yapar.
Arayıp ne diceksiniz ki
hayır evlendıkten 3 ay sonra bosandılar
kız bosandıktan 20 gun sonra da baska bırıyle evlendı ve evlendıkten 1 ay sonra da 2 aylık hamıle oldugunu acıkladı facebooktan
eskı nısanlım hala bekar aldatıldıgıyla kaldı dımdızlak ortada bana yaptıgının beterını yasadı bence
kızı ara ses kaydı al dıyenler gozunuzu seveyım yapmayın nasıl bır yonlendırme bu
bır ınsanın kendını dusurecegı en kotu durum
karsı taraf her turlu sey soyleyebılır konu sahıbı altından kalkamaz
hıc olacak sey mı kızı arayacak ne dıyecek allah askına ?
cok tesekkur ederımKolay kolay atlatılamazdı, çok güçlüymüşsünüz. Ailenizle mutluluklar diliyorumAslında tencere kapak misali birbirini bulmuşlar da dinsizin hakkından imansız gelmiş içimin yağları eridi vallahi
Günün sonunda kocanı boşamayacaksan kadına da hiç elleşme.Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
aynen yasak haklıyken haksız durumuna duser daha cokZaten habersiz ses kaydi almak yasa disi degil mi. Yani o sekilde ne isine yarayacak. Gerci dizilerde hep bir kayit cikarip olay cikartma oluyor da. Ama benim bildigim kayit almak yasak karsi tarafin haberi yoksa
Konuştuğu derken nasl bir konşma aldatma mı arkadas mı aldatmayla ilgli birşey gördüyseniz ben şahsen kızı arar açık açık sorardım eşimle konuşma sebebin nedir diye mantklı bir açklama yapsn yada yapmasn birdha görüşmenizi ve konşmanızı istemiyorum eşimin yakasından düş der kapatrdm suratına :) bekara karı boşa demek kolay herkes baslamş yne boşa demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?