- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi persephone__
Anlayamadım ne demek istediginiziHemen hemen dikkatimi cekiyirsunuz özellikle cinsel konularda
Absürd yorumlariniz var özellikle mi yapıyorsunuz ?
Absurt derken???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamadım ne demek istediginiziHemen hemen dikkatimi cekiyirsunuz özellikle cinsel konularda
Absürd yorumlariniz var özellikle mi yapıyorsunuz ?
Sormazsam çatlıcam Z ne yavBurası BDV canım; BZV değil
Şimdi sen söyle bacım gün içinde neler yapıyor bu adam, ne yiyip içiyor, formülü nedir sırrı nedir?
Onun "kırılmak" gibi duyguları yoktur uğraşmaz öylePazar günü uyandıktan yatana kadar onun dışında da her gün?
İlaç mı alıyor noluyor yahu bu kadar?
İstemeden gururunu kırdınız bi şeyler ispatlamak peşnde olabilir mi?
ilginç gerçekten. erkeklerin saçma takıntıları olabiliyor. Arkadaşlarının arasında rekor gibi saçma şeyler konuştularsa bir deneme de kendi yapmak istemiş bile olabilir.Bütün gün işte arkadaşlar çay içiyor döner yiyor başka bişey yediğini sanmıyorum
Valla aynaya bakmasam belki öyle zannederdim ama malesef bakıyorum ve anlam veremiyorumİnsanın gururu okşanır yaw dk başı yanından ayrılmasakendimi afrodit sanardım
Ne gururu yav,daral gelir bana da.Zırt pırt öffİnsanın gururu okşanır yaw dk başı yanından ayrılmasakendimi afrodit sanardım
Anlayamadım ne demek istediginizi
Absurt derken???
Sonrada su faturası kabarık gelirse kızmasın bu nasıl fatura suyu nereye harcadin bu kadar diye![]()
Sormazsam çatlıcam Z ne yav
Bence esin real anlamda yıpratan ve kafa patlayıcı bir işte calismiyorBütün gün işte arkadaşlar çay içiyor döner yiyor başka bişey yediğini sanmıyorum
Ohh yarasin
Ne şikayet ediyon bacim
Burdaki kusların çoğu otmuyor
Ne yiyip ne iciyor kiz bu adam?Öncelikle konuyu doğru yere mi açtıö bilmiyorum. Sanırım cinsellik bölümüne açmam gerekiyordu ama açamadım. Çok utanıyorum ama artık burama geldi. Üstten anlatmaya çalışacağım. Eşimin son zamanlarda cinsel isteği bitmiyor. Eskiden dböyle değildi. Eve geç geliyor çok çalıştığı için. Normalde geldiği gibi yatar uyurdu yorgun olduğu için. Şimdi eve gelince beni uyandırıyor her gün ama. Hadi o neyse, en kötüsü pazar günleri. Pazar günü çalışmıyor. Ben o yokken dışarı çıkmıyorum. Pazar günleri beni yemeğe sinemaya vs götürürdü eskiden. Artık bu sürede bırakın biyere gitmemizi salonda 2 dk oturup tv izlememe bile müsade etmiyor. uyandıktan gece uyuyana kadar nerdeyse. Kocamı seviyorum ama artık dayanamıyorum resmen soğudum. Ayrıca eskiden bunlara bu kadar düşkün değildi birden böyle bi hal geldi. Bunun sebebi ne olabilir ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim ?
Kıskandırma malzemesi mi cinsellik?Zevk
Kadın bizi kıskandırmak için konu açmış sanki...
Ne gururu yav,daral gelir bana da.Zırt pırt öff
Aynayı yanlış yere tutuyorsun...Valla aynaya bakmasam belki öyle zannederdim ama malesef bakıyorum ve anlam veremiyorum
Her gece seks isteyen koca evet...Kıskandırma malzemesi mi cinsellik?