- Emoji Skoru
- 108.424
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi silentvega
Adam pek gösterişi seviyor gibi gelmedi bana. Arabası, yaşam şekli mütevazi demiş. Böyle olan kişi birikime çok yönelir mesela. Ama kazandığına göre ne lüks yaşıyor ne de birikim yapıyor konu sahibinin demesine göre. O yüzden eşinin kazandığını iddia ettiği paraya ben de inanmadım.yok beeee tabii ki güzelce yaşıyor. Oturdugu sitenin kirasi aidati zaten cogu insanin ev kredisi kadardir göğü delen sitelerden birinde. keyfine bakıyor. konu sahibesi hala kitlik bilincinde. böyle yapa yapa adamin da canini sıkıyor.
böyle bir adam demek ki gosterisi seviyor. yaninda gosterisli kadin ister, guzel giyinen kuafore giden, görenin "masallah karisina" diyecegi birini ister. konu sahibiyse pazardan sece sece alisveris yapiyor, adam parasinin yuzde birlik kismini ekstradan verdi diye adamla catisiyor, devamli birikim birikim basini yiyor, kendine kiyafet almiyor, bakmiyor, uc kurus masrsfi olmadan yasiyor.
hic bu profildeki sonradan görme adam boyle bir es ister mi yani? yanlis yolda bence.
1 milyon kazandigina ben de inanmadim zaten sormamis, bilmiyor. belki de yine iyidir ama iyi sezonda 300-500 bin kazanıp kötü sezonda 50-70 bin kazananlardandir.
sormamis ki ne bilsin
Son düzenleme: