Eşimin bitmek bilmeyen isteği

Ddogru soyluyorsunuz evet katiliyorum size ama bunu soyletende erkekler birsey istediginizde yapmiyorlar ama sonucu bu ise bagladgignizda yapiyorlar insanlarda bunu ogut olarak veriyor maleseff...
Aaglanick halimize guldugumuz durumlardan biri maleseff
Ben bunun bir paradoks olduğunu düşünüyorum. Kadın bir şey isteyince erkekten olumsuz yanıt alıyorsa bunun çözümü seksten geçmiyor benim fikrimce. Kadın kendini verilecek bir "mal" olarak sunmazsa erkek de öyle algılamaz, karşılıklı bir durum.

Ben de bunu tasvip etmiyorum elbette. Kadınlığını kullan ve dedigini yaptır değildi söylemek istediğim. Zaten cümlemin sonundaki emoji de ne kadar ciddi (!) olduğumu gösteriyor. :KK48: birazcık kinayemi yanlış anlamışsınız.:KK52:
Kinaye mi yaptınız ironi mi? Sanırım ironi demek istediniz.
Yani böyle bir öneride bulunmadınız konu sahibine, peki.

Sosyal hayatım olmadığı ve evde canım sıkıldığı için makyaj falan yapıyorum ama güzel bir kadın değilim anoraiksia derecesinde korkunç bir zayflığım var kilo alamıyorum ve süslenmem falan eşimin dikkatini çekecek şeyler değil fak etmiyordur bile

Avatar resmin bile yatakta 2 kurt? İlginçsin.

Ben eski konunuzu hatırlıyorum sizin esiniz çocuk istiyordu siz erken diyordunuz sanırım.ama esiniz garantiye alıyo galiba.sorunun cevabı basit adam çocuk yapmaya uğraşıyor bence

Ahahahah :D

Konun, pardon derdin beni çok güldürdü bacım. :)

Neyse ben sevindim heriflere bir şeyler oldu sanıyordum artık.
İsteği bitmesin de hafif azalsa iyi olur haklısın.

Azı da çoğu da zarar, ortası karar de..:)

Back
X