Eşimin bitmek bilmeyen isteği

Bütün gün işte arkadaşlar çay içiyor döner yiyor başka bişey yediğini sanmıyorum

Anlayamadım ne demek istediginizi
Absurt derken???

Araştır biraz anlarsın absürd ne demekmis

Cinsellik konularına diyorum yorumlariniz bi alaycı diyorum hep ilk siradasiniz da orda Hayır mantıklı da bi yorumunuz yok ondan bahsediyorum hanımefendi özellikle mi yapıyorsunuz

Öncelikle konuyu doğru yere mi açtıö bilmiyorum. Sanırım cinsellik bölümüne açmam gerekiyordu ama açamadım. Çok utanıyorum ama artık burama geldi. Üstten anlatmaya çalışacağım. Eşimin son zamanlarda cinsel isteği bitmiyor. Eskiden dböyle değildi. Eve geç geliyor çok çalıştığı için. Normalde geldiği gibi yatar uyurdu yorgun olduğu için. Şimdi eve gelince beni uyandırıyor her gün ama. Hadi o neyse, en kötüsü pazar günleri. Pazar günü çalışmıyor. Ben o yokken dışarı çıkmıyorum. Pazar günleri beni yemeğe sinemaya vs götürürdü eskiden. Artık bu sürede bırakın biyere gitmemizi salonda 2 dk oturup tv izlememe bile müsade etmiyor. uyandıktan gece uyuyana kadar nerdeyse. Kocamı seviyorum ama artık dayanamıyorum resmen soğudum. Ayrıca eskiden bunlara bu kadar düşkün değildi birden böyle bi hal geldi. Bunun sebebi ne olabilir ve onu bundan nasıl vazgeçirebilirim ?
Ne yiyip ne iciyor kiz bu adam?
Varsa bir recetesi bana ativer acilll :KK70:

Back
X