• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bonkör olması

yok beeee tabii ki güzelce yaşıyor. Oturdugu sitenin kirasi aidati zaten cogu insanin ev kredisi kadardir göğü delen sitelerden birinde. keyfine bakıyor. konu sahibesi hala kitlik bilincinde. böyle yapa yapa adamin da canini sıkıyor.
böyle bir adam demek ki gosterisi seviyor. yaninda gosterisli kadin ister, guzel giyinen kuafore giden, görenin "masallah karisina" diyecegi birini ister. konu sahibiyse pazardan sece sece alisveris yapiyor, adam parasinin yuzde birlik kismini ekstradan verdi diye adamla catisiyor, devamli birikim birikim basini yiyor, kendine kiyafet almiyor, bakmiyor, uc kurus masrsfi olmadan yasiyor.
hic bu profildeki sonradan görme adam boyle bir es ister mi yani? yanlis yolda bence.
1 milyon kazandigina ben de inanmadim zaten sormamis, bilmiyor. belki de yine iyidir ama iyi sezonda 300-500 bin kazanıp kötü sezonda 50-70 bin kazananlardandir.
sormamis ki ne bilsin
Adam pek gösterişi seviyor gibi gelmedi bana. Arabası, yaşam şekli mütevazi demiş. Böyle olan kişi birikime çok yönelir mesela. Ama kazandığına göre ne lüks yaşıyor ne de birikim yapıyor konu sahibinin demesine göre. O yüzden eşinin kazandığını iddia ettiği paraya ben de inanmadım.

Son düzenleme:
Tanıdığım bir kaç kişide senin verdiğin örneği yapan var yengeç ,ama dediğin gibi o muhitlerde evler atıyorum 50 60 milyon, böyle bir parayı eve gömmeyip kirada oturup ticarete bağlamak ve daha çok kazanmak mantıklı zaten.

Ama aylık bir milyon geliri olan birinin başını sokacağı yine atıyorum 5 ,6 milyonluk bir ev almaması anormal olan, yapılan ticareti etkileyecek canlı para gerek diyebileceğimiz meblağlar değil bunlar.
zaten aylik 1 milyon alan birinin karisi pazar parasindan arttirip gram altin almaz🤣🤣
eger dogruysa konu sahibi tam aşkımızın meyvesi aytek kafasinda:)
ornek , ornek 2

Ben hiç rahatsız olmazdım benim eşim tamm aksime aşırı tutumlu hatta cimri denecek kadar .. sürekli mal biriktirir ona göre bahşiş falan boşa giden para

Ortalama olarak biliyorum tabii ki ama aylık gelirini net olarak ne olduğunu bilmiyorum zaten bu aylık gelirle ilgili bir konu değil ki yani aylık geliri 1 milyon bile olsa işini doğru düzgün yapmayan bir ustaya fazladan para vermek bana enayilik gibi geliyor biz yardım yapıyoruz zaten ihtiyacı olanlara yardım etmek başka bir şey gelir beni ilgilendirmiyor sormuyorum net gelirini ortalamayı biliyorum ama bu gelirle ilgili bir konu da değil geliri ne olursa olsun asgari ücret bile olsa ya da milyoner bile olsa dedim acaba ben mi böyle düşünüyorum
Aylık geliri misal 1 milyonsa bir garsona bir ustaya ne kadar verebilir ki o da sizi batırmaz herhalde.. Ufak denizlerde boğulmayın. O zaman Okyanusları siz oluşturun.

Onun dışında kocan iyi bir insan. Bu zamanda İnsan olmak her babayiğidin harcı değil.

Yatırım yapmak istiyorsanız sizde gramla zaman kaybetmeyin. Belli ki sizde hesabınızı kitabınızı bilmiyorsunuz..

Eşinize söyleyin mutfak harçlığı dışında size her ay örnek veriyorum 5 çeyrek vs.. Parası kadar versin. Onu kenara koyun. Bireysel emeklilikler açın her ay iyi bir ödeme yapın.

Tamam da şimdi adama gidip Ajda al bana aşkoo diyemem ki tabii ki benim de rahatsız olduğum şeyler var ama kavga etmek istemiyorum sonuçta bazı konularda çok farklı düşünüyoruz onunla ama onun dışında evliliğimiz kötü gitmiyor seviyorum onu ya da beni zor durumda bırakacak bir şey yapmıyor maddi olarak sadece o anlık yaşamak istiyor ben de geleceğe yatırım yapalım istiyorum bu kadar para biriktirelim dedim yatırım yapalım dedim gerek yok diyor neden bunu diyor bilmiyorum yani onun kafasını onun düşüncesini bilmiyorum
Ajdayi kocanizdan istemeyecekseniz kimden isteyeceksiniz ?

Eşiniz neden yanlış getirilen şeylere birde ekstra para veriyor anlamadım. Cimrilik kadar büyük bir sorun, üstelik eve bir geri dönüşü de olmuyor. Mesela teknolojik bir alet alsa, en azından alet size kalır. Elalemin beceriksiz ve kazıkçı ustalarını zengin etmekten ne anlıyor acaba.

Adamın gelırı 1 mılyon olsa kımse boşa gıden ıkı bıne üzülmez.
Başka iş var bu hıkayede ama ne?
O kadar zengin adam bır artı bır nıye alsın?
Çok kopuk olaylar...

Çok kopuk olaylar...
Benim aklıma şey geldi bunlar Karı koca değiller.

Cevaplar çok kopuk sanki kocasından değil de evli sevgilisinden bahsediyor..

Ben ev hanımıyım evet çalışmıyorum:) sıfır TL kazanmak derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama aile bütçemiz de gidecek olan 1 TL de tabii ki benim için önemli

Okudugum yorumlarinizdan anladigim kadariyla bütçeniz diye bir sey yok yalniz. 🙄 Adamin butcesi var.
Bütceniz olsaydi ne kazaniyor ne geliyor ne gidiyor her zaman ayni olmasa da bilirdiniz. Ajda almak istiyorsaniz "askoo ajda al" demenize gerek kalmazdi. Birikim yapmak istediginizde izin almak zorunda kalmazdiniz. Bu sizin geliriniz ve butceniz degil adam size oyle bir alan acmamis bunu siz de bildiginiz icin agzinizi acmaya korkuyorsunuz aman bisey olur da kavga ederiz diye. Yaninda durdugunuz surece size bakim sagliyor bu adam ortak durumda degilsiniz.
Bu durumda verdigi harcliklardan kendinizce kendinize birikim yapin gerisine karismayin.

Okudugum yorumlarinizdan anladigim kadariyla bütçeniz diye bir sey yok yalniz. 🙄 Adamin butcesi var.
Bütceniz olsaydi ne kazaniyor ne geliyor ne gidiyor her zaman ayni olmasa da bilirdiniz. Ajda almak istiyorsaniz "askoo ajda al" demenize gerek kalmazdi. Birikim yapmak istediginizde izin almak zorunda kalmazdiniz. Bu sizin geliriniz ve butceniz degil adam size oyle bir alan acmamis bunu siz de bildiginiz icin agzinizi acmaya korkuyorsunuz aman bisey olur da kavga ederiz diye. Yaninda durdugunuz surece size bakim sagliyor bu adam ortak durumda degilsiniz.
Bu durumda verdigi harcliklardan kendinizce kendinize birikim yapin gerisine karismayin.
Limitsiz kredi kartım var ve hesabıma yatırılan belli bir para var benim derdim zaten yokluk çekmek ya da bana bir şey almaması değil ki iş yapamayan insanlara para ödenmesi ben bunun için konu açtım benim maddi bir sorunum yok

Senarist olmalısın harcanma 😆

Çok kopuk olaylar...
İşte vallahi ben de onu sorguluyorum yani para konusunda bir sorunum yok ama bir şey yatırım yapmıyoruz yani ben bana kendisi para veriyor nakit ama yatırım konusunda sıcak bakmıyor ben de çözemiyorum vallahi 😁

Eşiniz neden yanlış getirilen şeylere birde ekstra para veriyor anlamadım. Cimrilik kadar büyük bir sorun, üstelik eve bir geri dönüşü de olmuyor. Mesela teknolojik bir alet alsa, en azından alet size kalır. Elalemin beceriksiz ve kazıkçı ustalarını zengin etmekten ne anlıyor acaba.
İşte ben de onu çözemiyorum zaten mesela herkes evine ampul takabilir değil mi ama eşim bunun için usta çağırıyor usta da sarı ışık getirmek yerine beyaz ışık getirip takıyor yanlış olmasına rağmen eşim teşekkür Edip para veriyor bana garip geliyor

Çok kopuk olaylar...
Çünkü ticaret yaptığı için genelde işine yatırım yapmayı tercih ediyor evi de ben istediğim için aldı zaten fakat ben yaşamamız için bir ev alınması taraftarıyım o ise güzel bir evde kirada yaşamak taraftarı

Bunlar ? Canlı varlıklara bu diye hitap edilmez aşağılamak için söylüyorsan yanlış adrestesin terbiyesizleşme bu değilim ben

Ajdayi kocanizdan istemeyecekseniz kimden isteyeceksiniz ?
konulardan nereye geldi ya bunlar hediye özel şeyler bunlar zaten konuşulacak şeyler de değil bir insan söylemeden bence ona sormayın kocan sana bilezik alıyor mu diye benim açtığım konuyla Bileziğin alakası yok

Aylık geliri misal 1 milyonsa bir garsona bir ustaya ne kadar verebilir ki o da sizi batırmaz herhalde.. Ufak denizlerde boğulmayın. O zaman Okyanusları siz oluşturun.

Onun dışında kocan iyi bir insan. Bu zamanda İnsan olmak her babayiğidin harcı değil.

Yatırım yapmak istiyorsanız sizde gramla zaman kaybetmeyin. Belli ki sizde hesabınızı kitabınızı bilmiyorsunuz..

Eşinize söyleyin mutfak harçlığı dışında size her ay örnek veriyorum 5 çeyrek vs.. Parası kadar versin. Onu kenara koyun. Bireysel emeklilikler açın her ay iyi bir ödeme yapın.
Benim emekliliğim konusunda sorunum yok her ay ödeme yapılıyor zaten en yüksekten o konularda sorunum yok maddi konularda sorunum yok ben sadece işini yapamayan insanlara enayi gibi gereksiz ödeme yapılmasını doğru bulmuyorum iyi insan olmaya gelince zaten bir kaç öğrenciye burs veriyoruz hayvanlarla çok ilgileniyoruz sokak hayvanlarıyla vs ama işini düzgün yapmayan sav saklayan bir ustaya para vermek tabii ki de ben hesap yaparım bu para konusundan çok bağımsız bir mesele suistimal ediliyoruz sonrasında

Evet eşim kazanıyor ve eşimin Kazancı bizim bütçemiz oluyor ben çalışmıyorum ev hanımıyım adam bana böyle bir alan açmamış derken bunun kanısına nereden vardınız yatırım yapmıyoruz ama nakit olarak eşim sağ olsun benimle ilgilenir genelde :)

Back
X